Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    04. Veljača 2021. 10:31

Libo

Cure hvala SVIMA!!! 😘😘😘
    Vratila se ja doma i sad čekam 11 da idem opet…👼 usput obavila shopping da ne moram sutra i za vikend…
    Kupila sam ananas,dali ga smijem jesti kad mi vrate bebu?🤔 i dali slobodno i dalje pijem ciklu ili ne više?🤔
    MTBzašto te muž probudio,kako ćemo sad dalje znati što je bilo?! 😉
    J_bsuper!!! Držim fige za sutra 🎉❤
    Ja iza FET-a direktno u McD 😉 jel ima još nešto što moram napraviti 🤔😉😘

Ne vise ananas!!! Ja sam negdje procitala da moze cak uzrokovat i spontani, u ranoj fazi trudnoce jer uzrokuje grceve i kontrakcije koje mogu dovest do spontanog. Sve je to mit i ne mora bit istinito, ali ja ne bi.. plus ima toliko dobrog voca i povrca koje je sigurno za konzumaciju! A u poodmakloj trudnoci, pred porod, se cak preporuca i jest ako ne dolazi do otvaranja i trudova jer on pomaze kod toga svega. To je jedino sta ja cijeli trudnocu nisam jela.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

❤️J_0209_b😺
    04. Veljača 2021. 10:32

MTB

Što se hematoma tiče, baš sam sad pročitala da ih češće imaju cure koje piju andole/aspirine… ne znam jeste li vi pile sad u postupku?

Ja sam jučer nakon aspiracije dobila popis lijekova, i na njemu je andol 100. Jucer prvu popila.
    🤔

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 10:34

Čudovište

Nisam uspjela vidjeti, ali je li se javljala Slee nakon repromeda i kako joj je bilo i što je dogovorila?
    I jos malo off topic, ali usla sam sinoc na lh trakice i jos neku tamo temu jer sam vidjela da je mattan nesto komentirala, znači show, pari nekakva sekta🤣🤣🤣🤣, blago im se, to testovi sibaju jedni, drugi, treći, ludnica teska, vade bete 5 dana prije m. Znaci ovo sto se tu testira npr 2 dana nakon transfera uopce i nije ludo🤣🤣🤣🤣

Nije se javila, i ja je čekam kao ozebla sunce. 
    Nisam čitala LH trakice. Mattan, ajde reci nama neukima, kad ima smisla pišnuti test u prirodnim pokušajima? 10DNO?  Ili vi sektašice tamo počinjete i prije?

💔💔💔

04. Veljača 2021. 10:36

MTB

Čudovište

Nisam uspjela vidjeti, ali je li se javljala Slee nakon repromeda i kako joj je bilo i što je dogovorila?
    I jos malo off topic, ali usla sam sinoc na lh trakice i jos neku tamo temu jer sam vidjela da je mattan nesto komentirala, znači show, pari nekakva sekta🤣🤣🤣🤣, blago im se, to testovi sibaju jedni, drugi, treći, ludnica teska, vade bete 5 dana prije m. Znaci ovo sto se tu testira npr 2 dana nakon transfera uopce i nije ludo🤣🤣🤣🤣

Nisam čitala LH trakice. Mattan, ajde reci nama neukima, kad ima smisla pišnuti test u prirodnim pokušajima? 10DNO?Ili vi sektašice tamo počinjete i prije?

Ma tamo se beta vadi kad kinez baci sjenu

Ruska1986

J_b

SBjelis

J_b predivnoo ❤ to je onda trodnevna ako dobro pratim?

Mislim da nije.. Dvodnevna zapravo. 🤔
    Ako su mi jucer vadili.rekla je biologica da ju žele vratit u prirodno stanište..😂😂
    A za ovu drugu će sutra vidjet.. Ako se nastavi dijelit. Onda nek si razmislim hocemo li i nju vracat ili ne.
    Mtb, već sam mužu dala do znanja da sutra idemo u megić..

A sad ozbiljno? Koliko boli transfer.. Dokad trebam koristit utriće, ako sutra u 10 imam transfer..
    Niš ne znam.. ☹️

Znaci, sutra je dan d? 🤗🤗🤗🤗 sretno ti! 🙂🙂 utrice ces koristit i nakon transfera.. Ja sam ga isto imala u 10(mislim) i stavila sam to jutro utrice najnormalnije i nitko nije nista komentirao jer mi se cinilo predugo da budem bez njih, obzirom da sam ih stavljala u 8 ujutro. Transfer ne da ne boli, nego stvarno ne boli! Kao nekakav pregled najobicniji. Ne treba ti cak ni pratnja, ja sam se sama dovezla i sama odvezla. Jedino ako ti je sigurnije da je netko s tobom, onda ok.. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

J_b

MTB

Što se hematoma tiče, baš sam sad pročitala da ih češće imaju cure koje piju andole/aspirine… ne znam jeste li vi pile sad u postupku?

Ja sam jučer nakon aspiracije dobila popis lijekova, i na njemu je andol 100. Jucer prvu popila.
    🤔

Ma to je OK. Ali ako kreneš krvariti, mislim da je jedan od prvih stvari koju ti doktori kažu da prestaneš piti. Ne krvare sve žene i nemaju sve probleme sa hematomima. Andol prokrvljuje maternicu i pomaže u implantaciji, plus pomaže ako imamo slabije oblike trombofilije. Samo nastavi piti.

💔💔💔

Libo1415
    04. Veljača 2021. 10:37

Ruska1986

Libo

Cure hvala SVIMA!!! 😘😘😘
    Vratila se ja doma i sad čekam 11 da idem opet…👼 usput obavila shopping da ne moram sutra i za vikend…
    Kupila sam ananas,dali ga smijem jesti kad mi vrate bebu?🤔 i dali slobodno i dalje pijem ciklu ili ne više?🤔

Ne vise ananas!!! Ja sam negdje procitala da moze cak uzrokovat i spontani, u ranoj fazi trudnoce jer uzrokuje grceve i kontrakcije koje mogu dovest do spontanog. Sve je to mit i ne mora bit istinito, ali ja ne bi.. plus ima toliko dobrog voca i povrca koje je sigurno za konzumaciju! A u poodmakloj trudnoci, pred porod, se cak preporuca i jest ako ne dolazi do otvaranja i trudova jer on pomaze kod toga svega. To je jedino sta ja cijeli trudnocu nisam jela.

Ok. Hvala. 😘 Neću jesti ananas a no ciklu  neću više piti. Iso sport smijem sad jel da?

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 10:37

Čudovište

MTB

Čudovište

Nisam čitala LH trakice. Mattan, ajde reci nama neukima, kad ima smisla pišnuti test u prirodnim pokušajima? 10DNO?Ili vi sektašice tamo počinjete i prije?

Ma tamo se beta vadi kad kinez baci sjenu

To sigurno nije 6DNO, a ja sam tad vadila svoju prvu betu.  Amaterke. 

💔💔💔

Ruska1986
    04. Veljača 2021. 10:38

J_b

MTB

🤔

Misllm da svi dobiju andol. Ja nemam nikakvih problema pa sam ga pila isto tako od aspiracije pa sve  do 11 tt, kao dio terapije. Uz duphaston. I dobropoznate utrice 🙂. To ti je zbog bolje prokrvljenosti maternice(mislim).

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Veljača 2021. 10:39

Libo

Ruska1986

Libo

Cure hvala SVIMA!!! 😘😘😘

Ok. Hvala. 😘 Neću jesti ananas a no ciklu neću više piti. Iso sport smijem sad jel da?

Yes, on ti umanjuje hiper, ako ga imaš ili ga imaš tendenciju imati.
    Seksat se ne smiješ, prije nego pitaš 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.