Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Veljača 2021. 22:01

Dia85

MTB

Dia85, spolni hormoni mislim da ti ne trebaju za FET. Ionako ne možeš ništa oko njih sad napraviti. Eventualno da ideš u novi postupak, ima smisla sve ponoviti (i DHEA-S) da vidiš trebaš li možda piti DHEA. Ovako ne, tri mjeseca će ti biti poremećeni nalazi hormona radi stimulacije.
    Osim D vitamina i feritina, vadi još vitamin B12, folnu, GUK, inzulin natašte, za štitnjaču TSH, FT3, FT4, antiTPO, antiTG. Koliko ti je prošlo od štoperice? Na TSH utječe porast bete u organizmu…
    Na PCOS ti sumnjaju radi inverzije FSH i LH.

Hvala ti MTB! U novi postupak planiram u 5.mjesecu ako FET ne uspije. Ponovit ću ih (hormone) onda u travnju. Stopericu sam primila 19.1. navecer.

OK, onda ima smisla ponoviti spolne sa menstruacijom u travnju. Iako, sumnjam da će ti doći menstruacija dok si trudna  A mi ovdje mantramo da ti FET bude uspješan i da onda jako jako dugo ne moraš razmišljati o stimulaciji.
    Za ostalo, mislim da možeš sad vaditi nalaze. Možda da pričekaš još do petka pa da bude 2 tjedna od štoperice, do onda će ti se TSH vjerojatno vratiti na normalnu ako i jest podivljao.

💔💔💔

• *.Women_name.*
    01. Veljača 2021. 22:03

manemoj

Miss ❤️ nadam se da ćeš brzo samo uživati u trudnoći bez tegoba.. mislim da je stvarno vrijeme 😊
    Women name super da je s bebicom sve ok 🥰. Ako hoćeš dodjem ja do tvojih i objasnim im situaciju 😂 ili sjedim umjesto tebe po kavama, može i to ako treba 😂😂😂
    Zezam se, ali kužim te.. ja npr već sad znam s kim ću u okolini moći iskreno a pred kim ću kad pita kako trudnoća govoriti ma sve super.. jer ljudi ne kuže i to je to.. neki dan na poslu kolegica uspoređuje kako se ponaša ona prema svojoj bebi a kako druga koja je dobila MPO bebu i kao kako je ova druga preoprezna bla bla.. i svi kao pametuju joooj pa zašto tako? Ja rekla ja ću vam reći zašto, jer se jebeno jako morala potruditi da dobije to dijete.. uglavnom više nismo o tome pričale 😂😂😂 jednostavno, drugi ne kuže naše strahove i brige.. samo se ti čuvaj, kažu da mama zna najbolje ❤️
    Libo ma ne trebaš litru cikle na dan 😅. Jesi na estrofemu? Ako jesi zadebljati će ti on sam, cikla samo mrvicu pomogne.. i lako za urin, čekaj kad sve ostalo bude crveno, nemoj se zabrinuti 😂. Ja se dam kladiti da je endometrij već sad preko 8 😉. A i meni dr još na početku rekao da bi se već na endometrij od 7.5 stvarno dobar zametak ulovio.

Da, ne kuze one ništa kj samo tak dobiju bebicu. Hvala Bogu da je tak ali ne kuze te strahove. A što se  tiče kava eto super ti dođeš na kavu i objasniš im da me puste na miru 😂😂😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    01. Veljača 2021. 22:06

manemoj

E a moj muž kao znatiželjna baba 😂😂😂 čim vidi da sam na forumu odmah pita šta kažu mame? Ja ga zezam sad i kažem da je to intimno i da ako ga zanima nek napravi profil pa nek piše.. kaže a ne bi bilo fer.. ja pitam zašto? Kaže pa tamo ste vi mame, moram naći nešto za muške 😅
    Uglavnom jel ima negdje misstata? 😂😂

Znaš da sam ja razmišljala o tom 😂😂

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Tuma
    01. Veljača 2021. 22:26

*.Women_name.*

Ruška baš tako, kao da ne znaju svi kj smo prošli 💁‍♀️. Ja se držim svojeg pa kako bude bude 😂🥰
    Tuma istina, to sam i ja čula. Da nije na katu još bi prošetala ali ovako nema šanse! Jesi ti dobro? Ozdravila si skroz? 😊

Da, najbolje znaš svoje tijelo i što si sve prošla za ovu bebu, nemoj raditi ništa što ti tvoja savjest govori ne. Briga te za sve, sad imaš posebnu preokupaciju u životu 🥰 da, meni je skroz prošla temp, beba se stalno javlja, a jučer ju je i muž prvi put osjetio 🥰🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Any_35
    01. Veljača 2021. 22:42

Cestitam curama na izvrsnim betama🎊🎊🎊, i da se sve lijepo nastavi u pozitvnom ozračju🤗
    Miss-sretno na pregledu sutra, bit ce lijepe vijesti i nadam se da ces biti mirnija nakon sutrašnjeg pregleda, a i da ce se ti bolovi koji te iscrpljuju umanjiti i prestati❤️.
    Libo- ja sam pila oko 0,5 l soka od cikle dnevno prije transfera a nastavila sam i nakon transfera. Uzimala sam cisti sok od cikle u Bio&Bio, jedna litra stoji 20kn. Nije ružan za piti. Sretnooo🤞
    Svim curama kojima je tesko opustiti se tijekom “cackanja” dole za vrijeme bilo kojih zahvata ili pregleda, prenosim “zlatni” savjet svoje liječnice koja me operirala. Ona me naucila da nakon podizanja nogu na onaj stol, točnije na one naslone za noge, treba privuči guzu sto niže-bliže i ono sto je najbitnije koljena izbaciti sto vise bočno-vani.U tom položaju se opuste mišići zdjelice i maternice i puno manje boli. Meni je uvijek pomoglo, nadam se da ce i vama.

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Veljača 2021. 22:44

Any_35, nema te poze koja će mene opustiti dok netko ima nabijenu facu u moje međunožje i priča s mojim klitorisom.
    Moja taktika je da buljim u strop, pretvaram se da me nema i čekam kad će svršiti. 

💔💔💔

_Dolly_
    01. Veljača 2021. 22:46

Bokic, samo da javim, oplodilo se 5 j.s od 7 :)
    ET vjerojatno u cetvrtak jer su sve ok. 2 ce sutra smrznuti, a ostale se idu razvijati do blastice, ako sve propadnu, ici cu iduci mjesec u fet. Nadam se da nece. Laku noc svima i cestitam na pozitivnim betama. Cure koje ovaj tj takoder idu u ET ili fet, sretno 🌼💞

Ja:36 On:35
    B-V. V.
    Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
    01/2020 AIH neuspjesan
    12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
    Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
    Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
    2🍦(3D)+2🍦(5D)
    2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
    Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
    Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
    Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
    5,1mm, imamo 💛
    Nifty u redu, imamo curku 💗💗

Any_35
    01. Veljača 2021. 22:48

MTB

Any_35, nema te poze koja će mene opustiti dok netko ima nabijenu facu u moje međunožje i priča s mojim klitorisom.
    Moja taktika je da buljim u strop, pretvaram se da me nema i čekam kad će svršiti.

😂😂😂😂😂 da i vazno je mislima biti negdje daleko

1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌

Any_35
    01. Veljača 2021. 22:50

_Dolly_

Bokic, samo da javim, oplodilo se 5 j.s od 7 :)
    ET vjerojatno u cetvrtak jer su sve ok. 2 ce sutra smrznuti, a ostale se idu razvijati do blastice, ako sve propadnu, ici cu iduci mjesec u fet. Nadam se da nece. Laku noc svima i cestitam na pozitivnim betama. Cure koje ovaj tj takoder idu u ET ili fet, sretno 🌼💞

Izvrsno, navijamo da se lijepo razvijaju i da ET bude uspjesan🤞🤞🤞🤞🤞🤞🍀

1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌

• *.Women_name.*
    01. Veljača 2021. 22:56

Tuma

*.Women_name.*

Ruška baš tako, kao da ne znaju svi kj smo prošli 💁‍♀️. Ja se držim svojeg pa kako bude bude 😂🥰
    Tuma istina, to sam i ja čula. Da nije na katu još bi prošetala ali ovako nema šanse! Jesi ti dobro? Ozdravila si skroz? 😊

Da, najbolje znaš svoje tijelo i što si sve prošla za ovu bebu, nemoj raditi ništa što ti tvoja savjest govori ne. Briga te za sve, sad imaš posebnu preokupaciju u životu 🥰 da, meni je skroz prošla temp, beba se stalno javlja, a jučer ju je i muž prvi put osjetio 🥰🥰

Super da si tako brzo ozdravila! Jooj baš lijep osjećaj jel tako 🥰🥰😊😊 ja ju za čudo osjećam fkt rano, u  17tjednu su bili leptirići a sad već debelo osjećam udarce. Ali imam osjećaj da je nisko iako doktor kaze da je normalno za ovu fazu trudnocu. Stalno imam osjećaj da mi izbija mjehura i jajnike 🙈😂 tu i tamo me lupi oko pupka

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.