Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Studeni 2020. 18:26

Pozdrav svima. Nemam dobre vijesti 
    Bebi srce kuca, ali je premala. Prošli tjedan je zaostajala 2 dana, sad već zaostaje 4-5 dana. Doktorica kaže da su rijetki slučajevi kad se beba oporavi i da ne vjeruje da će ova trudnoća biti uspješna. Za tjedan dana kontrola, pripremila me da će beba vjerojatno odustati tokom ovog tjedna i da ću imati spontani.
    Muž i ja provodimo dan u tuzi i opraštanju od naše bebe. Pružit ću joj što bolji dom dok je još s nama, i voljet ću je jako najjako, da nadoknadim sve one godine koje ipak nećemo imati. 
    Osjećam tugu, ali s neke strane i olakšanje - nema više straha, napetosti, grča. Samo ljubavi prema tom malom biću koje se bori svom svojom snagom za život, ali ne ide.
    On the other hand
    Vadila sam krv jer sam morala kontrolirati TSH. 
    Zanimljivosti: 
    - u 4 tjedna D vitamin mi je pao sa skoro 90 na 66
    - feritin je narastao sa 160 na 250!!!
    - loše je da je TSH prvo bio u tjedan dana pao sa 3.55 na 1.9, a u zadnja tri tjedna je narastao opet na 3.48 iako pijem terapiju, sad mi je poduplala dozu
    - sedimentacija i CRP su mi i dalje dosta povišeni, ne znam je li radi trudnoće, imam li neku upalu ili je to radi situacije s bebom
    - i konačno, NARAVNO da sam vadila betu. Na 7+0 imam 16747

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Studeni 2020. 18:28

MaloTele, žao mi je  Držim fige da se nešto ipak još pojavi.

Pami, čestitam 

Nikitta, samo natači dok ti je ugodno, nema nekog vremenskog ograničenja. Otopina je u ovom receptu išla skupa, pri čemu uzmi u obzir da će ti soda i ocat reagirati, pa pazi da ti se ne prelije preko ruba posude.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Studeni 2020. 18:29

I konačno, idućih dana ću pisati listu ujutro jer mi je to gušt. Ali neću pisati jutarnje motivacijske poruke, nemam sad u sebi da to radim. Može to netko preuzeti 
    Bit ću tu i čitat ću vas, ali pisat ću koliko mi odgovara.

💔💔💔

Samara
    24. Studeni 2020. 18:32

MTB jako mi je žao :( evo cijelo vrijeme refresham samo da čujem od tebe lijepe vijesti i da ti mogu čestitati.
    Evo stvarno nemam riječi jako me rastužila ova vijest.
    Nadam se da je dr. pogrijesila, iskreno se tome nadam. 
    Drži se 😢

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• *.Women_name.*
    24. Studeni 2020. 18:33

MTB jako mi je žao, nadam se da će se tvoja beba ipak izboriti do kraja ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

manemoj
    24. Studeni 2020. 18:34

MTB

I konačno, idućih dana ću pisati listu ujutro jer mi je to gušt. Ali neću pisati jutarnje motivacijske poruke, nemam sad u sebi da to radim. Može to netko preuzeti
    Bit ću tu i čitat ću vas, ali pisat ću koliko mi odgovara.

Jako, jako, jako mi je žao, sve me stislo u trbuhu i grlu dok sam čitala tvoju poruku. Nemogu ti reći ništa što će te utješiti ali tvoj čopor je tu, dijelimo tvoju tugu ❤️
    Za motivacijske poruke ne brini, svima si nam ovdje dala jako puno pozitive, radosti i nade, vrijeme je da to vratimo ❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

🍀🐞MISS🐞🍀

MTB rasplakala sam se ko kisna godina dok sam sad ovo citala...citam,citam i ne vjerujem...bas sam se nadala tvom predivnom postu za kraj dana ,kad ono sok! Ne mogu ni zamislit kako se sad osjecas i ne znam sta bi ti rekla osim da se drzis i da se u miru oprostis sa svojom bebom! Ovo nam je jos jedan pokazatelj kako ni test, ni beta ,ni srce nisu pokazatelji da smo mirni,jer nazalost mi cemo cijelu trudnocu strepiti...daj si vremena koliko god, neopisivo mi je zao i ako ti mi mozemo kako pomoci, tu smo!!! ❤️❤️❤️❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

Pami

LioraLiora pratimo se pratimo u betama 😉 ali tvoja druga nije dupla nego trodupla 🤩 
    Još jednom hvala svima od srca na čestitkama i lijepim željama 🙂😊🥰  
    Jele83 ja sam isto u ivf centru. Popila sam prije punkcije neofen od 600mg, helex od 0.5 jer nisam nikako uspjela nabaviti normabel, i naravno Jožinu rakiju 😄 mene nije jako bolilo, iako sam ja imala manje folikula od tebe. Ovisi koliko netko može izdržati, ali recimo meni je ova punkcija bila lakša nego prijašnje di sam imala max 2 folikula. Dr.L ima ispraksiranu ruku 😉 sretno sutra, drzim fige za što više stanica 🤞🤞🤞

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

MaloTele
    24. Studeni 2020. 18:35

MTB

Bebi srce kuca, ali je premala. Prošli tjedan je zaostajala 2 dana, sad već zaostaje 4-5 dana. Doktorica kaže da su rijetki slučajevi kad se beba oporavi i da ne vjeruje da će ova trudnoća biti uspješna. Za tjedan dana kontrola, pripremila me da će beba vjerojatno odustati tokom ovog tjedna i da ću imati spontani.
    Muž i ja provodimo dan u tuzi i opraštanju od naše bebe. Pružit ću joj što bolji dom dok je još s nama, i voljet ću je jako najjako, da nadoknadim sve one godine koje ipak nećemo imati.
    Osjećam tugu, ali s neke strane i olakšanje - nema više straha, napetosti, grča. Samo ljubavi prema tom malom biću koje se bori svom svojom snagom za život, ali ne ide.
    On the other hand
    Zanimljivosti:
    - loše je da je TSH prvo bio u tjedan dana pao sa 3.55 na 1.9, a u zadnja tri tjedna je narastao opet na 3.48 iako pijem terapiju, sad mi je poduplala dozu
    - sedimentacija i CRP su mi i dalje dosta povišeni, ne znam je li radi trudnoće, imam li neku upalu ili je to radi situacije s bebom

Ovo cekam cijeli dan i sad sam pobjegla u WC na poslu da procitam u miru 🤦🤦🙊🙊 MTB jako jako mi je zao   ovo je neki los dan, bas los umjesto da bude dobar.. svejedno cu se nadati da se bebica oporcvi,a ako bas nece Ici zelim joj da se druzi sa svim našim bebicama u njihovom carstvu, mi smo svi tu uz tebe.. ❤️

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

24. Studeni 2020. 18:36

MTB

On the other hand
    Zanimljivosti:

Joj rasplakala sam se.. Isto sam i sama cula u 7tt..sve isto... 😪😪😪😪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.