J_b predivnoo ❤ to je onda trodnevna ako dobro pratim?
Mislim da nije.. Dvodnevna zapravo. 🤔
Ako su mi jucer vadili.rekla je biologica da ju žele vratit u prirodno stanište..😂😂
A za ovu drugu će sutra vidjet.. Ako se nastavi dijelit. Onda nek si razmislim hocemo li i nju vracat ili ne.
Mtb, već sam mužu dala do znanja da sutra idemo u megić..
A sad ozbiljno? Koliko boli transfer.. Dokad trebam koristit utriće, ako sutra u 10 imam transfer..
Niš ne znam.. ☹️
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Cure hvala SVIMA!!! 😘😘😘
Vratila se ja doma i sad čekam 11 da idem opet...👼 usput obavila shopping da ne moram sutra i za vikend...
Kupila sam ananas,dali ga smijem jesti kad mi vrate bebu?🤔 i dali slobodno i dalje pijem ciklu ili ne više?🤔
MTB zašto te muž probudio,kako ćemo sad dalje znati što je bilo?! 😉
J_b super!!! Držim fige za sutra 🎉❤
Ja iza FET-a direktno u McD 😉 jel ima još nešto što moram napraviti 🤔😉😘
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
J_b, da, to ti je dvodnevna. Bit ćeš kao naša Tuma.
Transfer u pravilu ne boli, traje minutu i boli manje od papa testa. Jedini je mrvcu neugodan osjećaj kad te malo rašire, ali to nam rade za svaki papa test pa se ne plačemo.
Iznimno, zna nekad boliti žene koje imaju zavaljenu ili nepristupačnu maternicu, ali to bi već znala da imaš.
Za utriće, svaka bolnica ima svoju politiku, pa bi ih ja zvala i pitala. Npr, meni su rekli da stavim ujutro, da će oni isprati višak. A negdje kažu da ne staviš, nego da će ti oni staviti nakon transfera.
Libo, misliš da više ne piješ ciklu i ne jedeš ananas, ta priča je gotova.
💔💔💔
Izguglala sam! Ne treba za spolne i hormone stitnjace biti nataste!! A evo i za spolne hormone koji ih je dan ciklusa potrebno vaditi… Znam da tu cesto bude pitanja!http://www.laboratorij-latebra.hr/priprema-za-pretrage/
Ovo je super! Svaki put tražim okolo za šta biti nataste i kako što. Nigdje nisam sve ovako na jednom mjestu našla 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
J_b, da, to ti je dvodnevna. Bit ćeš kao naša Tuma.
Transfer u pravilu ne boli, traje minutu i boli manje od papa testa. Jedini je mrvcu neugodan osjećaj kad te malo rašire, ali to nam rade za svaki papa test pa se ne plačemo.
Iznimno, zna nekad boliti žene koje imaju zavaljenu ili nepristupačnu maternicu, ali to bi već znala da imaš.
Za utriće, svaka bolnica ima svoju politiku, pa bi ih ja zvala i pitala. Npr, meni su rekli da stavim ujutro, da će oni isprati višak. A negdje kažu da ne staviš, nego da će ti oni staviti nakon transfera.
Libo, misliš da više ne piješ ciklu i ne jedeš ananas, ta priča je gotova.
Def cu zvat kasnije odjel da provjerim info..
A ako boli kao papa test.. Onda nemam brige..
😂
Jedva čekam.
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
J_b odlično, sretno sutra! Navijam za obje🥰
MTB haah odličan san, ja bih bila ljuta na muža što me probudio 😂
Sbjelis a ne znam što da ti kažem za tu situaciju. Možda da se pojavis kratko, kažeš da si došla samo čestitati al da moraš ići jer se ne osjećaš dobro? 🤔
Sretno svima danas! 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Plačem kao kišna godina. Zovite me praznovjernom (inače stvarno nisam, stojim čvrsto nogama na tlu), ali upravo sam saznala da mi se jedna šogorica (koja je danas brineta) rodila sa garavo crnom kosom. Nisam to prije znala, MM je jutros rekao da mu se čini da je ona bila crnokosa pa sam sad provjerila. Dakle, muževi su vam sigurni
A na meni je da čekam i vidim je li ovo bio proročanski san, ili samo puste tlapnje moje podsvijesti.
💔💔💔
TiKi, Miss curke gurat ćemo mi svi kolica uskoro. Sve će bit super. Hrpa cura ima te hematome, neznam zašto se oni tak stvaraju ali prođe. A TiKi stvarno msm da tvoja tužna sudbina od prošli put se nemoze više ponovit i neće sigurno. ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Što se hematoma tiče, baš sam sad pročitala da ih češće imaju cure koje piju andole/aspirine... ne znam jeste li vi pile sad u postupku?
💔💔💔
Nisam uspjela vidjeti, ali je li se javljala Slee nakon repromeda i kako joj je bilo i što je dogovorila?
I jos malo off topic, ali usla sam sinoc na lh trakice i jos neku tamo temu jer sam vidjela da je mattan nesto komentirala, znači show, pari nekakva sekta🤣🤣🤣🤣, blago im se, to testovi sibaju jedni, drugi, treći, ludnica teska, vade bete 5 dana prije m. Znaci ovo sto se tu testira npr 2 dana nakon transfera uopce i nije ludo🤣🤣🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji