https://ibb.co/6N9sJ4G
Meri radi savršeno 👌🏼 🥰
endometrioza
Definitivno ću to malo istražit, super izgledaju 👍
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Cure
Uglavnom ja sam samo mislila da sam imala spontani 🤦♀️ UPRAVO SAD SAM POBACILA.
Užas, ginekolog je rekao da je fetus velik oko 2 cm uglavnom žene neznam dali je to netko vidio (nadam se da nije) ali to je ogromno kao pola kutije od cigareta. Užas užas užas.
Jadnih ginekologa i pregleda, užas.
Grozno nemogu opisat osjećaj.
Neznam dali ste gadljive ali držala sam ga u ruci sa rukavicom, ima rep, sve, ajme.. Ajme majko.. Ajme.
A meni rekli da se plod raspao. Fuj gade mi se svi doktori.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Cure
Užas, ginekolog je rekao da je fetus velik oko 2 cm uglavnom žene neznam dali je to netko vidio (nadam se da nije) ali to je ogromno kao pola kutije od cigareta. Užas užas užas.
Neznam dali ste gadljive ali držala sam ga u ruci sa rukavicom, ima rep, sve, ajme.. Ajme majko.. Ajme.
Iskreno nisam ni mislila da si tad pobacila po tvom opisu onog sto ti ispalo, ono ti je bio ili ugrušak mozda komadić posteljice svasta nesta... meni je takvih cca 20 komada ispadalo dok sam isla na medikamentozno lijecenje.. Malo me razočarao stav doktora ako ti mislis da je to to da ne moras doc na kontrolu.. Pa kako bi ti znala.. Strasno!
Jel te bolilo?
Cure
Ajme mila moja, pokušaj si tu scenu izbrisati iz glave. Vjerujem da si trenutno u šoku, ali bilo ni čudno da nisi 😔 hvala Bogu da je napokon sve završilo...
Pokušaj se sada smiriti i odmoriti maksimalno ❤️❤️❤️
endometrioza
Piky strašno strašno! Ja mislim da bi ipak trebala otići na ultrazvuk da ti netko pogleda jel sve otišlo, neznam zašto su tako nonsalantni. Nadam se da je ovo kraj, i da se možeš sad napokon odmorit za novi početak ❤️
Lucija ja sam baš danas muža naručila na kardiološki paket u Avivi, 1700 kn pregled kardiologa+ergometrija+uzv srca +holter+ekg. Sav taj stres nažalost ostavlja na naš trag. A ono što si ti prošla nažalost je ogroman stres.
Sto se tiče obrva meni su trajale oko godinu i pol, pa na korekciju i poslije korekcije sigurno 2 godine nisam bila 🤦🏻♀️ sad bi fkt već trebala jer mi se briše, ali sad ću koš pričekati.
Sad sam se sjetila da je neka od cura pitala s čim da maze ispucalu kožu oko vagine, kantarionovo ulje!
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ajme Piky užas, horor. Probaj doći k sebi, konačno je gotovo.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Piky draga,uzas.... probaj se sad odmoriti i skupit snage❤❤
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Vezano za obrve,cula sam da je Z brows odlicna. U Rijeci. Bila sestricna,super izgledaju! Ja idem kod nje na threading al ozbiljno razmisljam o microbleadingu,imam svijetle i tanke obrve,tj. Nepotpune....
I do kad pijete ciklu i jedete ananas? Do transfera?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Cure
Iskreno nisam ni mislila da si tad pobacila po tvom opisu onog sto ti ispalo, ono ti je bio ili ugrušak mozda komadić posteljice svasta nesta… meni je takvih cca 20 komada ispadalo dok sam isla na medikamentozno lijecenje.. Malo me razočarao stav doktora ako ti mislis da je to to da ne moras doc na kontrolu.. Pa kako bi ti znala.. Strasno!
Jel te bolilo?
Uhvatio me grč mislila sam da ću se usr...
Nije mi ni palo na pamet da se to događa. Užas. Užas.
Možda i bolje.. On bi vidio da nije izašlo i ponovno bi pokušali kiretažu.
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Sortiraj odgovore
Najstariji