Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marty86
    08. Veljača 2021. 18:57

ANKSIMORON

Marty86

Anksimoron vidim da si ti u beti plus, jesi vec obavila konzultacije? Curke, kako saznati dal netko od privatnika (beta plus, ivf poliklinika i škvorc) imaju slobodnih postupaka preko hzzo?

Hej jesam… sad cu tamo u sljedeci postupak… jesam bila sam na uvodnim konzultacijama u sijecnju… u postupak cu u travnju, kraj ozujka eventualno.. imaju ti oni svi mjesta ali ono cca racunaj od danas za 3 mjeseca… dakle sad popunjavaju 5,6 mjesec…

Hvala ti. Tako sam se i mislila da se ceka cca 3 mj. Ja idem na konzultacije krajem iduceg tjedna pa se nadam da bude jos slobodnih postupaka 😊

👩 34👦 39,
    👨‍👩‍👦 2013,
    Od 2017 pokušaji na drugo dijete,
    02/2020 Adenomioza,
    Sveukupno 6 biokemijskih,
    Blaga trombofilija,
    01/2021 HSC,
    02/2021 MPO
    04/2021 spontana trudnoća
    https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#

ANKSIMORON
    08. Veljača 2021. 18:59

Marty86

ANKSIMORON

Marty86

Anksimoron vidim da si ti u beti plus, jesi vec obavila konzultacije? Curke, kako saznati dal netko od privatnika (beta plus, ivf poliklinika i škvorc) imaju slobodnih postupaka preko hzzo?

Hej jesam… sad cu tamo u sljedeci postupak… jesam bila sam na uvodnim konzultacijama u sijecnju… u postupak cu u travnju, kraj ozujka eventualno.. imaju ti oni svi mjesta ali ono cca racunaj od danas za 3 mjeseca… dakle sad popunjavaju 5,6 mjesec…

Hvala ti. Tako sam se i mislila da se ceka cca 3 mj. Ja idem na konzultacije krajem iduceg tjedna pa se nadam da bude jos slobodnih postupaka 😊

Biti ce ti ne brini... javi dojmove... kod koga si?

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

aurora12
    08. Veljača 2021. 19:00

rita7

sanjich posto nikad ni sjenu nisam imala ovo je men def crta ;)🤞 za tamniju sutra preksutra….
    aurora12 mislim da sto se tice njega skolski je sutra navecer (kao sto je rekla ruska apstinencija je 3-5 dana tako da je to ok) iako vjerujem da nema nekog 100posto pravila, pretpostavljam da idete na ciljane odnose…ja sam pokusavala tako na sve nacine i svaki dan i cekanje 3 dana, 2 dana, 4 dana- svasta ali nazalost nista uspješno ali🤞 da su tebi 3 dana dobitna! :)

Hvala :) Prije 2 god.sam imala spontani, tad sam ostala trudna od 4 odnosa u cijelom mjesecu a nakon toga u svim kombinacijama nista. Za drugi put cemo i spermiogram ponovit, nisam mislila da cu odmah i stopericu dobiti nego da se samo ceka ovulacija pa ako bude bude 😁

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    08. Veljača 2021. 19:02

ANKSIMORON

MTB

Tanja79, ne zovem se Beta u pravom životu, matere miANKSIMORON, pa šta, sad znaš da imaš problem. Bolje nego živjeti u neznanju : tužno gleda svoj kolesterol i štitnjaču :
    Pojma nemam kako se kortizol smanjuje, meni je ispao dobar pa nisam provjeravala.
    Šta, i LH i FSH su ti ispod 0,3? Ja za njih samo znam da treba biti FSH dosta nizak, i da treba biti onaj neki omjer… Oboje sam fulala.
    Inzulinska ne znam kako se mjeri, ali nije ovaj recept od Libo. Jer ja sam imala GUK 5.8 (a prije 2 mjeseca je bio 4.3, eto mi prejedanja nakon kiretaže i za Novu ), i inzulin 7.8. IR su oni izračunali da je 1.2. Rekla bih da je tebi šećer nizak, a inzulin previsok, i pojma nemam što to znači.Da pitaš doktora?

Marty86, nazoveš ih i pitaš. Nema drugog načina.

