Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    09. Studeni 2020. 13:51

Dolly neznam koje godine si išla , ali mislim da je Eljuga tada bio pročelnik klinike za ginekologiju. Slažem se , općenito mi je ta klinika dala pozitiva iskustva. Sretno ti ,pošto se borimo sa istim vjetrenjačama 
    ,
    Ima nas tu malo više takvih , osim iris_iris evo i naša ericaa također. Nikitta ima opširnu amnezu te grozne bolesti , uskoro ide na operaciju , i tako, sve smo mi sa istom tom dijagnozom, a opet smo također i svaka jedinka za sebe ...
    Pobjedit ćemo mi skupa to đubre 

endometrioza

darliv
    09. Studeni 2020. 13:52

Sanjich kad se slegnu dojmovi bit ces jako sretna sto imas tri smrzlića ❤️ slicna stvar kod mene, 8 zrelih, 5 oplođenih i 2 blastice.. U pocetku sam bila u soku, ali sad sam presretna da me cekaju te dvije 🥰

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

09. Studeni 2020. 13:52

angribird

Bozma i Nikitta i iskusnije cure da li je koja uzimala pergoveris i koja je fora s njim? Citala sam da ga rijetko daju?

U KBC ga često daju. Kako sam ja rpije kod privatnika bila uvijek na menopuru kad sam došla kod ove dr. na konzultacije ovako mi je objasnila: da je LH i FSH iz menopura dobiven iz urina, a ovaj iz Pergoverisa je čista sintetika pa da je zato puno čišći i jači, a i skuplji od Menopura i da bi ona probala s njim. Bila sam na Bemfoli 300, pa smo njega uveli 6-ti dan, Bemfola 75 i Pergoveris 150/75. Netko je tu jednom napisao i da izjednačava folikule i mislim da je to istina, tada sam ih imala 10 i bili su svakakvih veličina, da bi do 12-tog dana kad je bila štoperica svi bili na 17. U ovom sad zadnjem je trebao isto krenut Pergoveris ali kako doktorice nije bilo ovi drugi doktori mi ga nisu htjeli dat i folikuli mi uopće nisu rasli, ona mi ga je uvela kad se vratila, ali to je doslovno bilo zadnja 2 dana stimulacije i tek onda su se ta 3 folikula pokrenula, ostali su propali. očito mi sama Bemfola ne paše. E da, i npr.na Menopuru bi mi brzo rasli folikuli, 10-ti dan bi već bili na 20mm, a unutra bi sve stanice bile nezrele, a ova kombinacija sa Bemfola+Pergoveris bi punkcija bila 14-ti dan, a drugi put čak 16-ti. Mene sad baš zanima kako bi reagirala na sam Pergoveris, tipa ovi polustimulirani sa Femarom pa dodat kasnije Pergoveris

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    09. Studeni 2020. 13:57

Ej cure moje evo me nisam bila bas svoja sinoc malo sam se isplakala tocnije izjecala gleda slikcu svoje bebice koje vise nema osim u mom srcu💔😪🙏 malo sam danas pospana jer su mi dali za smirenje ne idem jos kuci jutros mi je idpa jedan veci komad prije uzv na uzv se vidi ima jos malo pa mi je pveca dozu koktela malo boli malo grcevi ali sve u svemu drzim see😔
    Cure drage cestitke svima na lipim vjestima svima koji tek krecete  i koje stw krenule samo hrabro i u vjeri 🙏svim mojim trudnicama veliki zagrlja 🤗i mazite svoje bebice ❤️
    Picky drzi se❤️
    Rastika preporuka doktora Omis doktor Nero Marinovic ako ima mjesta
    Split preporuka  moja divna doktorica Jelena Marušič

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

manemoj
    09. Studeni 2020. 13:58

Ajme jeste se raspisale 😊
    Anitram 🥰
    Minilu 🥰
    Nina985 🥰
    Cure odradile ste MC tradiciju, sad se odmarajte, čuvajte i krenite trenirati živce 😅
    Sanjich sad te vjerojatno peru emocije ali 3 je super!!! Znaš koliko puta bolje nego nula.. ajmeeeeeee miljardu i više puta bolje 🥰🥰🥰 i medju ta tri se krije jedan dobitni a možda i sva tri 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

09. Studeni 2020. 13:59

Sanjich🤞🤰

Ej cure.. Ja zvala.. 3 blastice imam zamrznute… 🤐

Pa to je super, troje dječice. Je li ti išta rekla kakve su?

darliv
    09. Studeni 2020. 14:00

Anitram, minulu, Nina985 sretno cure 🤞🏻🍀

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Ruska1986
    09. Studeni 2020. 14:02

Belaaa

Ej cure moje evo me nisam bila bas svoja sinoc malo sam se isplakala tocnije izjecala gleda slikcu svoje bebice koje vise nema osim u mom srcu💔😪🙏 malo sam danas pospana jer su mi dali za smirenje ne idem jos kuci jutros mi je idpa jedan veci komad prije uzv na uzv se vidi ima jos malo pa mi je pveca dozu koktela malo boli malo grcevi ali sve u svemu drzim see😔
    Cure drage cestitke svima na lipim vjestima svima koji tek krecete i koje stw krenule samo hrabro i u vjeri 🙏svim mojim trudnicama veliki zagrlja 🤗i mazite svoje bebice ❤️
    Picky drzi se❤️Rastika preporuka doktora Omis doktor Nero Marinovic ako ima mjesta
    Split preporuka moja divna doktorica Jelena Marušič

💜❤ drz se!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

09. Studeni 2020. 14:07

Bozma

Sanjich🤞🤰

Ej cure.. Ja zvala.. 3 blastice imam zamrznute… 🤐

Pa to je super, troje dječice. Je li ti išta rekla kakve su?

Nije.. To mozda da ti nazoves hhhhh pa pitas malo ua mene 😅

09. Studeni 2020. 14:10

Bozma

angribird

Bozma i Nikitta i iskusnije cure da li je koja uzimala pergoveris i koja je fora s njim? Citala sam da ga rijetko daju?

U KBC ga često daju. Kako sam ja rpije kod privatnika bila uvijek na menopuru kad sam došla kod ove dr. na konzultacije ovako mi je objasnila: da je LH i FSH iz menopura dobiven iz urina, a ovaj iz Pergoverisa je čista sintetika pa da je zato puno čišći i jači, a i skuplji od Menopura i da bi ona probala s njim. Bila sam na Bemfoli 300, pa smo njega uveli 6-ti dan, Bemfola 75 i Pergoveris 150/75. Netko je tu jednom napisao i da izjednačava folikule i mislim da je to istina, tada sam ih imala 10 i bili su svakakvih veličina, da bi do 12-tog dana kad je bila štoperica svi bili na 17. U ovom sad zadnjem je trebao isto krenut Pergoveris ali kako doktorice nije bilo ovi drugi doktori mi ga nisu htjeli dat i folikuli mi uopće nisu rasli, ona mi ga je uvela kad se vratila, ali to je doslovno bilo zadnja 2 dana stimulacije i tek onda su se ta 3 folikula pokrenula, ostali su propali. očito mi sama Bemfola ne paše. E da, i npr.na Menopuru bi mi brzo rasli folikuli, 10-ti dan bi već bili na 20mm, a unutra bi sve stanice bile nezrele, a ova kombinacija sa Bemfola+Pergoveris bi punkcija bila 14-ti dan, a drugi put čak 16-ti. Mene sad baš zanima kako bi reagirala na sam Pergoveris, tipa ovi polustimulirani sa Femarom pa dodat kasnije Pergoveris

Hvala ti, baš lijepo sve pojasniš. Znači sada ako budeš isla na firule pokušati cete sa femarom plus pregoveris? Ili je to tvoja zelja?  Nikitta i ja sam starija koka🤣🤣🤣. Mozda izgledam 5 god mlađe ali uzalud mi🤣🤣🤣.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.