Ruska ma bademi vec cekaju u ladici 😂😂
Sretno svim curama danas!
Meni ti bademi uopce nisu pomogli. Netko mi je tu rekao za kokice, ali ne one iz mikrovalne, i one su malo pomogle al kasnije nist. Spas su mi bile, i jos uvijek jesu, ove tablete:
https://ibb.co/sWN0sMK
I kad te ulovi, sjedni! Nemoj lezat jer ce ti bit puno gore.. Ja sam par noci spavala sjedecki.. Nadam se da ti nece sve ovo trebat, al eto, nije na odmet za znat 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska1986, kod mog dečka ili?Sanjich, koliko čitam, jedan od prvih znakovitih simptoma je ako se cerviks 10 dana nakon ovulacije/aspiracije/preračunaj to sama u dnt ne stvrdne i ako je lako i dalje stavljati utriće. To je onda manje više skoro sigurno to - krenulo je. E sad, dokud će ići - i same znamo da postoje sve opcije.
Dada, dobra ti je ta štoperica.
Nije bas istina to za cerviks. Meni je dugo bio tvrđi. Pitala san doktora jer san ludila, rekao je da to nista ne znaci, da je vazni da se smeksa poslije. Nemojte stavljat prste doli ako nema vaznog razloga, navuc cete mozda neku infekciju, a i same ne mozete procjenit. Oni su ih ispipali milijun i znaju sta gledat, a mi imamo taj jedan i sta mi znamo. Moj je bija i malo gori, malo doli, tvrd stalno pa eto.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Samo pokušavam ponovo stavit sliku 😁 SBjelis tnx🥰
MTB možda nije WM štoperica 😈
Ruska1986 trebala bih u ponedjeljak, ali vidim da je ova naša 'uskoro trudnica' na popis pisala petak pa možda odem u petak, ako stignem u kliniku jer rade do 1 😁
endometrioza
Ruska1986, kod mog dečka ili?Sanjich, koliko čitam, jedan od prvih znakovitih simptoma je ako se cerviks 10 dana nakon ovulacije/aspiracije/preračunaj to sama u dnt ne stvrdne i ako je lako i dalje stavljati utriće. To je onda manje više skoro sigurno to - krenulo je. E sad, dokud će ići - i same znamo da postoje sve opcije.
Nije bas istina to za cerviks. Meni je dugo bio tvrđi. Pitala san doktora jer san ludila, rekao je da to nista ne znaci, da je vazni da se smeksa poslije. Nemojte stavljat prste doli ako nema vaznog razloga, navuc cete mozda neku infekciju, a i same ne mozete procjenit. Oni su ih ispipali milijun i znaju sta gledat, a mi imamo taj jedan i sta mi znamo. Moj je bija i malo gori, malo doli, tvrd stalno pa eto.
Mi si ne stavljamo prste jer provjeravamo, već jer moramo gurati utriće
Lucka je rekla da njoj isto nije bio mekan. Meni je zadnji put baš bio mekan cijelo vrijeme i to je navodno dobar znak, iako, da, ne mora biti definitivan. Različita su nam tijela.
Budem obavijestila kako je u idućoj trudnoći, sad za par tjedana
💔💔💔
Istina, tako i meni. To sam već pisala, pa sam čupala kosu jer mi je test pozitivan a meni cervix tvrd, skroz dole. Piše na netu pred mengu je kao vrh nosa, e pa moj je takav bio da 😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Glupost, nemojte si to radit
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ruska1986 trebala bih u ponedjeljak, ali vidim da je ova naša 'uskoro trudnica' na popis pisala petak pa možda odem u petak, ako stignem u kliniku jer rade do 1 😁
Ma ja sam znala da nećeš moći čekati do ponedjeljka. A i nemaš što čekati, beta je tu. Samo je pitanje kako će se duplati. Dakle, petak, pa ponedjeljak.
💔💔💔
Sanjich, Dada crte su prekrasne! Nema sumnje 😊😊😊😁🥰🤰🤰
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Pa rekla si da ces u petak radi vikenda 🙄 nemoj nas razocarat tribam malo jos uzbudjenja i veselja prije ponediljkaaaaa.. Dadaaaaa
Ruska u prosloj trudnoci su mi pomogli bademi, sad cemo vidjeti. I da znala me probuditi po noci uzasna zgaravica da sam morala sjediti dok ne prođe. Nadam se da ce biti u blazem obliku, ako ne.. pratim tvoje upute. Hvala ti. ❤️
Mattan ja sam prestala s vit D nakon transfera, a sto se tice omege, nju mozes nastaviti piti. Ja nisam jer u Almagei koju pijem, ima omege. Ako pijes vit D bez da vadis nalaze, nemoj vise od dva tjedna, jer se on s kapima brzo podigne pa da ne bi bio neki kontraefekt.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mi si ne stavljamo prste jer provjeravamo, već jer moramo gurati utriće
Lucka je rekla da njoj isto nije bio mekan. Meni je zadnji put baš bio mekan cijelo vrijeme i to je navodno dobar znak, iako, da, ne mora biti definitivan. Različita su nam tijela.
Budem obavijestila kako je u idućoj trudnoći, sad za par tjedana
A ja san zato jer san tila vidit jel sve po "školskim primjerima", isto mi je kao kod Women_Name bilo, stalno ko vršak nosa., ludila san, očekivala spontani svaki čas🤣
usput, čitan zadnju rečenicu iz svog prethodnog posta- 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ mogla san bolje formulirat.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji