Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    09. Studeni 2020. 14:10

Belaaa

Ej cure moje evo me nisam bila bas svoja sinoc malo sam se isplakala tocnije izjecala gleda slikcu svoje bebice koje vise nema osim u mom srcu💔😪🙏 malo sam danas pospana jer su mi dali za smirenje ne idem jos kuci jutros mi je idpa jedan veci komad prije uzv na uzv se vidi ima jos malo pa mi je pveca dozu koktela malo boli malo grcevi ali sve u svemu drzim see😔
    Cure drage cestitke svima na lipim vjestima svima koji tek krecete i koje stw krenule samo hrabro i u vjeri 🙏svim mojim trudnicama veliki zagrlja 🤗i mazite svoje bebice ❤️
    Picky drzi se❤️Rastika preporuka doktora Omis doktor Nero Marinovic ako ima mjesta
    Split preporuka moja divna doktorica Jelena Marušič

Nadam se da će i sve do kraja otic ovim putem, drži se naša jaka ženice ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

09. Studeni 2020. 14:11

Belaaa

Ej cure moje evo me nisam bila bas svoja sinoc malo sam se isplakala tocnije izjecala gleda slikcu svoje bebice koje vise nema osim u mom srcu💔😪🙏 malo sam danas pospana jer su mi dali za smirenje ne idem jos kuci jutros mi je idpa jedan veci komad prije uzv na uzv se vidi ima jos malo pa mi je pveca dozu koktela malo boli malo grcevi ali sve u svemu drzim see😔
    Cure drage cestitke svima na lipim vjestima svima koji tek krecete i koje stw krenule samo hrabro i u vjeri 🙏svim mojim trudnicama veliki zagrlja 🤗i mazite svoje bebice ❤️
    Picky drzi se❤️Rastika preporuka doktora Omis doktor Nero Marinovic ako ima mjesta
    Split preporuka moja divna doktorica Jelena Marušič

Draga bela drzi se.. Nije lako ali evo.. Ja poznajem curu koja je izgubila bebu tjedan dana prije poroda.. Pocetkom ove godine.. ( beba je stisla pupkovinu i ostala bez kisika-nagadjanje jer su svi dr testovi ok).. Ta zena je danas opet trudna.. Sinoc sam saznala.. Ovim ti zelim samp dati primjer kako i nakon takve tragedije zena se moze oporaviti i krenuti dalje.. Nikad prvu bebu nece zaboraviti ali ima novu nadu u bolje sutra i dan po dan ceka svoju rainbow baby da dodje na svijet ❤️

09. Studeni 2020. 14:14

Moja prijateljica kojoj je iz PRVE uspjelo je 3 puta operirala endometriozu.. 1 put prije nekih 10 godina a ove 2 su bile preklani i lani 3 mjeseca prije svog prvog i dobitnog postupka... Ima nizi AMH i njoj su cak predlozili da prvo ide u postupak pa ako ne uspije onda tek ponovno operacija, no ona nije htjela jer kad je prestala piti kontracepcijske pilule imala je takve bolove kaze da joj doslo da, se baci s balkona.. 🙄.. Nikakve tablete, nista joj nije pomagalo.. Otisla je ponovno na operaciju (u Petrovoj) i nakon 3 mjeseca je isla u postupak.. Dobila mislim 5 stanica sa stimulacijom 350 iu💆‍♀️.. Oplodile se 2 i rodila je.. Kaze ni u najludjem snu se nije nadala uspjehu iz prve... Sad kad dolazi M nista ju ne boli, ne zna kaze do kad ce tako biti isla je na ultrazvuk sve za, sad izgleda ok no kaze kad i ako se opet sve vrati tj bolovi prelazi na kontracepcijske pilule jer jedino one joj endometriozu drze pod kontrolom...
    Eto jos jednog pozitivnog primjera za vas curke s endometriozom🙃... 

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Studeni 2020. 14:14

Sanjich možda mi je promaklo, vi idete na 🐧? Zbog? Po čemu se to određuje dali se ide na ET ili FET? 

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Studeni 2020. 14:16

LUCIJA007

Moja prijateljica kojoj je iz PRVE uspjelo je 3 puta operirala endometriozu.. 1 put prije nekih 10 godina a ove 2 su bile preklani i lani 3 mjeseca prije svog prvog i dobitnog postupka… Ima nizi AMH i njoj su cak predlozili da prvo ide u postupak pa ako ne uspije onda tek ponovno operacija, no ona nije htjela jer kad je prestala piti kontracepcijske pilule imala je takve bolove kaze da joj doslo da, se baci s balkona.. 🙄.. Nikakve tablete, nista joj nije pomagalo.. Otisla je ponovno na operaciju (u Petrovoj) i nakon 3 mjeseca je isla u postupak.. Dobila mislim 5 stanica sa stimulacijom 350 iu💆‍♀️.. Oplodile se 2 i rodila je.. Kaze ni u najludjem snu se nije nadala uspjehu iz prve… Sad kad dolazi M nista ju ne boli, ne zna kaze do kad ce tako biti isla je na ultrazvuk sve za, sad izgleda ok no kaze kad i ako se opet sve vrati tj bolovi prelazi na kontracepcijske pilule jer jedino one joj endometriozu drze pod kontrolom…
    Eto jos jednog pozitivnog primjera za vas curke s endometriozom🙃…

