Nadalice znaci😂😂 vristim 🤣🤣
Samo kud bas cvjetici uzorak?🙈😜
Ja nemam nikakvu igracku🙄😎
Uzmi ti fino konop, zavezi muza i pojedi pomfrit na miru☝️ Jbse, sad se i meni jede😩
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ovaj moj radi u zdravstvu i mislim da jedva ceka me ubost 🧐🤷♀️🤷♀️ stalno mu kvocam da su krvopije koje vade drugima krv i mislim da cu sad to dobiti na naplatu 😂😂😂😂
Bojim se igala pa je vjeciti problem…. ako cujete da se u Rijeci bracni par naganjao po gradu sa iglom u ruci i dođi necu ti nista,to smo mi 😆😆
Da te tako ganja s kitom kao što te želi ganjati s iglom, do sad bi 7 puta bila trudna :Bozma:
(sad zamišljam Nadalicu i ovog njenog, on spuštenih gača trči za njom po ulici i viče dođi, neću ti ništa, samo bih te malo bocnuo)
💔💔💔
Ovaj moj radi u zdravstvu i mislim da jedva ceka me ubost 🧐🤷♀️🤷♀️ stalno mu kvocam da su krvopije koje vade drugima krv i mislim da cu sad to dobiti na naplatu 😂😂😂😂
Bojim se igala pa je vjeciti problem…. ako cujete da se u Rijeci bracni par naganjao po gradu sa iglom u ruci i dođi necu ti nista,to smo mi 😆😆
Da te tako ganja s kitom kao što te želi ganjati s iglom, do sad bi 7 puta bila trudna :Bozma:
(sad zamišljam Nadalicu i ovog njenog, on spuštenih gača trči za njom po ulici i viče dođi, neću ti ništa, samo bih te malo bocnuo)
HahahahaHhahahahhahahahahah
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Toliko o tom pomfritu pričate da bi sad najrade naručila pomfrit 😂😂😂
Neznam koja me više nasmijala, kraljice 😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Jel meni može netko objasniti kako funkcionira FET, tj. Leptirica90 jel ti ideš u FET ili postupak ispočetka pošto se pikaš?
Budem ja, za FET se podrazumijeva da imas nesto zamrznuto… može biti u prirodnom (bez lijekova tj. uz utrogestan, samo se prati folikul i ovulacija i nakon ovulacije se vraća smrzlić treci ili peti dan) u kontroliranom FET-u od prvog dana idu estrogeni (tablete na usta, nema injekcija) pa oko 10. progesteroni (vaginalete ili tablete) i vraća vraća se pingvin isto treći ili peti dan, naravno uz sve to se prati debljina endometrija ultrazvučno
Heheh Vickivaleznam ja što je FET🙈, ali mi nije bilo jasno kako je Leptirica prije pisala da ide u FET a sad je na pravim hormonima… Onda sam ja nju krivo shvatila, ili je ona nekad krivo napisala. Ali hvala za ovo ostalo pojašnjenje kako ide u prirodnom, a kako u kontroliranom, to me i zanimalo👍👍
I kak da ja sad vama napišem da smo mi jučer kupovali wc papir i suprug je odabrao zewu od breskve😀 Ali ja nemam zasad te probleme s bojom papira, dapače obožavam onaj regina camomila sa tratinčicama🤣
Što se testova tiče, baš su mi se zamjerili svi ode reda😏 Naručila sam si preko neta prvi puta First response i budem ih čuvala za stvarno neku posebnu prigodu🤣
Je ona je krivo pisala… Mozda misli da je fet postupak a et smrzlici.. Tako sam ja zakljucila citajuci njene postove prije
Ja mislim da imaju dvije Leptirice. Leptirica92 je trebala ici u FET, nisam odavno vidjela da je aktivna, a Leptirica90 je sad u drugom postupku u Vrcica i ide sve iznova
Evo mi se bocnuli prvi put 😂 ja spremila svoj dio tijela za pikanje a mm se prvo pripremao, ajme voljet Ce te ajme kolika jea kad ju je zabio zadrzao je dah,mislila sam da Ce se onesvjestit s iglom u meni 😂 na kraju je to ispalo skroz odlicno,cak sam i pomislila da ima negdje bivsu neku koju je vecpikao tako 🤦😂
Malo pojašnjenje za nas trudnice slabijeg mozga: vi ste se sad seksali po prvi put, a ti si bila djevica, ili ti je dao hormone?
Samo pitam?
💔💔💔
Ja gledam jel imam ulja i to ne noćurkovo 😁😁
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Joj Boze jesam se danas nasmijala, lude smo skroz na skroz.. Pripisati cemo to hormona 🤷♀️😂... Inace to mi izgovor za sve vec 5 godina... Kad mi nest nije po volji pa me muz pita sta mi je samo kazem :hoces da ti spicim koju injekciju😂😂😂.. Odmah zasuti i sve je po mom i imam pravo njegova je krivnja😂😂😂😂
Kad smo kod pomfrita, i mi nabavili Delimano fritezu na vruci zrak.
Neki dan mi kod frendice i pricamo kak radimo od doma, a ovaj njen komentira covjeceee, vi onda po cijele dane nis ne radite nek se samo se**ate... a ne znaju da smo u postupku ni nista... a mi da, da..
Danas si mi napravimo kao neku pauzu, ispekli pomfrit i gledali Simpsone 🤣🤣
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Dakle, sad mi je trebalo dobrih sat vremena da sve pročitam 😂 cure, zakon ste i bas ste me nasmijale 😂
Upisujem se i na listu proučavanja testova pod svim kutevima, kao i kopanju po smeću svakih sat vremena 🤣
Moja jedna anegdota - kasnila menga jedno tjedan i pol, dolje pritisak za poluditiiiii.. a kako se nikad ne zna, odlučim ja kupiti test. I pišnem ja na njega(nije mi muller bio usput) i idem se obrisati BIJELIM papirom kad ono menga 😂😂😂
Eto, to vam je moja sreća 😂
Oooo koliko puta, sam ja moj nesretni muller umakala u urin koji je vec bio crven od menge ali ono nikad se ne zna🙄🤷♀️😂
😁😁 i ja… mozda je čvršće implantacijsko ili "lažna" menga 🤣🤣🤣🤣
Oooo da.. meni je svaka bila "lažna" i kad je trajala 5 dana i bila obilna ja bi ipak našla neki izgovor zašto je baš ta lažna.. pa sam usred ciklusa znala raditi test jer možda je bila lažna a sad mi se baš čini neki simptom.. pa rastavljala testove 🙈
Sve smo iste 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji