Cure daj recite nešto ovoj la_reini 😂😁
Ajde sutra, ak već nećeš danas 😂🤣🤣
endometrioza
Saraako citas tebe sam se sjetila na LH temi kad si pisala da nosis duple carape
Prvo, ČESTITAM TI OD SRCA! Koje lipo iznenađenje! Nek bude uredna i školska trudnoća! 🤞🏻🧡
Šta se tiče čarapa, nosila sam deblje nakon O par dana u dobitnon ciklusu, i da, ako se ne varam, mislim da je Nikitta prošlo lito nekom pisala kako maternica voli toplo, i ja poslusala, jer i inače imam dosta problema sa hladnim stopalima i slabom cirkulacijom. Eto, i to je pridonijelo 😊😊😊
---
Ja moram komentirat svoju trudnoću, imala samo stalno neke strahove, prvo hoće li se zadržat uopće trudnoća, onda dal stomak raste dovoljno (jer ja ekspert znan🙈🤦🏻♀️) Slikavala sam od 12tt do 18 tt svaki tjedan svoj stomak i analizirala, kad san vidila da je uzelo maha, prestala san, nisam se mogla opterecivat tim. Osjetila sam bebu dosta rano s obzirom da mi je posteljica sprijeda, tamo oko 18 tt, čak je i moj muž osjetija pod rukom, tako da san znala da ne umisljam. Al onda su pocela opterecivanja dal je dovoljno osjetim, zasto se ne javlja itd. Ugl, uvik nesto. Kad znas sta imas za izgubit i koliko je zapravo to sve krhko, strah te svega. Al dobro proć će. Šta se tiče simptoma i nekih problema, osim ovih u svojoj glavi, skoro sam sve izbjegla, slavne mucnine isto nisu bile prisutne. Ma bas nista. I tako san bas bila zahvalna sta mi je super trudnoca, kao, jel moze tako dobro ić, i bas me danas uvatilo. Tribala san imat pregled sutra, isla san danas, uvatili me ogromni bolovi u leđima, trbuh počeo bit tvrd, iscjedak neki vodenasti- mislila sam da je plodna voda. Kad ja u doktorice, ctg u redu, zatvorena skroz, ono vodenasto je samo jedan od mogucih iscjedaka, sve mjere u redu, al moj mali konj mi leži na bubrezima ko kralj, radila mi je UZV bubrega, ko dvi palačinke izgledju 🤦🏻♀️ E da, zapravo je počelo u nedilju, pišam na kapaljku iako me nije bolilo dok san pišala, pa nisan sumnjala na upalu, doslovno su mi ruke ispucale i krvare jer nakon svakog odlaska na wc peren ruke. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Nisan izdrzala popodne od bolova, paracetamol san popila, i zaspala od muke cim je poceo djelovat. Tako da žene, uvik ce bit nesto. I ne moze se nista, nego cekat da se kralj malo pomakne.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Curly divna vijest!!!! Stvarno nesto najljepse sta ti se moze desit, sretno,neka se sve nastavi uredno i školski!!! ❤️❤️❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
La_Reina_del_Sur samo te gledam 😈😈😈😁
Hahahhahahahahahahahhaha ne napadaj me trudniceee 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 MOZDA u petak 😁😁😁🤣🤣
Što se čeka? 😂😂😂😂😂
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Curly uljepsala si mi dan!!! ❤️💞🤰🍾
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Saraako citas tebe sam se sjetila na LH temi kad si pisala da nosis duple carape
Prvo, ČESTITAM TI OD SRCA! Koje lipo iznenađenje! Nek bude uredna i školska trudnoća! 🤞🏻🧡
Šta se tiče čarapa, nosila sam deblje nakon O par dana u dobitnon ciklusu, i da, ako se ne varam, mislim da je Nikitta prošlo lito nekom pisala kako maternica voli toplo, i ja poslusala, jer i inače imam dosta problema sa hladnim stopalima i slabom cirkulacijom. Eto, i to je pridonijelo 😊😊😊
—
Ja moram komentirat svoju trudnoću, imala samo stalno neke strahove, prvo hoće li se zadržat uopće trudnoća, onda dal stomak raste dovoljno (jer ja ekspert znan🙈🤦🏻♀️) Slikavala sam od 12tt do 18 tt svaki tjedan svoj stomak i analizirala, kad san vidila da je uzelo maha, prestala san, nisam se mogla opterecivat tim. Osjetila sam bebu dosta rano s obzirom da mi je posteljica sprijeda, tamo oko 18 tt, čak je i moj muž osjetija pod rukom, tako da san znala da ne umisljam. Al onda su pocela opterecivanja dal je dovoljno osjetim, zasto se ne javlja itd. Ugl, uvik nesto. Kad znas sta imas za izgubit i koliko je zapravo to sve krhko, strah te svega. Al dobro proć će. Šta se tiče simptoma i nekih problema, osim ovih u svojoj glavi, skoro sam sve izbjegla, slavne mucnine isto nisu bile prisutne. Ma bas nista. I tako san bas bila zahvalna sta mi je super trudnoca, kao, jel moze tako dobro ić, i bas me danas uvatilo. Tribala san imat pregled sutra, isla san danas, uvatili me ogromni bolovi u leđima, trbuh počeo bit tvrd, iscjedak neki vodenasti- mislila sam da je plodna voda. Kad ja u doktorice, ctg u redu, zatvorena skroz, ono vodenasto je samo jedan od mogucih iscjedaka, sve mjere u redu, al moj mali konj mi leži na bubrezima ko kralj, radila mi je UZV bubrega, ko dvi palačinke izgledju 🤦🏻♀️ E da, zapravo je počelo u nedilju, pišam na kapaljku iako me nije bolilo dok san pišala, pa nisan sumnjala na upalu, doslovno su mi ruke ispucale i krvare jer nakon svakog odlaska na wc peren ruke. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Nisan izdrzala popodne od bolova, paracetamol san popila, i zaspala od muke cim je poceo djelovat. Tako da žene, uvik ce bit nesto. I ne moze se nista, nego cekat da se kralj malo pomakne.
Jaoooo 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️ strasan je malac! 🙂 bitno da je sve ok, a mama ce morat istrpit, nema druge 🙂🙂 valjda ce se malo pomaknut uskoro 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Curly predivna vijest!! Kakvo iznenađenje, čestitam! I želim ti školsku trudnocu 🥰🥰😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Curly vijesti su ti top topova🌺🥰🔝🥰👌👌 Blago tebi😊
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji