Ajme koliko crtica jutros
Čestitaaaam vam cure i da svaki dan tamne i tamne
Ruska1986 drago mi je da su ti bar malo pomogle kokice, ako ih volis grickaj citav dan, kazu da je ona opna posebno zdrava
Ugodnu Nedelju svima želim
Ja dam dobila upalu mokracne besike, to mi je jedan od najgorih bolova, a u ovoj čudnoj drzavi apoteke ne rade vikendom...😩🤦♀️
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
LioraLiora ja sam danas 13 dan od aspiracije i 10dnt.
Ma moš misliti kako izdrzavam.. luda sam na zivce ali kao dogovorili smo da čekamo srijedu pa nisam ranije kupovala test uopće. Sad mi žao kao psu što nisam danas a sutra prije posla me stvarno strah.
Tanja79 a jel imaš dm negdje u blizini? Ja kupim baš njihov u staklenoj bocici sok od brusnice gusti. Mene to spasi iz mrtvih, čak i kad mi već lagano krv bude nakon što se obrisem. Otkad sam to otkrila uvijek imam bočice na zalihi.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Koliko crtica😀cestitam svima😘
🙋34👨🦱42,ženska neplodnost-nespecificirana,on normozoospermija
4 iseminacije od 10/2018-02/2019
4/2019 stimulativni ivf,ovaleap,decapeptyl,brevactid
5/2019 FET 1blastocista,beta 0
7/2019 prirodni ivf, trodnevni embrij,beta 0
9/2019 stimulativni ivf,ovaleap,orgalutran,brevactid, trodnevni embrij,beta 0
1/2020 prirodni ivf,trodnevni osmostanični embrij,beta 0
Poliklinika Škvorc
10/2020 stimulativni ivf,gonel,cetrotide,ovitrelle,vraćene 2 blastociste,0 smrzlića
1.Beta 14dnt 1042
Dobro jutro. Ja prijavljujem jedan simptom. Nije stoperica jer sam ju uredno ispratila iz svog sistema.
11dpo - 6dnt 🐧🐧
Ajmee čestitam i tebi..jaoooo, ja sam u stanju šoka, neznam dal vjerovati crtama 😅 pošto me trakice iznjevjerile..jučer skroz negativno..e reko sad ces uzet drugi test.. i evo ovaj pokaze jasnije sve 🙃
Ma vjeruj. Vidit ti se fino roza crta. To je to. 🤞🤞👍👍
LioraLioraja sam danas 13 dan od aspiracije i 10dnt.
Ma moš misliti kako izdrzavam.. luda sam na zivce ali kao dogovorili smo da čekamo srijedu pa nisam ranije kupovala test uopće. Sad mi žao kao psu što nisam danas a sutra prije posla me stvarno strah.
Tanja79 a jel imaš dm negdje u blizini? Ja kupim baš njihov u staklenoj bocici sok od brusnice gusti. Mene to spasi iz mrtvih, čak i kad mi već lagano krv bude nakon što se obrisem. Otkad sam to otkrila uvijek imam bočice na
Ma dobro kad mozes tako, ja neee. Ma i mi se tako bili dog.moš misliti nisam mogla..uhh...al ja po ciklusu sutra trebam dobiti kao, a beta je zakazana za 5 dana 😅😆
Anitram1982, Teja1408 i LioraLiora - juuuhuuuuuu, crtice su definitivno tu!!! Cestitam i od srca vam zelim da nastave tamniti! Kada vadite bete?🤞🏻🎉🎊😉
Nikitta, drzim ti fige i na rukama i na nogama da operacija bude kako je i planirano. Znaj da si i dalje u mojim mislima i molitvama. 😘
Piky, kako se osjecas danas? Jesi li odlucila hoces li ipak za ZG?
Tiinaa, jako mi je zao, ne znam sto drugo reci osim da ti zelim da se sto prije oporavis i krenes u nove pobjede...❤️
Cure, ja nastavljam s istrazivanjem sto i kako dalje i imam jedno pitanje - ima li tko iskustva s ERA testom? Citam koliko je vazna sinkronizacija implantacijskog prozora i embrija u razvoju, pa rekoh, da napravimo jos i taj dio ali ne mogu nigdje pronaci da se uopce radi u HR...
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Anitram1982, Teja1408 i LioraLiora- juuuhuuuuuu, crtice su definitivno tu!!! Cestitam i od srca vam zelim da nastave tamniti! Kada vadite bete?🤞🏻🎉🎊😉
Nikitta, drzim ti fige i na rukama i na nogama da operacija bude kako je i planirano. Znaj da si i dalje u mojim mislima i molitvama.😘
Tiinaa, jako mi je zao, ne znam sto drugo reci osim da ti zelim da se sto prije oporavis i krenes u nove pobjede…❤️
Cure, ja nastavljam s istrazivanjem sto i kako dalje i imam jedno pitanje - ima li tko iskustva s ERA testom? Citam koliko je vazna sinkronizacija implantacijskog prozora i embrija u razvoju, pa rekoh, da napravimo jos i taj dio ali ne mogu nigdje pronaci da se uopce radi u HR…
Hvala svima 🙈
Ja jedva cekam sutra ponovit i nadam se da ce sutra bit malo tamnije 🥰
Ja betu vadim 17.11., u utorak.
LioraLioraja sam danas 13 dan od aspiracije i 10dnt.
Tanja79 a jel imaš dm negdje u blizini? Ja kupim baš njihov u staklenoj bocici sok od brusnice gusti. Mene to spasi iz mrtvih, čak i kad mi već lagano krv bude nakon što se obrisem. Otkad sam to otkrila uvijek imam bočice na
Ma dobro kad mozes tako, ja neee. Ma i mi se tako bili dog.moš misliti nisam mogla..uhh…al ja po ciklusu sutra trebam dobiti kao, a beta je zakazana za 5 dana 😅😆
Ja isto trebam sutra dobiti a danas me baš trbuh dosta boli, u panici sam svaki put kad idem na WC. I bijeli toaletni je spreman za analizu.
Koliko ti je lakše čekati betu sad kad znaš da je test pozitivan?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Anitram1982, Teja1408 i LioraLiora- juuuhuuuuuu, crtice su definitivno tu!!! Cestitam i od srca vam zelim da nastave tamniti! Kada vadite bete?🤞🏻🎉🎊😉
Nikitta, drzim ti fige i na rukama i na nogama da operacija bude kako je i planirano. Znaj da si i dalje u mojim mislima i molitvama.😘
Tiinaa, jako mi je zao, ne znam sto drugo reci osim da ti zelim da se sto prije oporavis i krenes u nove pobjede…❤️
Cure, ja nastavljam s istrazivanjem sto i kako dalje i imam jedno pitanje - ima li tko iskustva s ERA testom? Citam koliko je vazna sinkronizacija implantacijskog prozora i embrija u razvoju, pa rekoh, da napravimo jos i taj dio ali ne mogu nigdje pronaci da se uopce radi u HR…
Koliko sam i ja citala ne radi se u Hrvatskoj 🙄
Cure s || čestitkeeee 🎉🎉🎉!!!
Piky 🙏🏻 Za tebe!!!
Nikita -želim ti da operacija bude prema planu i prođe uspješno!
Ostale cure - 🤞 u svima fazama!!!
Ja planirala danas ujutro radit test jer menga trebala jos u petak, jučer ni naznake nije bilo.. ali nisam ja te srece da ostanem trudna između postupaka... danas se samo izljeva tako da sutra zovem i u utorak, nadam se, krećem...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Sortiraj odgovore
Najstariji