Sori digresija, nisam ništa uspila čitat zadnja dva dana, zanima me vaše mišljenje o ovome. U pon sam primila booster, jučer ipak napravila test čisto da vidim kako booster izlazi iz tijela, on već negativan da ne može negativniji. Smiješno mi je jer sam rekla da neću radit nikad više test i još sam dodala komentar da kakva sam pegula ne bi bia poz ni nakon boostera. Eto, nisam znala da sam tolko vidovita. To je ujedno bia 8dnt, 11 dan nakon oplodnje, dva su embrija, mislim tribalo se nešto pokazat i bez boostera da se primilo, a da ne pričam da bi bar booster mora sjenicu neku najmanju pokazat. Ugl ja ovo smatram neg testom, al me peče savjest da ne pijem hormone pa se sad trujem, šta bi vi na mom mistu?
Mislim da ti je pre rano. Ja sam testirala booster, isto mi je nakon 3 dana od boostera bio negativan test. I tek 9dpt blijeda crtica. Jel te još uvijek šta boli?
Bozma nadam se da ce sve bit ok💜
Hjoj baš bi bilo dobro da si u pravuuuu. Nooo nadanje opet, a već sam oplakala test hahah
Aj napravit ću ujutro drugi, neću sad da se ne bediram ako ne vidim ništa ili vidim nešto šta ne znam jel je ili nije 😂
Sori digresija, nisam ništa uspila čitat zadnja dva dana, zanima me vaše mišljenje o ovome. U pon sam primila booster, jučer ipak napravila test čisto da vidim kako booster izlazi iz tijela, on već negativan da ne može negativniji. Smiješno mi je jer sam rekla da neću radit nikad više test i još sam dodala komentar da kakva sam pegula ne bi bia poz ni nakon boostera. Eto, nisam znala da sam tolko vidovita. To je ujedno bia 8dnt, 11 dan nakon oplodnje, dva su embrija, mislim tribalo se nešto pokazat i bez boostera da se primilo, a da ne pričam da bi bar booster mora sjenicu neku najmanju pokazat. Ugl ja ovo smatram neg testom, al me peče savjest da ne pijem hormone pa se sad trujem, šta bi vi na mom mistu?
Koji booster si dobila?
Koji test?
Pa moze biti jos rano, nije to nista za opisati i nikako nemoj prekidati terapiju…
Miss test ti super tamni, bit ce to lijepo poduplana beta🌺🌺…
Koja je tvoja prognoza bete ? 13dnt ? 😂😂
Da li mislite da mi se krvarenje smanjilo zbog duphastona sta sam od jucer pridodala? Ne znam da li da ga nastavim pit uz utrice sto stavljam i do kad? Malo me glava boli od njega.
Trpila bi ja glavobolju samo da ne gledam krv🙉🙉🙉… Pa moze biti da ti se od njega smanjilo da, manjak progesterona izaziva krvarenje..
Glavobolja ti moze biti i od rasta bete me mora biti od dufastona…
Haha a ne znam nije to moj muller test ali ja vjerujem da ce ti biti izmedju 300 i 400🙏❣️❣️
Bitno mi je samo da mi od viska progesterona ne moze nista stetno biti…
A za betu 300-400 bi skalala od srece, nakon prve 98, ja sam i sad 200tinjak zadovoljna. .
Nadam se da manje bete ne znace nuzno da trudnoca nece ostati ili tako nesto…
Naravno da ne znaci, u to smo se vec puno puta uvjerile.. Da niti beta, niti njezina velicina niti duplanje a niti krvarenje nista ne govori o trudnoci...
Bok cure. Zao mi je zbog loših vijesti 😔
Ja i dalje nisam dobila, bila sam na uzv-u i imam cistu žutog tijela na lijevom jajniku tako da sad cekam da dobijem i onda trebam ponovit uzv j ako je cista i dalje tu odgađa se postupak. Taman kad sam se veselila postupku vrlo vjerojatno nista od toga ove godine :/
👩 30 god/ amh 25.5 pmol/L
🧔🏻 28 god/ sve ok
12.11. IVF poliklinika, prve konzultacije
1. postupak: 12/20 prirodni AIH - neuspješno
2. postupak: 01/21 stimulirani AIH - neuspješno
3. IVF 4/21 covid pozitivna
4. IVF 8/21
Koji booster si dobila?
Koji test?
Pa moze biti jos rano, nije to nista za opisati i nikako nemoj prekidati terapiju…
Miss test ti super tamni, bit ce to lijepo poduplana beta🌺🌺…
Koja je tvoja prognoza bete ? 13dnt ? 😂😂
Da li mislite da mi se krvarenje smanjilo zbog duphastona sta sam od jucer pridodala? Ne znam da li da ga nastavim pit uz utrice sto stavljam i do kad? Malo me glava boli od njega.
Trpila bi ja glavobolju samo da ne gledam krv🙉🙉🙉… Pa moze biti da ti se od njega smanjilo da, manjak progesterona izaziva krvarenje..
Glavobolja ti moze biti i od rasta bete me mora biti od dufastona…
Haha a ne znam nije to moj muller test ali ja vjerujem da ce ti biti izmedju 300 i 400🙏❣️❣️
Bitno mi je samo da mi od viska progesterona ne moze nista stetno biti…
A za betu 300-400 bi skalala od srece, nakon prve 98, ja sam i sad 200tinjak zadovoljna. .
Nadam se da manje bete ne znace nuzno da trudnoca nece ostati ili tako nesto…
Ako se bojiš radi mog slučaja, to ti nema veze s betom. Bile su ovdje žene sa ogromnom betom kojima se trudnoća nije održala, i žene sa maleckom betom koje su rodile zdravu djecu. Nema to nikakve veze.
💔💔💔
Mislim da ti je pre rano. Ja sam testirala booster, isto mi je nakon 3 dana od boostera bio negativan test. I tek 9dpt blijeda crtica. Jel te još uvijek šta boli?
Hjoj baš bi bilo dobro da si u pravuuuu. Nooo nadanje opet, a već sam oplakala test hahah
Aj napravit ću ujutro drugi, neću sad da se ne bediram ako ne vidim ništa ili vidim nešto šta ne znam jel je ili nije 😂
Znaci bio mi je blijedi test 9dpt, a na 12dpt beta samo 80. Mislim da se i bezveze bedirati i testirati prije nego prođe bar 12 dana od aspiracije.
I Lucija ima pravo, na trakici budu puno tamnije crte. Taj plasticni nije toliko osjetljiv.
Znaci bio mi je blijedi test 9dpt, a na 12dpt beta samo 80. Mislim da se i bezveze bedirati i testirati prije nego prođe bar 12 dana od aspiracije.
I Lucija ima pravo, na trakici budu puno tamnije crte. Taj plasticni nije toliko osjetljiv.
Pardon, 12 dana od transfera.
MTB, Lucija , da imate pravo,ja sad analiziram sve kao jer od starta imam sve minuseve ( manja beta, krvarenje,jako grcevi) pa kao bilo bi mi pravo ČUDO da sve ovo zavrsi dobro,ali opet s druge strane vjerujem da oce, mozda sm jednostavno takav tip i ne mora to nuzno nista lose znaciti..vidjeti cemo, korak po korak...kako je netko jucer rekao, jednom nogom vec poletis i sretan si,ali drugom treba cvrsto stajati na zemlji.
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Miss crtica je tamnija!! Ako je usporediš sa onom od srijede jer se beta dupla svakih 48 sati, razlika jejos veća!! Ma bit će ti danas beta 🔝😊
VM neznam šta bi ti rekla. Posavjetuj se s Lanom, ali vrati koliko sama osjećaš da bi trebala i da ti je ugodno. Meni su vratili jedan odličan i jedan vrlo dobar, a sad kad vidim kolika mi je beta a rađen je ICSI di kažu da sporije raste, strah me i ići na uzv 😄 Inače, vidim da imamo sličan amh- super broj stanica si dobila! Sretno dalje 🤞🤞
Nema te cega biti strah zbog bete, ti su ju kasnije vadila nego sto to vecina nas radi i normalno da je vrijednost bete veca.. Evo npr bi li ti bilo lakse da si betu vadila 12 dnt :cca 300 i 14 dnr 570....Daljnji razvoj bete ne bi ni znala.. To je ta razlika...
Npr nasa Miss je vec 11 dan vadila i do 14 dana ce joj beta biti slicna kao tvoja..
Ivana ne prekidaj terapiju ni slučajno!! Još je stvarno prerano, 8dnt trodnevnih. Ja na tvom mjestu ne bi sutra ponavljala test jer se razlika vidi na 2 dana, a i koliko sam čitala kod trodnevnih se test ne preporuča raditi prije 11dnt. Strpi se još malo ili čekaj betu ako možeš
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Miss crtica je tamnija!! Ako je usporediš sa onom od srijede jer se beta dupla svakih 48 sati, razlika jejos veća!! Ma bit će ti danas beta 🔝😊
VM neznam šta bi ti rekla. Posavjetuj se s Lanom, ali vrati koliko sama osjećaš da bi trebala i da ti je ugodno. Meni su vratili jedan odličan i jedan vrlo dobar, a sad kad vidim kolika mi je beta a rađen je ICSI di kažu da sporije raste, strah me i ići na uzv 😄 Inače, vidim da imamo sličan amh- super broj stanica si dobila! Sretno dalje 🤞🤞
Nema te cega biti strah zbog bete, ti su ju kasnije vadila nego sto to vecina nas radi i normalno da je vrijednost bete veca.. Evo npr bi li ti bilo lakse da si betu vadila 12 dnt :cca 300 i 14 dnr 570….Daljnji razvoj bete ne bi ni znala.. To je ta razlika…
Npr nasa Miss je vec 11 dan vadila i do 14 dana ce joj beta biti slicna kao tvoja..
Hvala Lucija! Nisam nikad do sad vadila pa neznam kako to ide. Ma neka se samo održi pa makar bila i cijela momčad 😄😄
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji