Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    26. Studeni 2020. 11:57

LucyLou

MTB, ma nisam bila kod tebe, ali eto, moj san veli da skoro pa i jesam.😂Inace, ja sam u svojim snovima vec dosta toga naslutila, ali bolje da ne pisem ovdje, na kraju cu jos zavrsiti na lomaci😉drago mi je da si barem fizicki dobro, a psiha…to je vec druga prica, i tako u cijelom ovom postupku. Voljela bih da tvoja prica dobije sretan kraj, iz raznih razloga😘
    Tockicaa, ajme, pa ovo je divno!🎉🎊👏🏻Bas mi je drago za vas, i mogu samo misliti koja sreca!😊😘
    vuky, meni se cini da kod tebe sve tece bas nekim lijepim tokom ovaj put i drzim ti fige da ce tako ostati do samog kraja postupka😊
    Jeremija, ajme meni, tako mi je zao sto se i dalje mucis - zelim ti da se sto prije oporavis i dosjes k sebi.
    Lindsay, cini mi se da se to sa spermicima da rijesiti, tako da nemoj se brinuti unaprijed. I sama poznajem slucaj gdje ih je bilo svega 5, oplodjene 3 stanice od kojih su dvije dosle do blastice i iz svjezeg transfera je odmah ostvarena trudnoca. Tako da samo hrabro naprijed.😉💪🏻

Hvala na podrsci. U ejakulatu gdje je minimum 40 milijuna muz ih ima samo 2,5 milijuna sto je nista za prirodno zacece ali za postupak sasvim dovoljno, ima i viska... brinem se jer ono o cemu nisam ni slutila nekidan sada postaje moja nocna mora, ali sta cu, moram dati sve od sebe, sve od nas da drzimo nasu bebu u rukama. Sta god treba samo guramo...

26. Studeni 2020. 11:58

ericaa

Jeremija

Ericaa, ovaj tvoj opis bas stoji, tocno tako je. Sjedim na skoljci sa lavorom ispred sebe, a nema vise sta izlazit. Ispisali su mi e-uputnicu jos u poned.kad sam prvi pit bila jer mi je lose, za testiranje stolice na parazite i bakterije, ali pod onom temperaturom 39 nisam ni mislila na to. Ne znam bi li primili da to netko drugi odnese, jer tesko da ja i jedan ulaz mogu proc sa temperaturom.

Mislim da čak i može netko odnijet, koliko se sjećam, meni su moji nosili uzorke. Samo uputnica i uzorak i to je to. Iako su meni rekli da testiraju na one najpoznatije bakterije i parazite ali da puno puta dođe nalaz da je neka nepoznata bakterija. Sretno i probaj sa onim rehidro miksom, odvratan je ali na čajnu žličicu malo po malo i medicinski ugljen. Godinama nakon toga kad bi netko imao crijevnu virozu ja sam se tresla od straha koliko mi je u neugodnom sjećanju ostalo, baš je odvratno i izmuči.

E vidis, ugljena imam radi pasa. To njima dajemo kad imaju proljev. Ni na kraj pameti da popijem

26. Studeni 2020. 12:01

Lindsay to ti je u svakom slucaju bolje nego da je problem u tebi. Vidis tu su svi sa tim problemom, manje vise uspjeli iz prve, maksimalno druge.

Nada 🍀
    26. Studeni 2020. 12:03

Točkice čestitam, sretno 🍀🍀
    Miss, Martina drago mi je da ste se malo smirile i vi i krvarenje. Ja sam u trudnoći imala dva puta krvarenje do 12. tjedna, odem na hitnu a beba maše, sve u najboljem redu. Ne mora uvijek biti nešto loše, meni je par doktora reklo da su krvarenja česta pojava do 12. tjedna trudnoće kasnije manje. Držite se cure, držimo fige i molimo da sve bude u redu i da na ljeto stignu mali vragolani 😊🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀
    Jeremija stvarno mi je žao šta to prolaziš i ljuta sam na doktore jer si prepuštena sama sebi, ne shvaćam da tako nešto rade, ugrožavaju ti život i zdravlje, jebala ih više glupa korona, svi drugi pacijenti neka crknu 🤬🤬 drži se
    Sve druge cure sretno u kojoj god fazi bile ❤️🍀🍀🍀🍀🍀

• LucyLou
    26. Studeni 2020. 12:09

lindsay

LucyLou

MTB, ma nisam bila kod tebe, ali eto, moj san veli da skoro pa i jesam.😂Inace, ja sam u svojim snovima vec dosta toga naslutila, ali bolje da ne pisem ovdje, na kraju cu jos zavrsiti na lomaci😉drago mi je da si barem fizicki dobro, a psiha…to je vec druga prica, i tako u cijelom ovom postupku. Voljela bih da tvoja prica dobije sretan kraj, iz raznih razloga😘
    Tockicaa, ajme, pa ovo je divno!🎉🎊👏🏻Bas mi je drago za vas, i mogu samo misliti koja sreca!😊😘
    vuky, meni se cini da kod tebe sve tece bas nekim lijepim tokom ovaj put i drzim ti fige da ce tako ostati do samog kraja postupka😊
    Jeremija, ajme meni, tako mi je zao sto se i dalje mucis - zelim ti da se sto prije oporavis i dosjes k sebi.
    Lindsay, cini mi se da se to sa spermicima da rijesiti, tako da nemoj se brinuti unaprijed. I sama poznajem slucaj gdje ih je bilo svega 5, oplodjene 3 stanice od kojih su dvije dosle do blastice i iz svjezeg transfera je odmah ostvarena trudnoca. Tako da samo hrabro naprijed.😉💪🏻