Wooow ova priča baš baš ulijeva nadu 🙏❤️

endometrioza

iris_iris
    09. Studeni 2020. 14:17

Dada31

iris_iris

Pa i ja mislim da nije sve tako crno i da se može, uz malo sreće! Nadam se da će biti sve super, baš ću pratiti :)) Kako se zvao dr u Vinogradskoj jel se sjećaš?

Da da dr. Ante Vuković ,ne znam radi li još uvijek gore pošto je otvorio svoju polikliniku , ali IZVRSTAN i ljubazan doktor. Još ja kao cura od 22 godine sva uplašena borim se sa tim slonom endometriomom u sebi, grozno mi je bilo.

22 god, hjoj, mogu misliti .... ❤️

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

🍀🐞MISS🐞🍀
    09. Studeni 2020. 14:18

Sanjich ,ja bi bila presretna s jednom zaleđenom blasticom,sa 3 bi skalala od srece tako da ti ja mozda nisam mjerodavna ali to su stvarbk dobri rezultati, kako su cure rekle kad ti se sve slegne i sama ces postat svjesna toga...👏👏❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

09. Studeni 2020. 14:18

Nikitta, ima li kakvih novosti vezano za Beč, s obzirom da se zbog korone sve mijenja preko noći?
    Raštika, pitala sam prijateljicu, ona je u Vrčić-Pervan i misli da prima pacijente. Ona njoj ne da nešto neće da, već joj sama nudi uputnice. Ide za koji dan kod nje pa će je pitat ima li mjesta i usput pogledat tko još u domu zdravlja prima.

iris_iris
    09. Studeni 2020. 14:20

Nikitta

MTBSlažem se da treba ukazivati i na svijetle primjere. Dapače. Baš mi je drago to čuti za tvoju frendicu 😍 Nisu sve endo-seke loše sreće kao ja. Ima nešto i u osobnim “sudbinama”. Božja volja za mojživot je bila takva kakvu sam opisala. 🥺 Voljela bih da svima ostalim endo-sekicama ranije upali trudnoća, pa da kasnije saniraju bolest, ili još bolje - da bolest nestane nakon poroda. Poanta je da svaka od nas treba slušati sebe, zato sam ti iris_iris napisala da slušaš sebe, ako razmišljaš o pauzi. Ne donosi odluke iz straha, jer se bojiš da ćeš završit kao ja, donesi odluke iz pozicije što osjećaš da je najbolje za tebe. 😘
    Angribird koliko sam ja upoznata, Pergoveris se daje “starijim kokama”, ali na kraju ga nisam imala prilike isprobati. 🧐

Ma da, treba se dobro informirati, ali odlučiti u konačnici prema svom nekom feelingu. Vidjet ćemo. Ne žurim s odlukom... 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

ericaa
    09. Studeni 2020. 14:21

LUCIJA007

Moja prijateljica kojoj je iz PRVE uspjelo je 3 puta operirala endometriozu.. 1 put prije nekih 10 godina a ove 2 su bile preklani i lani 3 mjeseca prije svog prvog i dobitnog postupka… Ima nizi AMH i njoj su cak predlozili da prvo ide u postupak pa ako ne uspije onda tek ponovno operacija, no ona nije htjela jer kad je prestala piti kontracepcijske pilule imala je takve bolove kaze da joj doslo da, se baci s balkona.. 🙄.. Nikakve tablete, nista joj nije pomagalo.. Otisla je ponovno na operaciju (u Petrovoj) i nakon 3 mjeseca je isla u postupak.. Dobila mislim 5 stanica sa stimulacijom 350 iu💆‍♀️.. Oplodile se 2 i rodila je.. Kaze ni u najludjem snu se nije nadala uspjehu iz prve… Sad kad dolazi M nista ju ne boli, ne zna kaze do kad ce tako biti isla je na ultrazvuk sve za, sad izgleda ok no kaze kad i ako se opet sve vrati tj bolovi prelazi na kontracepcijske pilule jer jedino one joj endometriozu drze pod kontrolom…
    Eto jos jednog pozitivnog primjera za vas curke s endometriozom🙃…

Predivna priča  hvala ti...

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.