Nikitta, dobro da nisu gljivice, jer je to proces koji stvarno sporo traje i ne treba ti uz sve ostalo.
💔💔💔
Vm -imas jako dobar broj oplođenih stanica
Nadalica bebice su medene, nemas potrebe micati profilnu sliku. Ja sam mozda iziritirala zeludac s necim jer sam jucer povratila jedno 15 puta i imala uzasnu glavobolju, a danas sam skroz ok. Malo mi je bilo muka jutros ali eto na srecu nije bilo povracanja.
Olivera super, bebica fino raste u maminoj busi
Pami super vijesti. Mene za tjedan dana tek ceka prvi UZV
Nikitta Dadda- joj i mene je taj Vrcic isprepadao. Kad sam bila kod njega na konzultacijama prije 6 mj tako se nakacio na laparoskopiju i rekao da prestanem sa svim postupcima dok ne obavim laparoskopiju jer sigurno necu ostati trudna. Pricao je o D vitaminu i suncu, a tada je bio toliko crn, ljeto nije ni pocelo. Moj muz je bio sa mnom na konzultacijama pa kad smo zavrsili s pregledom njegov jedini komentar je bio: Taj bas voli sunce.😂😁🤣 Jedna dobra stvar kod Vrcica je sto mi je gledao omjer FH i LSH i preporucio mi Inofolic dok je recimo Skvorc skroz zanemario te moje nalaze hormona
Mila-milica endometrij ti je dobar, folikuli su ti fine velicine
Ericaa kod tebe je danas bas bilo filmski, drzim fige za aspiraciju
MTB bas nemam rijeci ni za jednu ni za drugu doktoricu. Nimalo profesionalno od njih. Kao sto i govorim cijelo vrijeme, nekim doktorima zaista treba edukacija iz komunikologije i odnosa s pacijentom. Kao sto i vidis u nasoj grupi, godine nisu mjerilo uspjesnoti. Ti si ostala trudna i sigurna sam da ces iduce godine opet uspjeti i da ces izgurati trudnocu do kraja
Cici-mici i Krijesnica dobrodosle na forum i cim prije otisle s njega
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
LUCIJA007 nadam se da ćeš uskoro biti dobro i definitvno mi se sviđa pristup dr da istražite šta je kako bi se moglo riješavati.Ma velike su ovo traume za organizma kako psihičke tako i fizičke.
MTBovo s konzultacijama na nekoliko strana je super pristup,ali od tebe tako nešto i očekujem.Vjerujem da ćeš za slučaj da ne ostaneš u Beti plus naći nekoga tko ti odgovara,sigurna sam u to.Do tad,sve pretarge koje možeš iskopati + suplementi,škoditi ne mogu.
Imam i pitanje,samo da ponovim gradivo.Brevactid ide isto u trbuh?Imam čak dva ovaj put
Da, ide u trbuh… Bar je meni tako receno i tako sam i napravila..
meni su rekli intramuskularno, čak sestra kad nam daje ljekove zamijeni iglu za neku veću, prikladniju za guzicu
Hvala ti, sad sam malo zbunjena, nadam se da bi mi to bili napomenuli i da s trbuhom neću pogriješiti 🤔
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
MTB ovo sto si napisala da osjecas sta trebas ili ne trebas napraviti skroz te kuzim, ja i inace imam te feelinge i nikad ne pogrijesim,nekako me ti osjecaji ne varaju...vjerujem da ti je to sad bas intezivno.
P.s. lista stvari koje trebas napraviti ti je extra, bas mi se sve sviđa
Jedno pitanje za svih , u ponedjeljak sam narucena na microbleeding obrva ( naprednija verzija japanskog iscrtavanja) .odavno me to privlaci pa nikako...neki saloni pisu da to ne rade trudnicama, neki kazu da to nema veze s trudnocom niti da moge utjecati na plod...sta vi mislite,jel znate išta o tome? Zao mi je otkazat termin jer mi se baš ide ,a glupo mi je ako je to neodgovorno od mene...😂😣
Lucija07 nista cudno za tvoje stanje,moralo je to izbiti na povrsinu nakon svega sta si prosla pola nas bi bilo na psihijatriji,a ne samo s viskom tlakom...zelim ti da sta prije to prebrodis i kad budes osjecala da si spremna da krenes dalje .🙏❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
MTB, kako sam ja izbjegavala kemiju 3 mj.prije postupka otisla sam na trajno ravnanje kose nakon onog zadnjeg neuspjelog 🙈 kemija na najjace. Sad bi na ovaj popis nadodala akupunkturu, refleksoterapiju, masazu ili nesto slicno sta opusta. Ja upravo trazim ali split je jadan po pitanju toga, ne znam gdje bi otisla. Pa ako netko ima kakav prijedlog i nekog tko je provjereno dobar dajteBozma, ja sam kovrčavica i ponosna na to, neću se ravnati
Dobra ideja za ove tretmane, baš ću pogledati što se nudi u mojoj blizini.
Dodajem si i dermatologa, mogla bih se porješavati zaostalih madeža.
Znači ne bi rekla da si ti kovrcava pa da sam se kladila u ne znam šta. Presabrana i realna si mi za kovrčavu 🙈🙈🙈🙈
Ja bi na popis dodala
Tuna
Sushi
Alkohol
Normalno ponašanje 😅🙈 (znači nevjerojatno ugodan osjećaj mi je bio nakon negativne bete podići kutiju ili pogurati namještaj, kao da sam opet vlasnik svog tijela)
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Krijesnica dali znaš o kakvoj se cisti radi?
Napiši nam u opisu nešto o sebi. Pročitaj si uvodne stranice teme (1.). Također kao što MTB kaže, i moj savjet ti je da se upišeš za IVF ili ICSI jer postotak uspješnosti inseminacije je jako jako mali ,a pogotovo kod parova koji imaju neki problem. Sretno 😊❤️
Mislim da je bila nekakva hipoehogena cista, dobila sam je usred korone kad je sve živo bilo zatvorene. Zbog nje nisam dobila m preko 2 mjeseca, pila sam duphastone dok nisam prokrvarila (nekakvih 20 dana) i nakon toga je pukla. Nikad nisam doživila veće bolove od tih. A tek što me psihički dotuklo, stalno sam se nadala da je trudnoća i da testovi ne valjaju, kad eto ti glupe ciste. 🤦♀️
Mislim da sam stavila potpis, za sada je kratak, nadam se da će takav i ostat. 🤣
MTB ovo sto si napisala da osjecas sta trebas ili ne trebas napraviti skroz te kuzim, ja i inace imam te feelinge i nikad ne pogrijesim,nekako me ti osjecaji ne varaju…vjerujem da ti je to sad bas intezivno.
P.s. lista stvari koje trebas napraviti ti je extra, bas mi se sve sviđa
Jedno pitanje za svih , u ponedjeljak sam narucena na microbleeding obrva ( naprednija verzija japanskog iscrtavanja) .odavno me to privlaci pa nikako…neki saloni pisu da to ne rade trudnicama, neki kazu da to nema veze s trudnocom niti da moge utjecati na plod…sta vi mislite,jel znate išta o tome? Zao mi je otkazat termin jer mi se baš ide ,a glupo mi je ako je to neodgovorno od mene…😂😣
Lucija07 nista cudno za tvoje stanje,moralo je to izbiti na povrsinu nakon svega sta si prosla pola nas bi bilo na psihijatriji,a ne samo s viskom tlakom…zelim ti da sta prije to prebrodis i kad budes osjecala da si spremna da krenes dalje .🙏❤️
MISS moja kuma je išla da trbuhom do zubi na japansko... Ležala 2 sata na stolu, skoro rodila od muke koliko se pokočila 😂
To se radi tankim britvicama veoma 'plitko'. Puno manje nego klasična tetovaža... Išla sam osobno, moram oko Uskrsa na obnovu. Mišljenja sam da ne šteti ali ja nebih bila mirna prije nego provjerim. Trudnice nebi smjele ni pušiti pa evo moja susjeda roka kutiju dnevno a u 7 mj trudnoće. Katastrofa 😩😩😩 u svakom slučaju provjeri, pitaj za sastav boje 😊🥰
endometrioza
Nina985, da, baš sam ja to danas MM objašnjavala. Dobri su oni stručnjaci, ali često uopće ne znaju komunicirati s nama. S tim da je ovo još OK, što je meni bliska osoba koja se borila s zloćudnim tumorom sve čula od liječnika, to su tek horori.
Lucyinthesky, koliko su meni objasnili - nešto je bolja apsorpcija ako se prima u mišić, ali to si ne možemo sami raditi već mora netko medicinskog znanja. Injekcija u stomak je dovoljno dobra i možemo i tako.
miss, ja sam ukinula baš sve, pa mi eto, opet nije pomoglo. Ne znam ništa o toj tehnici pa ću prepustiti drugima da te savjetuju.
💔💔💔
Vuky, opa miki, imamo blastice. Imam neki dobar feeling ovaj put, od pocetka, ne samo sad.
MTB ja sam inace bas kovrdzava, ono skoro pa crnacki, ali to se zadnjih godinu dana nekako opustilo, pa san bila sam cupava i metlasta, valjda od pustih hornona, znas kako zene znaju rec da su izgubile kovrce ili kosu u trudnoci, pa valjda tako i meni. Za sad mi je ovo ravno OK, iako sam i sama
sebi bila ljepsa onako skroz kovrdzava, ali kad to vise nije bilo to.
Nikita sad kad ti kazes Veber, i jos spomenes Grizli, a sijecam se da je i Maki uzimala njihovu, ipak narucujem umjesto odlaska u ljekarnu.
manemoj, i to punokrvna kovrčavica, ona koja je kovrčava od rođenja.
O, super dopuna, baš sam s tugom zadnjih tjedana gledala svoju kolekciju konzervi tune, mislim da ću je odmah sutra ručati. Dopisujem sve što si napisala na svoj popis.
Bozma, imam i ja faze kad mi se opusti i ometla kosa, i faze kad je predivna. Vjerujem da će ti se vratiti
A lijepo je za promjenu i biti ravnokos, ima i to svoje prednosti.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji