Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Veljača 2021. 22:39

manemoj

Curly ajme ja pričam mužu i rasplakala se.. prekrasno 🥰🥰🥰
    MTB ja sam zbunjena 😂 jesi ti privatnik ili radiš kod privatnika, znam da je nebitno ali zbunjuje me jer mi se čini da si pričala da imaš super šeficu, ili sam zabrijala? 😅
    Cure testove na sunce.. ovo je brutalan mjesec.. ako dobro brojim 4/17 jel je?

Pa imam, najbolju šeficu na svijetu. 

💔💔💔

Any_35
    10. Veljača 2021. 22:41

Curly- cestitam od srcaaa😍Neka bude sve uredno i skolski🍀
    Ajmee danas pregršt prekrasnih vijesti👏👏👏👏👏Neka se nastavi i dalje tako i sutra i sve naredne dane🍀🍀🍀🍀🍀

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

Meto
    11. Veljača 2021. 00:33

Magnolia pa to u Bosni govore za sarmu. Kod nas je sarma-sarma. Panceta/povisme ilitiga visme je kad se jede samo onako prosuseno, sa pamidorom sa strane kao prilog😁
    Leia jao, kakav preokret😁 drzim fige na rukama i nogama da sve bude savrseno i da je glupi hiper pokusao sakriti bebu i nije mu uspjelo. Beba borac, zelim  vam svu srecu💕
    Miss citam zaostatke i bas sam htjela napisati slicno kao i women.. mozda si samo osjetljivija na takvu vrstu boli.. hvala Bogu da je sve sa bebom u redu i naravno da ces se pojadati ovdje kada ti god dodje potreba za tim. Ne zelim cuti vise ispricavanje zbog tog☝️  😘
    Aurora isti je lijek, istog sastava. E sad, ja sam samo gonal i koristila i kod mene se pokazao kao dobar izbor kvalitete i kvantitete. U obe stim je bilo 12 zrelih stanica (koja vise), koje su isle u oplodnju, nije bilo nista saroliko ili da odskace, tako da nezz sta bi ti savjetovala.. mozda cak i poslusati dr pa probati sa novim lijekom, tim sto bildas stanice vec neko vrijeme, ako i bude manji odaziv (sto sumnjam), kvaliteta bi trebala biti zajamcena. A opet, ako je istog sastava koji god odaberes mislim da je sve tu negdje, u 2 dkg🙈 🤞🤞🍀
    Tanja precool mi je da ti muz nije htio reci sta je da ne googlas👌🙃
    Javi nam sutra da je sve u redu, a mi naravno mantramo da tako i bude i onda se lagano pratimo u postupku🤞🤞
    Maki miijaaauuuuu😜 ja sve cekam, necu da pisem a u glavi si mi svakodnevno i mislim si, ma sibnit ce maki por na putu do rodilista😂 znas sta, sad je vrijeme da tu svoju trudnicku prasinu prebacis na mene☝️🧚🧚  (nije da nemam na koga bacati jacmence😜), a mozes se pohvaliti i kako si opremila kutak za malenog 🧸 ❤️❤️ Ljubim
    Curly jel ti to zajebavas?! 😳😳😳 wooow, znaci preeedobro koja slucajnost ili mozda prst sudbine😉 mogu cestitati vec🍀🤞🤞 jako lijepa vijest💪🥰
    Simba drago mi je da si se javila,a  zao sto te snaslo toliko toga, ali kao sto si i sama rekla, za ta tri ceda u trbuhu- sve🤗
    Navijamo za petak da bude sve savrseno, javi nam se😘
    Darliv ❤️❤️❤️ 
    Nada86 super da je sve u redu🤗 i bravo za dr na iskrenom interesu za svog pacijenta☝️👌🤞 jel planiras onda u postupak iduci mj?🍀🍀

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

petra30
    11. Veljača 2021. 00:38

Ajme cure koliko divnih i pozitivnih prica danas❤️❤️❤️! Super je krenulo, nek nam se tako i nastavi🥰!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

• perlla
    11. Veljača 2021. 01:05

Lorena3009

perlla

Ima li netko da je imao bakterije (npr.escherihia) i koliko je trajalo ljecenje? Cudi me da ju u trudnoci nisam imala, a evo sad je imam..znam da je normalni stanovnik tijela al opet

Ja sam je imala prije postupka u crijevima, i izljecila je 1 kutijom sumameda….nakon 14 dana ponovila urin i bogu hvala nije je bilo

Thanks, nadam se da cu i ja ju rijesit iz prve 🙏

Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
    Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
    1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
    1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
    2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
    12/21 prir.trudnoca-biokemijska
    1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
    5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris

• perlla
    11. Veljača 2021. 01:36

Maslinovo ulje?to mi je super kad pecem pizzu  al popit ko koktelcic ..nezz dal bi to mogla.trenutno sam 10 dana na antibiotiku i vaginaletama,nakon toga ponavljam briseve.tak su mi bar rekli na humanoj

1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.

• perlla
    11. Veljača 2021. 01:45

Hope0306

perlla

Čupica

perlla

I naravno…ima li koja zenica ovdje da je dobila uputu za snizavanje kila…i ima li koja da ide na sveti duh-kajfes? Sorry puno pitanja mi se vrzma sad
    perllaja sam dobila dijetu bez ugljikohidrata zbog kila ali i zbog IR. 😔

IR -to je?? Kak ti ide ta dijeta? Ja sam u roku od malo vise od mjesec dana skinula 8 kg, i jos bi trebalo 8 da budu zadovoljni, ak mogu vise, super..rekli su mi da izbacim slatko (sto je kod mene najgore jer sam ovisna o slatkom.. ne pusim, ne pijem pa ono..😁) i ubacim proteine
    Perlla slatko izbaciti što više možeš zbog escherihie, jesti brusnice i piti čaj od brusnice da je se rjesis, no ima jedan dobar prirodni lijek koji je meni pomogao u borbi s tom bakterijom.
    [ul]
    [li]25 dkg korjena peršina[/li]
    [li]25 dkglimuna s korom[/li]
    [li]20 dkg meda[/li]
    [li]2 dcl maslinovog ulja[/li]
    [/ul]
    Persin i limun dobro ocistit i samljet skupa s korom i pomjesati s medom i maslinovim uljem. Ja sam izbacila naslinovo ulje jer mi se dizao zeludac i nisam migla progutat, al svejedno mi je pomoglo.

Thanks za recept 👍

• perlla
    11. Veljača 2021. 01:49

Čupica

perlla

Čupica

perlla

I naravno…ima li koja zenica ovdje da je dobila uputu za snizavanje kila…i ima li koja da ide na sveti duh-kajfes? Sorry puno pitanja mi se vrzma sad

IR -to je?? Kak ti ide ta dijeta? Ja sam u roku od malo vise od mjesec dana skinula 8 kg, i jos bi trebalo 8 da budu zadovoljni, ak mogu vise, super..rekli su mi da izbacim slatko (sto je kod mene najgore jer sam ovisna o slatkom.. ne pusim, ne pijem pa ono..😁) i ubacim proteine
    perllainzulinska rezistencija😔 na dijeti sam vise od godine dana s tim da sam par mjeseci imala pauzu. Do sada sam skinula 21kg a moram jos barem toliko. Sada sam jos i ugljikohidrate maksimalno smanjila. Do 5 mjeseca mi je cilj barem jos 10 kg.

Ides, svaka cast! Ja kad skinem jos 8 kila a nadam se da hocu do 4.mj.,imat cu manje nego sam imala kad sam zatrudnila prije 5 god.🙂

• perlla
    11. Veljača 2021. 01:56

MaloTele

perlla

Eej,ja sam ti na sv.duhu, pitaj sta te zanima pa odg popodne 😊

Kako si zadovoljna sa sv.duhom?vidim da su ti prvo radili inseminaciju a nakon toga postupak..meni su rekli mozda inseminacija,al vrlo vjerojatno da ce ici stimulirani ivf s obzirom na moj niski amh i losiji spermiogram.eh sad stimulirani znaci da bih se trebala pikati..gledala sam malo na netu kak se zene pikaju..al to mi je onak ne ja to ne moguuu.dal ima mogucnost da hodam nekome da mi to obavi?

• perlla
    11. Veljača 2021. 02:05

MTB

perlla

Čupica

perlla

Osim ako nemaš veliki višak, osam kg u malo više od mjesec dana je puno previše. Imat ćeš na papiru lijepu brojku, ali si iscrpljuješ tijelo. A to tijelo ti treba za postupak, oplodnju i trudnoću. Nemoj si to raditi
    Ovisno o višku koji imaš, 3-5 kg mjesečno ti je dovoljno.

Hvala na savjetu.pa ono nit sam mrsava nit debela..taman, i takva sam manje vise oduvijek..al njima je to ipak previse kg za mpo..drugi put sam bila gore na humanoj i oba puta su rekli smanjit..ok, ako je to preduvjet, pa napravit cu to makar mi bilo zadnje.prije 5 god.sam imala tu negdje kilazu kad sam ostala trudna i sve bilo ok, nit sam imala poviseni secer nit neke posebne nuspojave.tako da...zelja za bebom mi je prevelika, i sve me strah da ne zakasnim, pa ono

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.