Hvala na podrsci. U ejakulatu gdje je minimum 40 milijuna muz ih ima samo 2,5 milijuna sto je nista za prirodno zacece ali za postupak sasvim dovoljno, ima i viska… brinem se jer ono o cemu nisam ni slutila nekidan sada postaje moja nocna mora, ali sta cu, moram dati sve od sebe, sve od nas da drzimo nasu bebu u rukama. Sta god treba samo guramo…

Ma mislim da nemas razloga za brigu - bitno je da je kod tebe sve u redu. To sa spermicima se da rijesiti, a 2.5 milijuna je za IVF ili ICSI i vise nego dosta za positici zeljeni rezultat. Tu imas puno svjedocanstava da je i s manje plivaca uspjelo, nekima cak i od prve 😉

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

26. Studeni 2020. 12:09

Stvarno moram promijenit nick pod hitno. Me mogu vjerovat da mi se ovo sve dogadja. U zivotu nisam bila bolesna, nikad, ma cak ni prehlade. Jbt kolike su sanse da ti pri punkciji probiju zilu i meni se to desi. Za 1 dvodnevni embrij. I sad ovo.

ericaa
    26. Studeni 2020. 12:15

Jeremija

Stvarno moram promijenit nick pod hitno. Me mogu vjerovat da mi se ovo sve dogadja. U zivotu nisam bila bolesna, nikad, ma cak ni prehlade. Jbt kolike su sanse da ti pri punkciji probiju zilu i meni se to desi. Za 1 dvodnevni embrij. I sad ovo.

Ima na netu uputa za medicinski ugljen, čak ga se može dosta uzeti u ovoj fazi. I nek ti netko donese iz ljekarne taj rehidro miks, u vrećicama je koliko se sjećam, slankast i fujkast al sadrži minerale i kalij i svašta nešto što gubimo povraćanjem. Onda crnu čokoladu-kockicu, banane, dvopek, rižinu sluz, probiotik jogurt, crni čaj, rekli mi gut coca cole i svega jako malene količine, često, koliko možeš, samo malo da ne nadražiš još više, samo da smire kiseline i nagon za povraćanjem. To ne može naškoditi. A za sve što ti se dogodilo neznam što bi rekla, nadam se da će sve ostati u ovoj prijestupnoj 2020. i ne ponovilo se! 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Lindsay
    26. Studeni 2020. 12:17

Jeremija

Lindsayto ti je u svakom slucaju bolje nego da je problem u tebi. Vidis tu su svi sa tim problemom, manje vise uspjeli iz prve, maksimalno druge.

Hvala jeremijo. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Studeni 2020. 12:17

lindsay

LucyLou

Hvala na podrsci. U ejakulatu gdje je minimum 40 milijuna muz ih ima samo 2,5 milijuna sto je nista za prirodno zacece ali za postupak sasvim dovoljno, ima i viska… brinem se jer ono o cemu nisam ni slutila nekidan sada postaje moja nocna mora, ali sta cu, moram dati sve od sebe, sve od nas da drzimo nasu bebu u rukama. Sta god treba samo guramo…

Ne umireš od raka, ideš na postupak potpomognute oplodnje koji je poprilično human i jednostavan za proći. Da, emotivno je zahtjevan, ali i prirodno zatrudnjivanje, kad ne ide, je emotivno zahtjevno.
    Dovoljno je da ti muž ima desetak spermića po ejakulatu da se bez problema napravi oplodnja, a on ima nekoliko miliona, tako da tu kao da i nemate problema.
    Ti si važnija, zdrava si, mlada, nemaš problema, vjerojatno ćete biti jedan od onih parova koji dosta brzo dođe do bebe.
    Da, bilo bi bolje da uspijete samo seksom, bez uplitanja doktora. Ali jebiga, ne ide, ići će ovako.
    A sad pročitaj prvih par stranica ovog topica, i priključi se ovoj veseloj ekipi koja ima natprosječno dobre rezultate. Imamo i par malo lošijih priča, ali i to je život. U globalu, velik broj priča nam je dobar i veselimo se svakoj.

💔💔💔

ericaa
    26. Studeni 2020. 12:19

A inače, imamo iste lijekove ko i naši četveronožni članovi, mom psiću kad je loše ide peptoran, rižina sluz i ugljen  tako da doma imamo lijekova makar zbog nje hahahhaa

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.