Iris_iris možda ti se samo jako poremetio ciklus zbog svega toga pa se ništa nije događalo na vrijeme . Ja bi sjela na telefon i nebi odustajala dok mi se netko ne javi... 😊 Sretno 😘
I 4 je broj i nije malo ❤️
endometrioza
angribird, hvala na preporuci. Moram priznati da sam zbunjena, jer su meni i doktorica i žena u apoteci rekli da popijem ujutro, čim se probudim, i da se onda vratim u krevet. Možda to ima veze s tim što je meni štitnjača OK, samo je sad malo narasla od terapije? Ne znam, pitat ću opet.
Za sad sam dobro reagirala, u tjedan dana se smanjila sa 3.5 na 1.9.
Sanjich, samo si ti uzmi vremena za sebe, mi smo tu
VM, dobrodošla nazad. Ne znam ti reći za prohodnost, meni su svi rekli da nema smisla da to radim, jer im za IVF ionako to ne treba, a kod mene nema smisla gubiti vrijeme na druge postupke radi godina.
ericaa, i mi smo se podijelili. Ja skupljam svašta, muž ne.
I imam i filmove, i knjige, i figurice, i... ok, sad me već sram dalje pisati.
iris_iris, zovi i dalje, a u međuvremenu ubij muža seksom, za svaki slučaj. Pasat će i tebi i njemu da se riješite malo stresa.
Nadalica, koji idioti. Pa u tri mjeseca se svašta moglo dogoditi. Nije ni čudo da su te uzrujali.
Vjerujem da bi ti primijetila da su ti bebice loše tako da vjerujem da će nalazi pokazati samo dobro 16.11.
💔💔💔
Iris_irismožda ti se samo jako poremetio ciklus zbog svega toga pa se ništa nije događalo na vrijeme . Ja bi sjela na telefon i nebi odustajala dok mi se netko ne javi… 😊 Sretno 😘
I 4 je broj i nije malo ❤️
Pa da! Ja bih sad potpisala i za 1, a kamoli 4.. ali eto, ako sam te jučer malo uplašila sa svojom pričom, da znaš daljnji razvoj situacije
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
MTB kolecija Harry Pottera hahahhahah odlična ideja, uvijek sam mislila da nemam puno za ostavitiIris možda su prerano odustali?? Neznam po kojem principu ide ali je li se možeš opet u postupak uključiti? Očito ima folikula samo im je dulje trebalo…
bella i piky sretno!!
čekalice betedok vas čitam i meni došlo da test napravim hahahahahahha sretno i strpljivo!!
svima ostalima, sretno, hrabro i razmazite se jer vi to zaslužujute….
A očito su prerano odustali, da, nešto se dogodilo s terapijom, i ne znam uopće što mogu. A uvjeravali su me da nije do terapije i da endo jednostavno ne da i treba operirati. Ne znam uopće što mogu sada, nitko mi se ne javlja trenutno.
Najlakše je reći da je endo kriva... očito su prerano odustali i ne pogodili terapiju. Ja bi ih pilala i gnjavila dok me ne uzmu opet, a dotle seks na eks
Gdje si uopće u postupku?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MTB o da, to je plan
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
E cure koje su pitale za cervix, imam još jedno otkriće 😂😂😂😂😂 zavisi vam i od položaja, ja sam inače sjedećki na vc skoljki stavljala, a sad nisam par dana bila doma i kad cucnete i stavljate onda je hodnik puno širi i duži ne osjetis uopće cervix 😂😂😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
angribird, hvala na preporuci. Moram priznati da sam zbunjena, jer su meni i doktorica i žena u apoteci rekli da popijem ujutro, čim se probudim, i da se onda vratim u krevet. Možda to ima veze s tim što je meni štitnjača OK, samo je sad malo narasla od terapije? Ne znam, pitat ću opet.
Za sad sam dobro reagirala, u tjedan dana se smanjila sa 3.5 na 1.9.
Sanjich, samo si ti uzmi vremena za sebe, mi smo tuVM, dobrodošla nazad. Ne znam ti reći za prohodnost, meni su svi rekli da nema smisla da to radim, jer im za IVF ionako to ne treba, a kod mene nema smisla gubiti vrijeme na druge postupke radi godina.
ericaa, i mi smo se podijelili. Ja skupljam svašta, muž ne.
I imam i filmove, i knjige, i figurice, i… ok, sad me već sram dalje pisati.iris_iris, zovi i dalje, a u međuvremenu ubij muža seksom, za svaki slučaj. Pasat će i tebi i njemu da se riješite malo stresa.
Nadalica, koji idioti. Pa u tri mjeseca se svašta moglo dogoditi. Nije ni čudo da su te uzrujali.
Vjerujem da bi ti primijetila da su ti bebice loše tako da vjerujem da će nalazi pokazati samo dobro 16.11.
Stvar štitnjače je da se bude u "zenu". Ja isto imam samo taj tsh, sva anti su mi ok. Dg mi je stresom šokirana stitnjača, dakle baš mi je tako rečeno da sam teški stres, a ta stimulacija još vise stavi tijelo pod stres, što psihički, što fizicki. Tako da je logično da nema smisla dizati se u neke sate radi lijeka, pogotovo u trudnoći, pa zamisli 9 mjeseci buđenja svaki dan u 5 bez potrebe, treba pustiti organizam da spava, da odmara bez stresa alarma za tabletu.
Curre dragee ideeeemm doooma🙏🙏 nema puno samo malo u maternici sluznice nema potrebe za kiretiranjem izice samo ili s drugom menstruacijom,za dva tjedna kontrola uzv i bete i antibiotik 10 dana pazit se i malo odmorit Boze hvala ti i da nikad vise ne dodjem tu osim kad budem isla radjati🙏🙏 hvaala vam cure na podrsci na svemu bili ste mi snaga i potopra u najtezim trenucima od srca hvala ❤️ako me ne bude jedno vrime razumit cete me treba mi odmor od svega 😔 povirit cu tu tamo cuvajte mi se bodrite jedna drugo, savjetujte ,volite iako se neznamo ali se ipak znamo u dubini nasi dusa i srca!❤️
Picky nadam se da si dobro i da ces i ti brzo zavrsiti svoji agoniji zagrljaj🤗❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
ericaa a meni je to sve zvučalo logično i mislila sam si ok, ne znam kakvo je stvarno stanje endo jer nisam bila na lprsc, možda je stvarno loše.. i par puta sam rekla možda mi nije ta terapija odgovarala, a ne, nije u tome stvar, endo je. A cista manja od 3 cm. A mislim, ja sam sad, naravno, poletila odmah s tim dobrim vijestima. Treba vidjeti o čemu se tu radi. Ali malo mi je lakše čuti da se ipak nešto događa s folikulima.. Zg, Sveti Duh
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji