Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    10. Veljača 2021. 10:13

Dada🐼

Samo pokušavam ponovo stavit sliku 😁 SBjelis tnx🥰
    MTB možda nije WM štoperica 😈
    Ruska1986 trebala bih u ponedjeljak, ali vidim da je ova naša 'uskoro trudnica' na popis pisala petak pa možda odem u petak, ako stignem u kliniku jer rade do 1 😁

Definitivno petak! Pa tamna je crta, to ti je vec sad prava beta 🙂 ako nije stoperica nakon 50 dana u organizmu 😂😂😂😂 moram te malo 😈😈

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Meto
    10. Veljača 2021. 10:14

Tiki nadam se da ce ti biti bolje sto prije💓
    Cureee dobila sam menguuuu upravo 😎👍😲🤗💉💉

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Veljača 2021. 10:15

Sara🌻

MTB

Sara🌻

MTB

Ruska1986, kod mog dečka ili?Sanjich, koliko čitam, jedan od prvih znakovitih simptoma je ako se cerviks 10 dana nakon ovulacije/aspiracije/preračunaj to sama u dnt ne stvrdne i ako je lako i dalje stavljati utriće. To je onda manje više skoro sigurno to - krenulo je. E sad, dokud će ići - i same znamo da postoje sve opcije.

Dada, dobra ti je ta štoperica.

Nije bas istina to za cerviks. Meni je dugo bio tvrđi. Pitala san doktora jer san ludila, rekao je da to nista ne znaci, da je vazni da se smeksa poslije. Nemojte stavljat prste doli ako nema vaznog razloga, navuc cete mozda neku infekciju, a i same ne mozete procjenit. Oni su ih ispipali milijun i znaju sta gledat, a mi imamo taj jedan i sta mi znamo. Moj je bija i malo gori, malo doli, tvrd stalno pa eto.

Mi si ne stavljamo prste jer provjeravamo, već jer moramo gurati utriće
    Lucka je rekla da njoj isto nije bio mekan. Meni je zadnji put baš bio mekan cijelo vrijeme i to je navodno dobar znak, iako, da, ne mora biti definitivan. Različita su nam tijela.
    Budem obavijestila kako je u idućoj trudnoći, sad za par tjedana

A ja san zato jer san tila vidit jel sve po "školskim primjerima", isto mi je kao kod Women_Name bilo, stalno ko vršak nosa., ludila san, očekivala spontani svaki čas🤣
    usput, čitan zadnju rečenicu iz svog prethodnog posta- 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ mogla san bolje formulirat.

A slušaj, da  nije bio tvrd, ne bi ti sad bila trudna 
    Ma ja si ne znam naći cerviks, turnem utriće i samo imam taj neki generalni osjećaj da je sve jako mekano i kakti blago natečeno i sluzavo i da ima puno tih nekih hodnika okolo. Mmmm, koji seksi opis 

💔💔💔

Ruska1986
    10. Veljača 2021. 10:16

MTB

Ruska1986, kod mog dečka ili?Sanjich, koliko čitam, jedan od prvih znakovitih simptoma je ako se cerviks 10 dana nakon ovulacije/aspiracije/preračunaj to sama u dnt ne stvrdne i ako je lako i dalje stavljati utriće. To je onda manje više skoro sigurno to - krenulo je. E sad, dokud će ići - i same znamo da postoje sve opcije.

Maricic i Simunic, nije bilo tvog deckica 🙂🙂 Simunic je stalno bio u kontaktu s njom 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Any_35
    10. Veljača 2021. 10:16

Dada- pa to je prava crtaaa😍👏👏Izvrsno, neka se nastave sve lijepe vijesti🍀

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Veljača 2021. 10:17

Meto

wooohoooo, podruži se s njom, nećeš je duuuugo vremena ponovo vidjeti 

💔💔💔

Tuma
    10. Veljača 2021. 10:19

Dobro jutro želim 🥰
    Sanjich odlična je crtica, jako je potamnila od jučer! 🥰🥰 Sad nek se beta pravilno dupla i super😍
    Dada ja mislim da je ovo ipak stoperica... To se ona nekako namnozila u organizmu i sad daje svaki dan sve jače crte 😜😂 divna ti je crta, sutra bi već mogle biti skoro jednake boje 🥰 odi ti u petak vadit betu ako stigneš, pa u pon ponovit, bit će to dobra beta 😊
    Darliv dobar ti je plan. Posvetit se poslu, malo se napucat suplementima i dati priliku spermicima da se oporave i nabildaju. A kasnije kad si sama svoj šef, lakše je uzeti slobodno kad god ti treba. Sretno! 😊
    Di su ostale pisalice? Javite se s testićima na sunceee 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

10. Veljača 2021. 10:19

MTB

Sara🌻

MTB

Sara🌻

MTB

Nije bas istina to za cerviks. Meni je dugo bio tvrđi. Pitala san doktora jer san ludila, rekao je da to nista ne znaci, da je vazni da se smeksa poslije. Nemojte stavljat prste doli ako nema vaznog razloga, navuc cete mozda neku infekciju, a i same ne mozete procjenit. Oni su ih ispipali milijun i znaju sta gledat, a mi imamo taj jedan i sta mi znamo. Moj je bija i malo gori, malo doli, tvrd stalno pa eto.

Mi si ne stavljamo prste jer provjeravamo, već jer moramo gurati utriće
    Lucka je rekla da njoj isto nije bio mekan. Meni je zadnji put baš bio mekan cijelo vrijeme i to je navodno dobar znak, iako, da, ne mora biti definitivan. Različita su nam tijela.
    Budem obavijestila kako je u idućoj trudnoći, sad za par tjedana

A ja san zato jer san tila vidit jel sve po "školskim primjerima", isto mi je kao kod Women_Name bilo, stalno ko vršak nosa., ludila san, očekivala spontani svaki čas🤣
    usput, čitan zadnju rečenicu iz svog prethodnog posta- 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ mogla san bolje formulirat.

A slušaj, da nije bio tvrd, ne bi ti sad bila trudna
    Ma ja si ne znam naći cerviks, turnem utriće i samo imam taj neki generalni osjećaj da je sve jako mekano i kakti blago natečeno i sluzavo i da ima puno tih nekih hodnika okolo. Mmmm, koji seksi opis

Pa ja vjerovatno bi ne opisuje cerviks nego taj kanal do njega.. Sad sam guglala pa eto.. Hahahahha ucin se sad s 31 sta je di i kak se zove.. Dobro bar dan sigurna da smo pokusavali na pravo mjesto zadnjih par godina 😂😂😂😂

10. Veljača 2021. 10:20

Trebalo je pisat da ja vjerovatno ni ne opisujem cerviks ***⚠️

Tuma
    10. Veljača 2021. 10:21

Meto

Wuhuuu krećeš onda s pikanjem od sutra, prekosutra🥳? 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.