Danas mi nije najbajniji dan. Cijeli dan mi je onak... ne muka, ali polumukica. Ništa mi se ne jede, tjeram se pojesti nešto.
Osim toga, jako se brzo umaram. Izvadila opranu robu iz mašine i raširila je sušiti, i premorila sam se kao da sam kopala pola dana. Plus, nakon toga me malo boli stomak, kao da sam se preforsirala. Od malo robe? Svašta. Još 7 dana do UZVa.
💔💔💔
Danas mi nije najbajniji dan. Cijeli dan mi je onak… ne muka, ali polumukica. Ništa mi se ne jede, tjeram se pojesti nešto.
Osim toga, jako se brzo umaram. Izvadila opranu robu iz mašine i raširila je sušiti, i premorila sam se kao da sam kopala pola dana. Plus, nakon toga me malo boli stomak, kao da sam se preforsirala. Od malo robe? Svašta. Još 7 dana do UZVa.
Mislim da takvo i je prvo tromjesecje.. meni bilo čudno kako si pisala da si bila puna energije a znam da bi trudnice u tom periodu obično samo spavale i ništa drugo...
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Danas sam prokrvarila, nije bilo obilno al kad se obrisem krv prisutna.. odmah sam zvala kliniku i rekli da odmah dodem.. izvadili mi krv beta je odlicna, i vaginalni pregled mi je obavio i trudnoca je prisutna i po njegovim rijecima sve je u redu, samo moram mirovat.. da li je se kojoj od vas to desavalo ?
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Danas sam prokrvarila, nije bilo obilno al kad se obrisem krv prisutna.. odmah sam zvala kliniku i rekli da odmah dodem.. izvadili mi krv beta je odlicna, i vaginalni pregled mi je obavio i trudnoca je prisutna i po njegovim rijecima sve je u redu, samo moram mirovat.. da li je se kojoj od vas to desavalo ?
Meni nije ali mi je rekao doktor da se to može dogoditi izmedju bete i UZV.. da je moguće neki hematom tako da ne treba biti ništa loše
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Bitno da su na pregledu vidjeli da je sve OK. Čitam da su krvarenja u prvom tromjesječju dosta česta, i često se radi o hematomima. Samo budi nježna prema sebi, odmaraj i nemoj se forsirati.
💔💔💔
Pozdrav svim curama!
Imala sam 2 spontana u 10-tom tjednu u IVF postupku u godinu dana,sad kbc Split nema više lijekova i ne upisuju za nove postupke,ima li tko više saznanja o tome?Ne znam d ali čeka ili krenem privatno,Amh mi je 5,6 bio prije ovog zadnjeg postupka u 7mj.2020.Imam 38 ipo g.,mužev nalaz uredan.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Curre dragee ideeeemm doooma🙏🙏 nema puno samo malo u maternici sluznice nema potrebe za kiretiranjem izice samo ili s drugom menstruacijom,za dva tjedna kontrola uzv i bete i antibiotik 10 dana pazit se i malo odmorit Boze hvala ti i da nikad vise ne dodjem tu osim kad budem isla radjati🙏🙏 hvaala vam cure na podrsci na svemu bili ste mi snaga i potopra u najtezim trenucima od srca hvala ❤️ako me ne bude jedno vrime razumit cete me treba mi odmor od svega 😔 povirit cu tu tamo cuvajte mi se bodrite jedna drugo, savjetujte ,volite iako se neznamo ali se ipak znamo u dubini nasi dusa i srca!❤️
Picky nadam se da si dobro i da ces i ti brzo zavrsiti svoji agoniji zagrljaj🤗❤️
Ajme kako mi je drago, znam kako se osjećaš, ajme sve je lakše kad si kod kuće..
Mene su jučer pustili,
Ovako: GV se spustila kao dolje i kaže ginekolog da bi trebala sad sama izaći, a plod ili što već je 3mm tako da valjda će to izaći, kao ako budem imala obilno krvarenje da odmah dođem, a ako ne onda u subotu uzv pa ćemo vidjeti dali je izašlo ako ne odmah za rijeku na tablete ( ali ja svakako nebi u Rijeku,nebi nikud od svoje kućice).
Ovo je bio prvi put da sam u bolnici i nemogu opisati koliko mi je uz sve bolove bilo teško, tako blizo kuće ni kilometar, a tako daleko. Svi su bili super nemogu reći svaka čast, ali kad padne mrak mislila sam da ću se ubiti. Tako mi je falio moj mužić i moj mali psić. Ovo je prvi put da smo razdvojen bili duže od jedne večeri.. Ne zna se tko je bio tužniji. Uglavnom jedva čekam da mogu ponovno u postupak i sve te faze postupka su mačiji kašalj i što se tiče bolova i svega naprama ovome što sam sad doživjela..
Koji su ovo bili bolovi to nije za opisati, a tek jeb....anestezija ,nisam ni znala koliko je odvratna kad se probudiš, okus fuj,mučnina, a da mi je bilo kap vode sve bi dala. 💪💪💪❤️❤️
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Pozdrav svim curama!
Imala sam 2 spontana u 10-tom tjednu u IVF postupku u godinu dana,sad kbc Split nema više lijekova i ne upisuju za nove postupke,ima li tko više saznanja o tome?Ne znam d ali čeka ili krenem privatno,Amh mi je 5,6 bio prije ovog zadnjeg postupka u 7mj.2020.Imam 38 ipo g.,mužev nalaz uredan.
Ja sam bila neki dan i nacula sam to da nema ljekova. Mislila sam da ce se to brzo rjesit. Sad nzn sta ce bit sa mojim postupkom s obzirom da je samo Femara, ali rekle su sestre da nema ni stoperica. Meni nije problem kupit jos koju injekciju uz to, ali ne znam hoce li se oni slozit i dopustit uopce.
Evo kako vrijeme u ovome proleti, a da se nisi makao s mjesta.
Marta82, Bozma da ,i ja sam to cula .ocito su presusili s ozbirom da situaciju u drzavi...nema lijekova ni za onkoloske bolesnike, a kamoli za nas. Sad, do kad ce potrajati ta situacija ne znam...eventualno tako,da sam kupis ljekove. Treba pitati...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
BOOOOK, evo mene s pregleda🥰
Fetus nam je 4,3 cm, vide se rukice, nogice, oci, usta, srce, zeludac… ma divno nesto🥰 mice se, okrece, pliva. Bas nesto jako lijepo, zelim vam svima da to sto prije dozivite❤
Rezultati Niftya ce biti za 8-10 dana, a dr kaze da ocekuje uredne nalaze….naravno, ne moze znati. Po uzvu smo 11+1 sto zapravo odgovara i datumu aspiracije.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Aaaa bože daj sreće i zdravlja.. ❤️❤️💪
🙋♀️32 🙋♂️44
Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
3/2020 insem. - stigla M
7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
Beta
19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
26.04 ET, 10.5 beta
Sortiraj odgovore
Najstariji