Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Veljača 2021. 09:52

Mattan

Kaže uzv ovako: Endo 9,4… CS 4,6 mm (čudio se, kaže šta je ovo 😂😁) folikul 15… A doktor kaže da je sve za O spremno osim folikula ali kaže da je sve to normalno i da može puknuti i na 16 mm ako je zrel.
    I da ne zna zašto je moje tijelo nakon godinu i pol odlučilo pomaknuti O sa 9dc na onak 17 dc ali da je i to ok i normalno i zdravo, jer ciklus mi je 31 dan…
    I opet u ned idem na uzv… Ali misli da bi sutra moglo biti pozitivna trakica i štoperica.. Eto 🥰

Ne kužim. Što je CS? I kad ćeš onda imati FET?
    Woooohoooo za endo.
    A za pomak O je mislim normalno nakon ovih stimulacija i svega da se desi. Meni je O inače bila 16, 17 dc, a sad već dva mjeseca negdje 12dc...

💔💔💔

Any_35
    05. Veljača 2021. 10:04

Drage sve, evo da se javim i ja sa svojim vijestima, bili smo na UZV jutros. Sve je dobro hvala Bogu, srčeko uredno kuca, narasli smo čak 22mm, kaze dr XY i vise nego treba za ove tjedne🍀. Novi UZV je 18.2.🙏
    Nisam uspjela popratiti sve zaostatke ali nesto uspijem.
    Miss- drago mi je da je s tvojom bebom sve dobro, i uz sveg srca ti zelim da taj novi hematom nestane i apsorbira se i zaobidje bebu u širokom luku. Vjerujem da je tvoj lavić jak sto nam je i do sada pokazao i da ce sve biti dobro. Odmaraj se i cuvaj se❤️
    Curama koje su imale FET ili ET zelim debele plusice i lijepe bete. One koje iščekuju svoje nalaze, da sto prije stignu u referentnim vrijednostima. Cure koje su u iščekivanju postupka ili su vec u postupku da vam vrijeme brzo proleti i da sve ide svojim urednim tijekom.🤞🤞🍀🍀❤️❤️

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

Any_35
    05. Veljača 2021. 10:05

Zaboravila sam spomenuti da nam je Juce trebao biti UZV ali doktor je bio odsutan pa smo prebacili pregled na jutros🤗

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Veljača 2021. 10:08

Any_35

Zaboravila sam spomenuti da nam je Juce trebao biti UZV ali doktor je bio odsutan pa smo prebacili pregled na jutros🤗

Baš mi je drago da je sve u redu 

💔💔💔

🌼TiKi🌼
    05. Veljača 2021. 10:13

Any_35

Drage sve, evo da se javim i ja sa svojim vijestima, bili smo na UZV jutros. Sve je dobro hvala Bogu, srčeko uredno kuca, narasli smo čak 22mm, kaze dr XY i vise nego treba za ove tjedne🍀. Novi UZV je 18.2.🙏

Jako mi je drago da je bebica u redu. Moja je isto veca za 4 dana, napredne bebe, samo da su zive i zdrave ❤️

Ja sam se narucila na Nifty. Idem u utorak ujutro. Radit ce mi opet uzv. To je kao procedura, na sto sam se ja malo pobunila pa su mi rekli da samo dođem punijeg mjehura pa ce mi napraviti preko trbuha. Ajd dobro rekoh... Sto manje me cackaju dolje, to bolje. 🤨
    Cestitam curke na jucerasnjim transferima, nadam se da ce svi biti uspjesni i drzim svima fige. 🤞
    Za danas također, sretno svima ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

05. Veljača 2021. 10:14

Mattan

Kaže uzv ovako: Endo 9,4… CS 4,6 mm (čudio se, kaže šta je ovo 😂😁) folikul 15… A doktor kaže da je sve za O spremno osim folikula ali kaže da je sve to normalno i da može puknuti i na 16 mm ako je zrel.
    I da ne zna zašto je moje tijelo nakon godinu i pol odlučilo pomaknuti O sa 9dc na onak 17 dc ali da je i to ok i normalno i zdravo, jer ciklus mi je 31 dan…
    I opet u ned idem na uzv… Ali misli da bi sutra moglo biti pozitivna trakica i štoperica.. Eto 🥰

Meni je puka dan iza 16mm.. Tkao da napravi i navecer trakicu za svaki slucaj... 
    Meni je taj uzv bia drugi doktor i reka dodji za 2 dana nece ovo jos i ja preventivno taj isti dan navecer napravila trakicu i pozitivna..  A kad sam pricala svom Xy to on se cudio zasto me ovaj narucio tek 2 danaa a ne odma sutra.. Zato i jesmo radili fer ranije jer X nije siguran bio tocan dan kad je flokul puka 🤞🤞ja se nadam da ce mi to donit srexuu 

05. Veljača 2021. 10:18

Bok cure, nadam se da će mi proći poruka posto dosta već blokaje ovaj vol4. 
    Evo i ja podrzavam MTB da otvori novu temu i nastavi biti naša vodja, ima energije za sve i svih:) 
    Možda jedan od prijedloga ako će biti dobrodošao, da napišemo recimo sto u slučaju da se ide u prirodni IVF i pukne folikul prije aspiracije, da li se to računa kao propali postupak ili pak taj IVF nije “potrošen” (to i mene zapravo zanima). 
    Sve cure koje ste u iščekivanju bete sretno (popratila sam uglavnom ali da ne pisem pojedinačno), La Reina sretno danas na transferu. Miss - ležanje odmor, sve će biti ok s bebicom. Citala sam dosta (a i znam dosta slučajeva) o tim hematomima i krvarenjima u trudnoći di je na kraju većinom sve bilo dobro i rodile su se super zdrave bebe. 
    Ostala sam dužna odgovor za maja555 - ovo mi je bio prvi postupak prvi aih. Ja sam 4/5dana nakon tebe, tako da ću betu vaditi tek sljedeći utorak ili srijedu. Iako nemam nikakve simptome, ništa, i vjerojatno nije prošlo, ali idemo prema naprid.. test neću raditi, ne želim dobiti PTSP od testova.
    Sanjich izgleda da je i kod mene zavaljena maternica. Xy se malo izgnjavio dok mi je ubacio kateter, tj sestra je morala pritisnuti mi donji dio trbuha da on uspije dohvatiti cerviks. Tako da sam se bila poprilicno “ukocila”. Ja ga pitam di je problem ali je zavaljena maternica, a on da je odpozadi i ne može dohvatiti. 
    Neka ti ovaj FET bude ✅☺️ 

05. Veljača 2021. 10:21

Any_35, Tiki cestitke na naprednim bebicama bas mi je drago🥳 ne uspijeva mi citirati, zablokira por, pa onda ovako.

❤️J_0209_b😺
    05. Veljača 2021. 10:40

Cure, žene, majke i one soon to be.. 
    Obje su se stanice počele razvijat.. 
    I uzet ću ih objeeeeee.. 
    Držite mi fige.. 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    05. Veljača 2021. 10:44

J_b

Cure, žene, majke i one soon to be..
    Obje su se stanice počele razvijat..
    I uzet ću ih objeeeeee..
    Držite mi fige..

Wooohooooo! Kad je transfer?
    Jesi istražila najbitnije? Gdje je najbliži McD??? 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.