mislim da su mi rekli da se štoperica može kupit,dođe oko 280-300kn,ali uopće ne upisuju u nove postupke,ja još imam jedan prirodan i jedan stimulirani,pa bi bar probala prirodni.Kiretaža mi je bila početkom 9mj p akontam neka bude 3 mj pauze pa u nove pobjede ili da odem u Dr.Palade,ne bi u Poljaka i Šparca jer oni to već rade programerski.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Nikitta, hvala
Marta82, prije nego kreneš u novi postupak, možda ima smisla da istražiš zašto si imala te spontane?
Piky, žao mi je što tvoja muka još nije gotova. Dobro je da si napokon doma sa svojima, bar će ti to olakšati.
💔💔💔
Miss1502, sutra dok budes dolazila sebi izvidi nam stanje 😂. Ma ja sam ionako u kraj sa vremenom i nemam sta sad cekat da oni nabave ljekove pa rjesavaju zaostatke....kupit cu ih sama, ako mi dopuste i ako ne zatvore sve.
Da ima 29 godina lijepo bi cekala da sve ovo prodje, a ovako nemam bas izbora, a i nemam za sta cuvat postupke.
Marta82, stvarno ne znam sta bi ti pametna rekla, jesi vec bila na dogovor kod doktora? Sta on kaze?
Tuma prekrasne vijesti si nam opet donijela na forum! Ako budeš imala volje, svakako nam zaljepi sličicu :)
Leptirica90 da im nije sad to neka nova praksa? Meni su sve rekle u 8mj. na telefon... Uglavnom, držim fige za sutra!! MIss1502 tebi isto!
Piky i Bela samo hrabro naprijed, prošle ste grozne stvari i od srca vam želim da se čim prije oporavite i krenete u nove pobjede!
Mattan sjećam se da sam ti prije mjesec dana poslala malo duži post u onoj grupi na temu straha od IVF-a, drago mi je da ti je pomalo počinješ prihvaćati problem, sve mi smo kroz to prošle. Nemam iskustva oko tvoje trenutne situacije, ali složila bi se sa Bozmom da su ti vjerojatno tu terapiju propisali prije nego su znali kakvo će biti stanje sa stanicama...
Nikitta baš nekako imam osjećaj da će ti ići sve po planu <3
Ovo sa lijekovima je čista katastrofa, nadam se da će se to uskoro rješiti!!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
mislim da su mi rekli da se štoperica može kupit,dođe oko 280-300kn,ali uopće ne upisuju u nove postupke,ja još imam jedan prirodan i jedan stimulirani,pa bi bar probala prirodni.Kiretaža mi je bila početkom 9mj p akontam neka bude 3 mj pauze pa u nove pobjede ili da odem u Dr.Palade,ne bi u Poljaka i Šparca jer oni to već rade programerski.
Ja i vuky smo ti bile u Palade, radi isto kao Poljak 😂. Sve je kod njih u polustimulirani 😂, sta i nije lose jer prodjes puno jeftinije
Piky ne svidja mi se ovo ni malo, 🙄😔.
Pustili te doma neobavljena posla, ispada bezveze si i bila u bolnici... I meni je plod na kiretazi bio cca 2mm 'u fazi raspadanja' i gestacijska.. I to sad opet stoji u tebi... Toliko dugo... 💆♀️🤢...
Piky ne svidja mi se ovo ni malo, 🙄😔.
Pustili te doma neobavljena posla, ispada bezveze si i bila u bolnici… I meni je plod na kiretazi bio cca 2mm 'u fazi raspadanja' i gestacijska.. I to sad opet stoji u tebi… Toliko dugo… 💆♀️🤢…
A da odes za 2,3 dana ukoliko to samo ne krene bar na pregled u Zagreb kod Podobnika...?
Jel krvaris?
@AuroraB ma strah je bio zbog tuđih priča 🙄
Nemam problem sa postupcima.
A terapiju dobila poslije punkcije, kad se već sve znalo...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Što se tiče postupaka privatno - HZZO, i ja bih sad s ovom pameti išla prvo trošit postupke preko HZZO. Ovako sam se prvo istrošila kod privatnika barem 10.000 eura i sad sam siromašna 🤣
I ja sam, siromašna i bez bebe... Da, te utjesim da nisi sama u ovom🙄🙊😂😂..
Kakva oporuka sve ostalo kod doktora sve pare🙊😂😂...
Sortiraj odgovore
Najstariji