Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    30. Listopad 2020. 21:08

LUCIJA007

peyton

Dakle, sad mi je trebalo dobrih sat vremena da sve pročitam 😂 cure, zakon ste i bas ste me nasmijale 😂

Upisujem se i na listu proučavanja testova pod svim kutevima, kao i kopanju po smeću svakih sat vremena 🤣

Moja jedna anegdota - kasnila menga jedno tjedan i pol, dolje pritisak za poluditiiiii.. a kako se nikad ne zna, odlučim ja kupiti test. I pišnem ja na njega(nije mi muller bio usput) i idem se obrisati BIJELIM papirom kad ono menga 😂😂😂
    Eto, to vam je moja sreća 😂

Oooo koliko puta, sam ja moj nesretni muller umakala u urin koji je vec bio crven od menge ali ono nikad se ne zna🙄🤷‍♀️😂

😁😁 i ja... mozda je čvršće implantacijsko ili "lažna" menga 🤣🤣🤣🤣

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MaloTele
    30. Listopad 2020. 21:09

Nadalica

Lucija desilo se da sam bila pod tusem kad su se bebe probudile, a ja naravno sama, muz na poslu, istrcala onako sva nasapunjana u pjeni, gologuza i tako ih nahranila 😂😂 sramota me mene

😂😂😂😂😂😂😂 Znaci suze mi idu 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

30. Listopad 2020. 21:10

Peyton, ahahaha da....i to se desavalo, das 50 kn u ljekarni za test i onda se obrises i skuzis da si dobila. Ja sad drzim paket malih plasticnih casica pokraj wc skoljke (sakrijem kad netko dolazi 😂) i onda najprije malo u casicu i obrisem se, pa tek onda radim test....kako sam ja uvijek u nekom postupku, a i pukla na testove....sreca daleko mi vrapce 🙈

ericaa
    30. Listopad 2020. 21:11

Ovaj moj radi u zdravstvu i mislim da jedva ceka me ubost 🧐🤷‍♀️🤷‍♀️ stalno mu kvocam da su krvopije koje vade drugima krv i mislim da cu sad to dobiti na naplatu 😂😂😂😂 
    Bojim se igala pa je vjeciti problem.... ako cujete da se u Rijeci bracni par naganjao po gradu sa iglom u ruci i dođi necu ti nista,to smo mi 😆😆

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

peyton

Dakle, sad mi je trebalo dobrih sat vremena da sve pročitam 😂 cure, zakon ste i bas ste me nasmijale 😂

Upisujem se i na listu proučavanja testova pod svim kutevima, kao i kopanju po smeću svakih sat vremena 🤣

Moja jedna anegdota - kasnila menga jedno tjedan i pol, dolje pritisak za poluditiiiii.. a kako se nikad ne zna, odlučim ja kupiti test. I pišnem ja na njega(nije mi muller bio usput) i idem se obrisati BIJELIM papirom kad ono menga 😂😂😂
    Eto, to vam je moja sreća 😂

Ali, ali, ali... možda je implantacijsko!!! 

💔💔💔

Ruska1986

Ja ne znam.. Ja sam oko sexa kako kad... Mislila sam da cu u trudnoci poludit, a ono sve me nest strah 🤷‍♀️ al zato hranaaaaa 💜❤.. Citam neku glupost o strijama i kaze zena da se maze Mustelom(nikad cula)da hi sprijecila strije, a ja u sebi mislim:Boze, za kakvu glupost zene koriste Nutelu 🤭🤭 Idem u Konzum, uzmem 3 pakiranja cokoladnih krafni, momentalno mi secer pocne padat(mos mislit) i ocu jednu krafnu, ali kako kad sam dirala lovu i sve tam i prljave mi ruke.. Ostavljaj to sve da bi se vratila u Konzum, stala u nenormalno dugacak red, da bi kupila antibakterijske vlazne maramice.. Nakon pol sata dosla do auta i pojela pakiranje krafni 🤦‍♀️ inace, konzum mi je doslovno 2 min od kuce tako da jednostavnije i brze bilo otic kuci i oprat ruke 😂😂😂 Sinoc zaspimo u boravku ispred telke i budi me muz i govori:ajmo u krevet, ja reko: margarin? 😂😂😂  Margarin uopce ne volim 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

AuroraB

vickivale

AuroraB

Jel meni može netko objasniti kako funkcionira FET, tj. Leptirica90 jel ti ideš u FET ili postupak ispočetka pošto se pikaš?

Budem ja, za FET se podrazumijeva da imas nesto zamrznuto… može biti u prirodnom (bez lijekova tj. uz utrogestan, samo se prati folikul i ovulacija i nakon ovulacije se vraća smrzlić treci ili peti dan) u kontroliranom FET-u od prvog dana idu estrogeni (tablete na usta, nema injekcija) pa oko 10. progesteroni (vaginalete ili tablete) i vraća vraća se pingvin isto treći ili peti dan, naravno uz sve to se prati debljina endometrija ultrazvučno

Heheh Vickivaleznam ja što je FET🙈, ali mi nije bilo jasno kako je Leptirica prije pisala da ide u FET a sad je na pravim hormonima… Onda sam ja nju krivo shvatila, ili je ona nekad krivo napisala. Ali hvala za ovo ostalo pojašnjenje kako ide u prirodnom, a kako u kontroliranom, to me i zanimalo👍👍
    I kak da ja sad vama napišem da smo mi jučer kupovali wc papir i suprug je odabrao zewu od breskve😀 Ali ja nemam zasad te probleme s bojom papira, dapače obožavam onaj regina camomila sa tratinčicama🤣
    Što se testova tiče, baš su mi se zamjerili svi ode reda😏 Naručila sam si preko neta prvi puta First response i budem ih čuvala za stvarno neku posebnu prigodu🤣

Je ona je krivo pisala... Mozda misli da je fet postupak a et smrzlici.. Tako sam ja zakljucila citajuci njene postove prije

BAJOMA

NadimakMTB

Nadalica, ženo, rodila si prije manje od 3 mjeseca. Do šestog mjeseca si kao nova. Što misliš, zašto hrpa žena ostane trudna kad prvo dijete ima 6 mjeseci?BAJO1, to je zato što sam ga slikala navečer, u polumraku. Uživo je bijel da para oči. Ne mogu si umisliti sjenicu ni da hoćuLucyLou, ma kakav sram, među svojima si! Ja rutinski pogledam wc papir svaki put. Ali nekad mi ruka poleti i bacim ga u školjku. E, pa ako ostane na obrubu školjke, a ne padne u vodu, ja ga izvučem za čisti dio i provjerim

Provucen na filter mog mobitela i ja vidim 
    https://ibb.co/rcBbDKz

MaloTele
    30. Listopad 2020. 21:12

Evo mi se bocnuli prvi put 😂 ja spremila svoj dio tijela za pikanje a mm se prvo pripremao, ajme voljet Ce te ajme kolika jea kad ju je zabio zadrzao je dah,mislila sam da Ce se onesvjestit s iglom u meni 😂 na kraju je to ispalo skroz odlicno,cak sam i pomislila da ima negdje bivsu neku koju je vecpikao tako 🤦😂

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

30. Listopad 2020. 21:13

Ruska1986

Ja ne znam.. Ja sam oko sexa kako kad… Mislila sam da cu u trudnoci poludit, a ono sve me nest strah 🤷‍♀️ al zato hranaaaaa 💜❤.. Citam neku glupost o strijama i kaze zena da se maze Mustelom(nikad cula)da hi sprijecila strije, a ja u sebi mislim:Boze, za kakvu glupost zene koriste Nutelu 🤭🤭 Idem u Konzum, uzmem 3 pakiranja cokoladnih krafni, momentalno mi secer pocne padat(mos mislit) i ocu jednu krafnu, ali kako kad sam dirala lovu i sve tam i prljave mi ruke.. Ostavljaj to sve da bi se vratila u Konzum, stala u nenormalno dugacak red, da bi kupila antibakterijske vlazne maramice.. Nakon pol sata dosla do auta i pojela pakiranje krafni 🤦‍♀️ inace, konzum mi je doslovno 2 min od kuce tako da jednostavnije i brze bilo otic kuci i oprat ruke 😂😂😂 Sinoc zaspimo u boravku ispred telke i budi me muz i govori:ajmo u krevet, ja reko: margarin? 😂😂😂 Margarin uopce ne volim 😂😂

A hahahahha ajme zamislila sam te kako ih jedes u autu ( imam sta zamisljat jer sam i sama takva hhaha a nisam T 😆😆😆) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.