Evo i mene na novoj temi 😀 pozdrav opet svim trudilicama i novim trudnicama 😄🥰. Samo da se malo javim, danas sam išla na pregled 10 dc vec je veliki jedan vodeci folikul i dva manja su tu. Inače pila sam 3x3 clomid i ovo mi je 1 ivf. Sutra opet moram u Zg na pregled i test na covid, i nadam se ponedjeljak aspiracija. Držite fige da ostane barem 1 folikul i da bude dobitni 😉
Držim fige. I meni danas 10 dc i u pon aspiracija ako test na covid stigne negativan
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ljudi ja cu vam za laku noc rec samo da sam ka vec danima u drami od aspiracije i koktela.. Ne radi boli nego se bojin da cu rec dr. Da je sexy hahahaha neki dan sam rekla ka priji dobar je nelako seksi pa smo se smijale i sad teska drama u glavi od toga.. Hahha zamislite da to blebnem.. Zato sam stalbo pitala jer budes svjestan sebe ili buncas hahah
Pa ja sam svojima govorila da ih volim i hvatala ih za ruke. Da sam bila pokretna, vjerojatno bih ih i pokušavala grliti
Bez brige, bolje da mu kažeš da ti je seksi, nego da mu kažeš da ti je gadan i da ti se povraća od njega. Ovako će se možda ekstra potruditi.
💔💔💔
Ljudi ja cu vam za laku noc rec samo da sam ka vec danima u drami od aspiracije i koktela.. Ne radi boli nego se bojin da cu rec dr. Da je sexy hahahaha neki dan sam rekla ka priji dobar je nelako seksi pa smo se smijale i sad teska drama u glavi od toga.. Hahha zamislite da to blebnem.. Zato sam stalbo pitala jer budes svjestan sebe ili buncas hahah
Ajme Sanjich ja o tome uopće nisam razmišljala.. sad ću cijele scenarije razviti oko toga što bi ja mogla reći 🙈🙈🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Ja iskreno mislim da su za ovo sve kod mene krivi posleporodjajni hormoni 😂 trebam promijeniti nick u kriza posle porodjaja ili pomfrit ili kita, pitanje je sad ?
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Pa ja sam svojima govorila da ih volim i hvatala ih za ruke. Da sam bila pokretna, vjerojatno bih ih i pokušavala grliti
Bez brige, bolje da mu kažeš da ti je seksi, nego da mu kažeš da ti je gadan i da ti se povraća od njega.Ovako će se možda ekstra potruditi.
Ali mene ako uspavaju odmah zaspem jel tako? Nema šanse da im nešto pričam? Mislim prije nego me ulovi 🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Gdje mi je nestala meto ? Bezobraznica otisla po pomfrit garant 🤔
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Ja iskreno mislim da su za ovo sve kod mene krivi posleporodjajni hormoni 😂 trebam promijeniti nick u kriza posle porodjaja ili pomfrit ili kita, pitanje je sad ?
KitaOdPomfrita?
💔💔💔
manemoj, nemam pojma. Meni su samo dali droge, nikad nisam bila uspavana pa nemam iskustva.
💔💔💔
Hjoooj valjda se necu osramotit previse.. Radje bi da me uspavaju nezz jel ima tko iskustva ako ima pubi folikula da u kbc uspavaju?
Moram pocet vec sad razmisljat sta bi mogla pricat da nije vezano za pizdarije hahaha jer ja svasta u glavi ludo mislin 😆😆😆 ako otvorimo pandorinu kutiju ja cu u vrapce xD
Evo i mene na novoj temi 😀 pozdrav opet svim trudilicama i novim trudnicama 😄🥰. Samo da se malo javim, danas sam išla na pregled 10 dc vec je veliki jedan vodeci folikul i dva manja su tu. Inače pila sam 3x3 clomid i ovo mi je 1 ivf. Sutra opet moram u Zg na pregled i test na covid, i nadam se ponedjeljak aspiracija. Držite fige da ostane barem 1 folikul i da bude dobitni 😉
Sve je to super, drzimo ti fige i na nogama i na rukama, nego volis li ti pomfrit i ko tebe bode ?
Jedem neke stapice u nestasici 🍟. Ti hoces da se ja udavim sa stapicima od smija 😂😂😂😂😂
Sanjich meni on malo lici na Gargamela 🙈, ali mi je Pecotic simpatican 🙈.
Jbt ako se tako prica pod onim....ja se nicega ne sjecam, tko zna sta sam i ja trabunjala 🙈 znam da smo u sobi pokusale pricat i rec jedna drugoj kako je proslo i nismo mogle pricat pa se tjesim time da nisam nista pricala. Sutra uzv? Tko ce sutra bit?
Sortiraj odgovore
Najstariji