Da tako pise na nalazu… da su i jedan i drugi manje od 0,3???? A kortizol mogu objesiti macku o rep 🤣🤣 salim se pitat cu doktora… hormoni stitnjace su mi odlicni… otici cu jos na uzv cisto kontrole radi… a ovo za inzulin pojma nemam… po ref vrijed sam u granicama… meni pise 44… a ref vrij su od 18 fo 173

Ah, onda su to drugačije referentne vrijednosti. Meni su ref od 2.6 do 24.9. Dakle, inzulin ti je dobar, glukoza ti je dobra, teško da imaš IR.

💔💔💔

ANKSIMORON
    08. Veljača 2021. 19:04

MTB

ANKSIMORON

MTB

Tanja79, ne zovem se Beta u pravom životu, matere miANKSIMORON, pa šta, sad znaš da imaš problem. Bolje nego živjeti u neznanju : tužno gleda svoj kolesterol i štitnjaču :
    Pojma nemam kako se kortizol smanjuje, meni je ispao dobar pa nisam provjeravala.
    Šta, i LH i FSH su ti ispod 0,3? Ja za njih samo znam da treba biti FSH dosta nizak, i da treba biti onaj neki omjer… Oboje sam fulala.
    Inzulinska ne znam kako se mjeri, ali nije ovaj recept od Libo. Jer ja sam imala GUK 5.8 (a prije 2 mjeseca je bio 4.3, eto mi prejedanja nakon kiretaže i za Novu ), i inzulin 7.8. IR su oni izračunali da je 1.2. Rekla bih da je tebi šećer nizak, a inzulin previsok, i pojma nemam što to znači.Da pitaš doktora?

Marty86, nazoveš ih i pitaš. Nema drugog načina.

Da tako pise na nalazu… da su i jedan i drugi manje od 0,3???? A kortizol mogu objesiti macku o rep 🤣🤣 salim se pitat cu doktora… hormoni stitnjace su mi odlicni… otici cu jos na uzv cisto kontrole radi… a ovo za inzulin pojma nemam… po ref vrijed sam u granicama… meni pise 44… a ref vrij su od 18 fo 173

Ah, onda su to drugačije referentne vrijednosti. Meni su ref od 2.6 do 24.9. Dakle, inzulin ti je dobar, glukoza ti je dobra, teško da imaš IR.

To bi i ja rekla 😆😆😆 da ocito su drugacije vrijednosti... 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    08. Veljača 2021. 19:05

Hvala vam cure moje uvjek je lijepo sta se svome coporu mogu javit jedini razumije ❤️❤️nadam se da ce sve biti ok i da cemo upijeti jednog dana 🙏🙏 imala sam tesko razdolje još uvjek se krpim uz sve ostale probleme nadam se da cu ostati pribrane glave,☹️hvaaala vaam 😘😘😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Libo1415
    08. Veljača 2021. 19:06

AKSIMORON nisam sigurna da se tako računa, možda su promjenili ovo s čim se dijeli...🤔 davno je to bilo kad sam učila,a nažalost nemam knjigu iz biokemije u blizini...najbolje ti pitaj doktora. Al vjerujem da ti je to sve ok. 😘

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

aurora12
    08. Veljača 2021. 19:09

MTB

aurora12, naravno da nije pogrešna tema. Dobro nam došla, i brzo nam otišla - trudna.
    Ja bih vjerovala doktorima. Nekad preporuče dužu apstinenciju (ovisno o spermiogramu) jer onda očekuju bolje rezultate. Drugima preporuče kraću apstinenciju. Znaju oni zašto.
    Plus, ovulacija bi ti trebala doći 36h nakon štoperice. Dakle, sutra navečer.

Hvala :)

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

sbjelisi
    08. Veljača 2021. 19:12

MTB kontrolno vadjenje krvi?PA tek si sve iskontrolirala! 
    Dada, LH pish junkie
    MajaRingeRaja ❤️
    Anksimoron LH i FSH ispod 0,3 

oharascarlett14@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    08. Veljača 2021. 19:15

ANKSIMORON pa sutta moram na posao pa neću moći piškiti 🙄🙄 budem prije posla 😈😈😈😈

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.