Ja sam išla na to kod Dolores Srok, prvo ti zareze pa namaže anestetik pa onda crta ajmo rec. Trebala sam na korekciju, ali neću. Neznam, nisam se ni raspitivala jeli štetno ali nekako sam se odlučila da neću u trudnoći to raditi. Moraš to sama odlučit. Ja sam panicar pa si stvorim scenarije 😂 odlučila sam da ipak necu
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
LUCIJA007 nadam se da ćeš uskoro biti dobro i definitvno mi se sviđa pristup dr da istražite šta je kako bi se moglo riješavati.Ma velike su ovo traume za organizma kako psihičke tako i fizičke.
MTBovo s konzultacijama na nekoliko strana je super pristup,ali od tebe tako nešto i očekujem.Vjerujem da ćeš za slučaj da ne ostaneš u Beti plus naći nekoga tko ti odgovara,sigurna sam u to.Do tad,sve pretarge koje možeš iskopati + suplementi,škoditi ne mogu.
Imam i pitanje,samo da ponovim gradivo.Brevactid ide isto u trbuh?Imam čak dva ovaj put
Da, ide u trbuh… Bar je meni tako receno i tako sam i napravila..
meni su rekli intramuskularno, čak sestra kad nam daje ljekove zamijeni iglu za neku veću, prikladniju za guzicu
Hvala ti, sad sam malo zbunjena, nadam se da bi mi to bili napomenuli i da s trbuhom neću pogriješiti 🤔
Neces ne brini... ja sam ti uvijek imala tu stopericu i u trbuh sam si davala... trbuh svakako...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Dada,Bozma, neka slovenka koja dolazi u Split,vidila sam u jedne cure njene obrve i bile su mi top,pa san se narucila..ona svako par miseci dolazi u St…
Kao anastetik bez adrenalina se daje diokain ,tako mi je rekla ..da to samo malo utrne kad ti zareze kozu,a sa boja ide u prvi sloj povrsinski…ona stvarno kaze da ne steti…oprecna su misljenja. Neki saloni ne rade uopce trudnicama,a nekima je to smijesno…kao bapske price…
Ne znam sta bi ti rekla... Ja kazem da je i glupost ne farbat se a na kraju nisam to ni htjela prva 3 mjeseca 🤷♀️ a uostalom, napravit ces to sad, neces radit svaki dan.. A gle, vidi kako se budes osjecala! Zene idu u solarij, za koji mislim da je milion puta gori od tog, pa bude sve ok..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
LUCIJA007 nadam se da ćeš uskoro biti dobro i definitvno mi se sviđa pristup dr da istražite šta je kako bi se moglo riješavati.Ma velike su ovo traume za organizma kako psihičke tako i fizičke.
MTBovo s konzultacijama na nekoliko strana je super pristup,ali od tebe tako nešto i očekujem.Vjerujem da ćeš za slučaj da ne ostaneš u Beti plus naći nekoga tko ti odgovara,sigurna sam u to.Do tad,sve pretarge koje možeš iskopati + suplementi,škoditi ne mogu.
Imam i pitanje,samo da ponovim gradivo.Brevactid ide isto u trbuh?Imam čak dva ovaj put
Da, ide u trbuh… Bar je meni tako receno i tako sam i napravila..
meni su rekli intramuskularno, čak sestra kad nam daje ljekove zamijeni iglu za neku veću, prikladniju za guzicu
Hvala ti, sad sam malo zbunjena, nadam se da bi mi to bili napomenuli i da s trbuhom neću pogriješiti 🤔
Neces pogrijesiti sa trbuhom! 😊 ja sam si dala u trbuh i vidis me sad 😊 sve ok bilo...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Curke,trebam vaše stručno oko… Što mislite koliko mi je ostalo u ovom PEN-u? Moram potrošit ostatak, žao mi bacit kad ima još 😁😁
https://ibb.co/WBK32K3
U vecini pena ima cca 100 ili 75 iu viska.. Ti slobodno okreni na 100 i ubrizgaj, ali promjeni iglu i dezinficiraj .. Ako dodje na 0 znaci da si ubrizgaka 100 a ako stane na npr 25 znaci da je bilo jos 75 iu lijeka… Tako sam ja radila.
Ahaaaa znači funkcionira tako? Neće doći do 0 ako nema onoliko koliko sam namjestila? E pa super onda ću točno znati koliko sam ubrizgala 😊😊
S tim da sam onih 25 na početku "bacila".
Hvala ti na info 🥰❤️
Nece doci na nulu ako nema dovoljno...bez brige🙂
Ja '80 Najveca podrska '77
2013 3xAIH..😔
2014 IVF 22 js😱 hiperstimulacija- 4 blaste i 8 8st...😔
2020 7 mj..pripodni 4st 😔
11.2020. 🙏
MTB koagulogram je test zgrušavanja krvi. Koliko sam ju tad shvatila, ako postoji neki poremećaj, onda u trudnoći može doći do stvaranja ugrušaka i pobačaja. Tad mi baš nije bilo jasno zašto mi je to dala da vadim, ali eto sad mi je drago da je.
Lucija nakon svega što si prošla ove godine, a i prije, moralo je tijelo odreagirati. To su teške i stresne situacije kroz koje si nažalost prolazila. Daj sebi priliku za oporavak, posveti se sebi, svom tijelu, nađi mir u sebi i sa sobom. Znam da zvuči kao klišej, ali doslovno se moraš sad fokusirati na sebe, okrenuti se stvarima koje te vesele i opuštaju i dati si priliku da se i psihički oporaviš od svega. Drži se draga 💛
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Curke,trebam vaše stručno oko… Što mislite koliko mi je ostalo u ovom PEN-u? Moram potrošit ostatak, žao mi bacit kad ima još 😁😁
https://ibb.co/WBK32K3
U vecini pena ima cca 100 ili 75 iu viska.. Ti slobodno okreni na 100 i ubrizgaj, ali promjeni iglu i dezinficiraj .. Ako dodje na 0 znaci da si ubrizgaka 100 a ako stane na npr 25 znaci da je bilo jos 75 iu lijeka… Tako sam ja radila.
Ahaaaa znači funkcionira tako? Neće doći do 0 ako nema onoliko koliko sam namjestila? E pa super onda ću točno znati koliko sam ubrizgala 😊😊
S tim da sam onih 25 na početku "bacila".
Hvala ti na info 🥰❤️
Da da.. Stati ce na onoliko koliko ga ima tako da ces tocno znati koliko si ubrizgala...
MTB koagulogram je test zgrušavanja krvi. Koliko sam ju tad shvatila, ako postoji neki poremećaj, onda u trudnoći može doći do stvaranja ugrušaka i pobačaja. Tad mi baš nije bilo jasno zašto mi je to dala da vadim, ali eto sad mi je drago da je.
Lucija nakon svega što si prošla ove godine, a i prije, moralo je tijelo odreagirati. To su teške i stresne situacije kroz koje si nažalost prolazila. Daj sebi priliku za oporavak, posveti se sebi, svom tijelu, nađi mir u sebi i sa sobom. Znam da zvuči kao klišej, ali doslovno se moraš sad fokusirati na sebe, okrenuti se stvarima koje te vesele i opuštaju i dati si priliku da se i psihički oporaviš od svega. Drži se draga 💛
Ma nije klisej... Sve je tocno tako...
Hvala ❤️
Evo,brevacid 5000 u guzni misic 😆 primljen... pece al sam preživjela! Sestra je rekla u guzu,pa,jel,tko sam ja da sudim 🤣🤣
Sad, cekanje - corona test, i drzanje 🤞 za aspiraciju
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Nikita strijelac . Imam previše vremena za razmišljanje o pizdarijama
Sortiraj odgovore