Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _Dolly_
    17. Studeni 2020. 19:09

Bokic cure, ja danas radum duplu smjenu pa vas citam u pauzama dok mi nema nikoga, prvo bih zeljela cestitati plusicima, uzv i drago mi je da sam uspjela procitati ovoliko lijepih vijesti danas... Nego danas mi dosla zena i malo smo caskale, ima 36 god, i kaze kako vec godinama pokusavaju, ispucala sve socijalne pokusaje, bila na nekoliko ivf i nista, radila neke pretrage i doktor joj rekao kako ona i parter nisu kompatibilni. Kod nje sve ok ,kod njega isto, savrseno zdravi, sportasi... Ja iskreno nisam cula za tu nekompetabilnost, zar je to moguce? Nismo stigle dublje u temu jer mi je usao kupac, sad mi je veliki upitnik iznad glave. 

Ja:36 On:35
    B-V. V.
    Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
    01/2020 AIH neuspjesan
    12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
    Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
    Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
    2🍦(3D)+2🍦(5D)
    2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
    Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
    Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
    Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
    5,1mm, imamo 💛
    Nifty u redu, imamo curku 💗💗

IščekivanjeDobrihStvari
    17. Studeni 2020. 19:10

Pozdrav 
    Ne znam jel moje pitanje na mjestu ali da vas pitam... 
    Naime potvrđena mi je trudnoca nakon feta blasticiste, beta je bila 1339 14dnt

Medjutim za vikend , znači 20dnt pojavio se smedji iscjedak koji me prati i dns, vec 4 dana, betu sam ponavljala jučer iznosi 9000 nije bas pravilno duplanje al ne znam jel uopće ide  pravilno kad je tako visa 
    Sutra sam narucena na uzv jer više ne znam što da mislim  ali sto uopće očekivati na uzv, i jel se nekome ovako nešto događalo,  a da je dobro završilo  Hvala lp 

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

MaloTele
    17. Studeni 2020. 19:10

NadimakMTB

Chloe18

NadimakMTB

ruška, super. Treća sreća!!
    Inseminacije mi ovdje baš i ne računamo. Ne znam zašto su te natjerali da ideš na toliko puno inseminacija?

Tuma, hvala! I ja mislim da je dobra ideja. Malo sam nervozna jer se teže opuštam kod novih ljudi, ali bolje da odem što prije pa da se do poroda opustim kao da sam dobra. Mislim da ću tražiti da me vodi Petra, djeluje mi pristupačno a i hvale je po forumima.

Chloe18, otvorit ćeš anketu

Nemoj bit nervozna, ja bas mislim da ces ti sve skolski odradit iz prve, i da apsolutno nikakvih problema nece bit koliko god da se bojis mozda,i mislim da u tvom slučaju godine nece imat nikakve veze jer nece bit rizicna trudnica,bas bas imam takav osjecaj 🥰 iako bolje sve provjerite da ti srceko bude na mjestu, ides u utorak na uzv opet? 😊

Hvala
    Idem idući utorak ponovo da čujemo srce, do onda bi se trebalo čuti jer ću biti 7+0.
    A onda se javljam Podobniku i tu ću vjerojatno malo varati i dogovoriti pregled na 9+0 ili koji dan kasnije, jer stvarno ne mogu čekati 4 tjedana između pregleda dok ne prođe ovaj kritični dio.

Cut ce se srceko,ne brini oko toga 🥰  mogu misliti koliko obolis nazivce toliko dugo između pregleda, nema za tebe kritičnog djela, ti si bas jedna skolska trudnica,iako znam da te nitko osim dokt ne moze umiriti a cak i tad ces se brinuti, to je sasvim normalno, ali stvarno imam dobar osjecaj kaj se tebe tice 😊

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Nina985
    17. Studeni 2020. 19:11

Teja1408

Women name, Bozma, MTB 😘😘😘 hvala vam curke
    Sve ste divne 😊 ova podrška ovdje je sve

Bozma drzim fige da svih 6 ostanu 🤞🏼🤞🏼

Tuma 😍😍😍😍divno nesto.. Odlicne vijesti

Teja, čestitam!!  Trebalo mi vremena da skužim listajući današnji dam da si i ti sretnica 😁😂🍼🍼🍼🍼

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

Nina985
    17. Studeni 2020. 19:13

ruška

Hvala vam svima na čestitkama😘bila sam se bojala raditi test,nakon silnih neuspjeha.ponovit cu jos ujutro i u cetvrtak idem vaditi betu.

Čestitam na plusiću!!!🤗🤗🤗

Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
    Pokušavamo 4.5 god.
    02/2020 1.AIH Bhcg 0
    05/2020 2.AIH Bhcg 0
    09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
    09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
    11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
    03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    17. Studeni 2020. 19:16

Lucyinthesky, hvala! Je, divan je osjećaj, uskoro ćeš ga i sama iskusiti 

_Dolly_, nisam čula za to, možda netko iskusniji zna.

NelaNela, jedna četvrtina žena krvarucka kroz prvo tromjesečje. Dobro je da si zakazala pregled, da se umiriš. Možda je nešto loše, pa stigneš možda i prevenirati. A ne mora biti ništa.
    Što se bete tiče, kad je velika, više se ne dupla pravilno, to je isto OK.

Chloe18, ti si moja osobna proročica. 
    Bebi se već obraćam kao dečkiću 

💔💔💔

Lucyinthesky
    17. Studeni 2020. 19:21

MTB hvala draga, a ne znam, nadam se, budemo vidjeli, s velikom rezervom idem dalje 🙄
    Teja i ruška čestitam na testićima, ovo je prva liga 👍
    Bozma tvojih 5 komada su vrhunski rezultat ako mene pitaš, držim ti bezbroj figa da lijepo sazriju i jako navijam za tebe 🤞🤞🤞

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Teja1408
    17. Studeni 2020. 19:36

Nina985, Lucyinthesky hvala ❤️

17. Studeni 2020. 19:38

NadimakMTB

Bozma, znam ja zašto tražiš, i ja sam bila znatiželjna kad su duge pisale i danas ama baš ništa nisam kužila na slici dok mi nije doktorica objasnila. Uskoro ćeš i ti kroz isto prolaziti
    Šteta što je samo do rođendana, onda sigurno ne stignem iduće dijete preko HZZO raditi, ovo ću, ako sve bude ok, roditi sa preko 41 i pol.
    Suđeno mi je sve privatno napraviti. Doduše, ako bude i dalje ovakva uspješnost, uopće mi nije problem.

Neće ti ni trebat, kasnije prirodno ide lako, pa ćeš kao Nevena Randeli i još puno njih bez problema prirodno zatrudnit.
    Chloe18, ma šta ću se uvrijedit, više sam i sama sebi dop...la . evo npr. ako sve bude ok i dođem do aspiracije to će mi bit 4-to testiranje na covid u zadnjih mjesec dana.
    ruška čestitam
    manemoj ja očekujem i sutra sliku testa, jer ja tamo vidim sjenu, sjeti se da MTB 10-ti dan nije ništa bilo, a neke tu su vidile crtu, to je slično kao ovaj tvoj.
    Ljutopile, jesi stigla? jesi odlučila gdje ćeš?

Samara
    17. Studeni 2020. 19:44

Ruška, koja crta 😍 čestitam!! Pa to su garant duplići :)
    NelaNela sve je ok dok nije svježa krv. Probaj vise odmarat do pregleda. Drzim fige da je sve ok! 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.