Cure hvala SVIMA!!! 😘😘😘
Vratila se ja doma i sad čekam 11 da idem opet…👼 usput obavila shopping da ne moram sutra i za vikend…
Kupila sam ananas,dali ga smijem jesti kad mi vrate bebu?🤔 i dali slobodno i dalje pijem ciklu ili ne više?🤔
MTBzašto te muž probudio,kako ćemo sad dalje znati što je bilo?! 😉
J_bsuper!!! Držim fige za sutra 🎉❤
Ja iza FET-a direktno u McD 😉 jel ima još nešto što moram napraviti 🤔😉😘
Ne vise ananas!!! Ja sam negdje procitala da moze cak uzrokovat i spontani, u ranoj fazi trudnoce jer uzrokuje grceve i kontrakcije koje mogu dovest do spontanog. Sve je to mit i ne mora bit istinito, ali ja ne bi.. plus ima toliko dobrog voca i povrca koje je sigurno za konzumaciju! A u poodmakloj trudnoci, pred porod, se cak preporuca i jest ako ne dolazi do otvaranja i trudova jer on pomaze kod toga svega. To je jedino sta ja cijeli trudnocu nisam jela.
Ok. Hvala. 😘 Neću jesti ananas a no ciklu neću više piti. Iso sport smijem sad jel da?
Mislim da da, cini mi se da ga cure pije zbog hipera.. Ali to ti stvarno ne znam pa ce ti cure bolje znat. Ja nisam imala takvih nekakvih problema pa ga nisam pila... Pa cekaj strucnije osobe da ti odgovore 🙂 Kazem, ovo za ananas ne mora bit istina, naravno, ali nekako ga ja ne bi.. Isto tako, mislim da mala kolicina ne moze stetit kao npr.tuna. Ne preporucuje se u trudnoci, ali mala kolicina u par mjeseci sigurno nece naskodit. Ali zasto riskirat? Tunu ja pojedem ali stvarno jako, jako rijetko.. Bas ono, kad mi se jako jede! Ali znaci, svako par mjeseci, ne svaki tjedan. U prva 3 mjeseca ju nisam uopce jela.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure hvala SVIMA!!! 😘😘😘
Vratila se ja doma i sad čekam 11 da idem opet…👼 usput obavila shopping da ne moram sutra i za vikend…
Kupila sam ananas,dali ga smijem jesti kad mi vrate bebu?🤔 i dali slobodno i dalje pijem ciklu ili ne više?🤔
MTBzašto te muž probudio,kako ćemo sad dalje znati što je bilo?! 😉
J_bsuper!!! Držim fige za sutra 🎉❤
Ja iza FET-a direktno u McD 😉 jel ima još nešto što moram napraviti 🤔😉😘
Ne vise ananas!!! Ja sam negdje procitala da moze cak uzrokovat i spontani, u ranoj fazi trudnoce jer uzrokuje grceve i kontrakcije koje mogu dovest do spontanog. Sve je to mit i ne mora bit istinito, ali ja ne bi.. plus ima toliko dobrog voca i povrca koje je sigurno za konzumaciju! A u poodmakloj trudnoci, pred porod, se cak preporuca i jest ako ne dolazi do otvaranja i trudova jer on pomaze kod toga svega. To je jedino sta ja cijeli trudnocu nisam jela.
Ok. Hvala. 😘 Neću jesti ananas a no ciklu neću više piti. Iso sport smijem sad jel da?
Yes, on ti umanjuje hiper, ako ga imaš ili ga imaš tendenciju imati.
Seksat se ne smiješ, prije nego pitaš
😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Libo juuuhuuu,bebaaa
J_B isto, juuuhuuuu
MTB san ti je prelud , moj je crnokosi i kad god sanjam bebača uvijek je crnokosa curica, iako sam se i ja rodila sa čupom crne kose pa je otpala i bila sam ćelavko
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Hahaha MTB koja si ti carica 🤣🤣🤣 nemaš brige za keks, to sam čak uspjela pohvatati tu da se treba prije fet-a, tako da nemaš brige,obavljeno je i to 🤣🤣🤣🤣🤣 još McD moram obaviti 😉
Ruska1986 ok. Mogu ja bez ananasa. Sad sam malo surfala i isto piše da se ne preporuča. Sutra ga muž nosi na posao nek ga njegovi dečki pojedu 🤣 😉
Još 1h i na stolu sam...🎉🎉🎉👼❤
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Hahaha MTB koja si ti carica 🤣🤣🤣 nemaš brige za keks, to sam čak uspjela pohvatati tu da se treba prije fet-a, tako da nemaš brige,obavljeno je i to 🤣🤣🤣🤣🤣 još McD moram obaviti 😉
Ruska1986 ok. Mogu ja bez ananasa. Sad sam malo surfala i isto piše da se ne preporuča. Sutra ga muž nosi na posao nek ga njegovi dečki pojedu 🤣 😉
Još 1h i na stolu sam…🎉🎉🎉👼❤
Juhuuu, cekamo i navijamo!! 🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Joj, ja vam moram ispricat moj san od neki dan 😂😂😂 Sanjam da sam rodila... Ali ja sam kao jucer rodila i danas vec navecer idem van. I svi me pitaju kakav je porod bio, ja kazem da nemam pojma jel me boljelo ili ne, dali su mi neke tablete i niceg se ne sjecam 😂😂 al reko ocito je bio lagan kad sam vec vani! I donese se neka rakija(trudnicke zelje, ocito) i ja se mislim dal ja smijem to sad popit il ne kad dojim 🤔 u tom trenu neko mi donese bebu(isto preslatka, prbi put da sanjam svoju bebu) i ja se mislim pa sta je s njenim pupkom, ja to nisam provjeravala uopce.. i dal ju treba presvuc? A trebalo bi nakon skoro 2 dana 🤷🏻♀️ i onda ju krenem dojit i uopce ne pazim na glavicu. Reko pa vidis kako to uopce nije tesko, ona sama mrda glavom, a ja se tolko tog bojala.. i probudim se 🙂
MTB, meni je bas zao sta te to sve na kraju rastuzilo, ali ja sam izabrala vjerovati da je to kod tebe bio prorocanski san, bas me briga 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Woman name, Tuma bit ce to sve dobro, mora nakon svega ❤️
Sto se tice andola, ja pijem zbog trombofilije, nemam hematoma, imala nest malo na pocetku od 5mm, nist znacajno. On pospjesuje cirkulaciju maternice, ali i na malo krvarenje ga ginekolozi skidaju s terapije ako nemas trombofiliju u podlozi. Neke klinike ga prepisuju pod normalno poslije aspiracije/transfera.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Leia2.0 Daa, u 11 navečer 🙈
MTB ili Mbo 😂😂😂 A neš ti spremanja, obrijala noge!
SBjelis nije to taj zgodni 😁
Libo, J_b 💗💗💗💗
A što se tiče lh trakica i grupe, pojma nemam, ja nisam sto godina piškila hcg trakice ali mislim kad jesam da sam tako nekako 9,10 dpo piškila... Ali pošto uvijek imam sjene na testovima odustala sam...
A i izignorirale su me već par puta (sram ih bilo) 🤪😜🥴 SRAM VAS BILOO mene ovakvu kul 😁
Negooo kod mene endo 9,2 mm jupiii, i nešto se kuha... Cervikalna sluz 2,3 mm i sutra opet idem na dejt
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Leia2.0 Daa, u 11 navečer 🙈
MTB ili Mbo 😂😂😂 A neš ti spremanja, obrijala noge!
SBjelis nije to taj zgodni 😁
Libo, J_b 💗💗💗💗
A što se tiče lh trakica i grupe, pojma nemam, ja nisam sto godina piškila hcg trakice ali mislim kad jesam da sam tako nekako 9,10 dpo piškila… Ali pošto uvijek imam sjene na testovima odustala sam…
A i izignorirale su me već par puta (sram ih bilo) 🤪😜🥴 SRAM VAS BILOO mene ovakvu kul 😁
Negooo kod mene endo 9,2 mm jupiii, i nešto se kuha… Cervikalna sluz 2,3 mm i sutra opet idem na dejt
Primjetila sam da ti nisu odg, cim im upadne neko van ekipe nastane kaos🤣🤣🤣, bas sam citala sinoc kao neku sapunicu. Ili beta hcg na 12dpo 3, biokemijska🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Tako su i meni rekli da se andol uzima radi prokrvljenosti maternice.. Ja nastavljam pit.. Pa što bude..
Libo, sretnooo.!🤗🤗👶👶
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Sortiraj odgovore
Najstariji