Hvala vam svima na riječima utjehe, baš mi znače. Ne mogu sad pojedinačno odgovarati, ali svaka pojedinačno mi je baš sjela i dala malo utjehe i melema za moju ranu.
Kao što rekoh, nisam očajna. Puštam svoju tugu da teče, draže mi je tako nego da "sjedim" na njoj i metem je pod tepih. Naravno da sitna nada postoji, majka sam, ali ne zavaravam se. Radije bih da beba sad mirno ode i da se ne mučimo ni ona ni ja, nego da se muči još tjednima prije nego ode. Doktorica mi je baš rekla - da skoro sve bebe odu odmah, rijetko rijetko koja uspije ponovo ubrzati i nadoknaditi (i ona navija da ja budem među njima), a imala je i jedan jako tužni slučaj gdje je beba i dalje zaostajala i držala se do 13tt, dok su čekali Nifty (koji je pokazao Downa) je umrla. Koliko god je tužno ovo, bolje sad nego kasnije.
I s ovog mjesta mogu reći - i bolje je da ode sa 5tt, nego sa 7tt. I bolje je da ode sa 4tt nego sa 5tt. I bolje je da se ni ne pokaže crtica nego da ode sa 5tt. Što su dulje tu, to se više nadamo i više se vežemo.
Ako se dogodi najgore, brzo ću zacijeliti, imam divnog muža i divni čopor ovdje, i već za par mjeseci, uz vašu pomoć, ću krenuti dalje. Ne želim ni zamišljati niti želim iskusiti kako bi bilo ovo iskusiti sa 20tt+.
Ima mali dio mene kojeg malo muče moje godine, i koji je svjestan toga da je ovo korak bliže tome da uopće ne budem majka. Ali o tom potom. Događaju se i gore stvari u životu od toga.
Hvala vam svima i nemojte da vas ovo moje iskustvo obeshrabri. Sve je to statistika. Svaki "neuspjeh" jednog člana čopora pomaže ostatku da bude uspješniji. Svaki moj neuspjeh meni diže šanse da idući pokušaj bude uspješan.
Idemo dalje. Ja i dalje imam svoju bebu i volim je.
I da, viidm da vas se dosta nada da je doktorica pogriješila. Hvala, ali tu nema baš mjesta pogrešci, beba je 4-4.5mm, a trebala bi biti oko 1cm, to je prevelika razlika za pogrešku.
Sve si rekla... ❤❤💜💜 al mi se cini da imas predivnog muza i da cete zajednicki to prebroditi...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB žao mi je, kad sam sad otvorila forum i pocela citati tvoj post, stegnulo me u grlu, oko srca... Nemam ti sto reci jer sve si vec sama rekla i skroz si realna! I naravno da se još nadaš, a i mi svi smo tu da saljemo pozitivne vibre, no ko sto si rekla, ako mora otici, ako nece biti dobro, bolje da te to dugo ne muci! Neka bude ona opcija koja ce u konacnici biti najbolja za vas, ako je dobro- neka se izbori, ako je na lose, neka cim prije otpusti ... drzi se...💗
MTB
Pretuzno mi je bilo čitati, bas nisam ocekivala ovakav post za kraj dana. Idemo dalje, drzi se generacijo
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Draga MTB baš mi je žao. Sve smo se nadale danas da ćeš nam javiti lijepe vijesti. Ovo je zaista trnovit put, a ti si lavica kao i sve druge cure na ovom forumu. Kad bi bar bila pogreška.😥
Molit ću se za tebe🙏 i šaljem ti veliki virtualni zagrljaj.😘
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
Draga MTB sad sam ušla na forum samo da vidim jesi se ti javila i kad sam vidjela ove poruke od drugih cura muka mi dosla, i onda sam dosla do tvog. Ni ne znamo se a meni suze krenule, i opet na ovu tvoju drugu poruku di usprkos ovome što doživljavaš i dalje mislis na nas ovdje,i i dalje si pozitivna. To se ne može odglumiti. I način na koji rezoniras stvari, realno ali s optimističnim tonom. Ti si inspiracija!! Jednostavno ne želim vjerovat da takva osoba neće doc do svog cilja! S ovom ili s drugom ili s trećom bebicom!! Ti ces se već znat pobrinut za sebe, to se vidi iz aviona, ali evo da ti i ja poželim da se odmoris i ne brineš za motivaciju, mislim da si nas sve motivirala za godinu dana unaprijed! Sve će ovo bolno proc, i idemo dalje! 💜💜
🙋♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
🧒39, sve ok
Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
1. AIH 7/2020 neuspjesan
2. AIH 9/2020 neuspjesan
1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce
Draga MTB, teska srca procitala sam tvoju poruku, super je sto si realna, ali isto tako, ako postoji tracak nade, zelim da se bas tebi dogodi cudo. ♥️
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Nije me danima bilo, radim prekovremene, padnem u nesvijest navečer i tako na repeat. Nisam iskreno ni pratila forum.
MTB otvorila sam forum točno na stranici gdje si javila vijesti. Baš me pogodilo to što sam pročitala... Nemam neke riječi utjehe, jer to je baš tužno i nadam se da ćeš biti dobro. Svima nama ovdje je život zapisao težak put u ovom pogledu, i krajnje sam razočarana što nam je tako i što prolazimo takve stvari...
Ja sutra krećem na nulti ultrazvuk, bojim se jako ovog postupka jer sad znam kako je psihički teško to sve prolaziti. Toliko jako da nebih ni išla, ali što je tu je.
Svima ostalima koje ste trudne, želim svu sreću i da iznesete svoje trudnoće do kraja. 💔💜
Jedan dan ću vratiti forum sto stranica unazad i sve pročitati...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
MTB jako mi je zao, nova sam tu ali kao sto cure kaze ti si dusa ovoga foruma.. ja se nadam da ce beba napredovati do iduceg pregleda ❤
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Hvala vam svima na riječima utjehe, baš mi znače. Ne mogu sad pojedinačno odgovarati, ali svaka pojedinačno mi je baš sjela i dala malo utjehe i melema za moju ranu.
Kao što rekoh, nisam očajna. Puštam svoju tugu da teče, draže mi je tako nego da "sjedim" na njoj i metem je pod tepih. Naravno da sitna nada postoji, majka sam, ali ne zavaravam se. Radije bih da beba sad mirno ode i da se ne mučimo ni ona ni ja, nego da se muči još tjednima prije nego ode. Doktorica mi je baš rekla - da skoro sve bebe odu odmah, rijetko rijetko koja uspije ponovo ubrzati i nadoknaditi (i ona navija da ja budem među njima), a imala je i jedan jako tužni slučaj gdje je beba i dalje zaostajala i držala se do 13tt, dok su čekali Nifty (koji je pokazao Downa) je umrla. Koliko god je tužno ovo, bolje sad nego kasnije.
I s ovog mjesta mogu reći - i bolje je da ode sa 5tt, nego sa 7tt. I bolje je da ode sa 4tt nego sa 5tt. I bolje je da se ni ne pokaže crtica nego da ode sa 5tt. Što su dulje tu, to se više nadamo i više se vežemo.
Ako se dogodi najgore, brzo ću zacijeliti, imam divnog muža i divni čopor ovdje, i već za par mjeseci, uz vašu pomoć, ću krenuti dalje. Ne želim ni zamišljati niti želim iskusiti kako bi bilo ovo iskusiti sa 20tt+.
Ima mali dio mene kojeg malo muče moje godine, i koji je svjestan toga da je ovo korak bliže tome da uopće ne budem majka. Ali o tom potom. Događaju se i gore stvari u životu od toga.
Hvala vam svima i nemojte da vas ovo moje iskustvo obeshrabri. Sve je to statistika. Svaki "neuspjeh" jednog člana čopora pomaže ostatku da bude uspješniji. Svaki moj neuspjeh meni diže šanse da idući pokušaj bude uspješan.
Idemo dalje. Ja i dalje imam svoju bebu i volim je.
I da, viidm da vas se dosta nada da je doktorica pogriješila. Hvala, ali tu nema baš mjesta pogrešci, beba je 4-4.5mm, a trebala bi biti oko 1cm, to je prevelika razlika za pogrešku.
Isplaci sve što imaš, baš kao što si rekla.. nije sad vrijeme za biti hrabar. Sad treba polizati rane, zacijeliti i onda razmišljati o budućnosti. Šaljem čvrste čvrste zagrljaje ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB sve su cure rekle, bas mi je zao, ne vjerujem. 😭😭😭 Svaka ti cast na tolikoj snazi i hrabrosti, to samo majka moze 😔😔😔😭
🙋♀️34 -dijagnoza endometroiza
1.Ivf - Repromed, 4 blastice
12dnt beta 1305 🤰🤰🥳🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji