Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Veljača 2021. 21:19

*.Women_name.*, naše su trudnoće specifične, teško smo došle do njih, i ne mogu to razumjeti ljudi koji kroz to nisu prošli. Samo ti slušaj sebe.

Leia2.0, u Vol 2 ima jedna cura za koju mi se čini da ima početak hipera (ona još nije saznala da je ostala trudna, čeka betu) i vidim da je kasnije rodila. Ne znam još koliko joj je dugo trajalo.
    Prati upute koje inače cure daju - lezi, odmaraj, pij isosport, ... mislim da je bilo još nešto...

💔💔💔

• Dia85
    01. Veljača 2021. 21:20

Drage zene lavice, ponukana vasim dobrim primjerima, rado bi napravila dok cekam FET pretrage koje još nisam i ponovila neke. 
    Svakako idem d vitamin i feritin (po korisnim uputama iz uvoda) vaditi jer me nitko nije slao, a sad sta se tice hormona koji se vode na pocetku ciklusa ima li smisla sad vaditi, odmah po stimulaciji jer sam još uvijek na Duphastoneu i pila sam i terapiju Femara i Dostinex do neki dan zbog hipera pa ne znam hoće li to sto smetati slici hormona? Osim toga, jel problem da TSH i ostalo za štitnjaču sad odmah vadim ili stimulacija na to nema utjecaja? 
    MTB pomagaj🙏😊, šta bi jos izvadila na mom mjestu, inzulin? Iako mi ogtt prije godinu dana bio uredan. Sumnja je na PCO iako Amh je 20 GSH 5,4, LH 6,3. Hvala svima do neba na savjetima koje dajete😊

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

• *.Women_name.*
    01. Veljača 2021. 21:21

Libo

Dada ❤ hvala ti!!! 😘 ovaj mjesec je naš 🍀💪
    Wonder_name meni je Dr.Skvorc isto ok,ali svi uvijek govore da su žene manje nježne,i kod 2 ginekologice koje sam hodala prije su bile baš grube. Tako da sam se stvarno ugodno iznenadila.
    I hvala svim curama 😘,naravno nisam sve nadimke popamtila,sorry curke🙈 pamćenje mi nije baš nešto od ovih hormona…🤦‍♀️

Je je ok su, precizni su dosta. Eto meni dva prirodna nijednom nije pobjegao folikul sve su tempirali kak treba. Ali znaju oni mene već da sam osjetljiva pa što više polako 😂 nije da mi je na aspiraciji rekao 10 puta gospodo morate opustit noge i kukove, guzu dole da vas ne boli 🙈🙈🙈😂😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Veljača 2021. 21:35

Dia85, spolni hormoni mislim da ti ne trebaju za FET. Ionako ne možeš ništa oko njih sad napraviti. Eventualno da ideš u novi postupak, ima smisla sve ponoviti (i DHEA-S) da vidiš trebaš li možda piti DHEA. Ovako ne, tri mjeseca će ti biti poremećeni nalazi hormona radi stimulacije.
    Osim D vitamina i feritina, vadi još vitamin B12, folnu, GUK, inzulin natašte, za štitnjaču TSH, FT3, FT4, antiTPO, antiTG. Koliko ti je prošlo od štoperice? Na TSH utječe porast bete u organizmu...
    Na PCOS ti sumnjaju radi inverzije FSH i LH.

💔💔💔

manemoj
    01. Veljača 2021. 21:38

Miss ❤️ nadam se da ćeš brzo samo uživati u trudnoći bez tegoba.. mislim da je stvarno vrijeme 😊
    Women name super da je s bebicom sve ok 🥰. Ako hoćeš dodjem ja do tvojih i objasnim im situaciju 😂 ili sjedim umjesto tebe po kavama, može i to ako treba 😂😂😂
    Zezam se, ali kužim te.. ja npr već sad znam s kim ću u okolini moći iskreno a pred kim ću kad pita kako trudnoća govoriti ma sve super.. jer ljudi ne kuže i to je to.. neki dan na poslu kolegica uspoređuje kako se ponaša ona prema svojoj bebi a kako druga koja je dobila MPO bebu i kao kako je ova druga preoprezna bla bla.. i svi kao pametuju joooj pa zašto tako? Ja rekla ja ću vam reći zašto, jer se jebeno jako morala potruditi da dobije to dijete.. uglavnom više nismo o tome pričale 😂😂😂 jednostavno, drugi ne kuže naše strahove i brige.. samo se ti čuvaj, kažu da mama zna najbolje ❤️
    Libo ma ne trebaš litru cikle na dan 😅. Jesi na estrofemu? Ako jesi zadebljati će ti on sam, cikla samo mrvicu pomogne.. i lako za urin, čekaj kad sve ostalo bude crveno, nemoj se zabrinuti 😂. Ja se dam kladiti da je endometrij već sad preko 8 😉. A i meni dr još na početku rekao da bi se već na endometrij od 7.5 stvarno dobar zametak ulovio.

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

manemoj
    01. Veljača 2021. 21:41

E a moj muž kao znatiželjna baba 😂😂😂 čim vidi da sam na forumu odmah pita šta kažu mame? Ja ga zezam sad i kažem da je to intimno i da ako ga zanima nek napravi profil pa nek piše.. kaže a ne bi bilo fer.. ja pitam zašto? Kaže pa tamo ste vi mame, moram naći nešto za muške 😅
    Uglavnom jel ima negdje misstata? 😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    01. Veljača 2021. 21:49

manemoj

E a moj muž kao znatiželjna baba 😂😂😂 čim vidi da sam na forumu odmah pita šta kažu mame? Ja ga zezam sad i kažem da je to intimno i da ako ga zanima nek napravi profil pa nek piše.. kaže a ne bi bilo fer.. ja pitam zašto? Kaže pa tamo ste vi mame, moram naći nešto za muške 😅

Ja sam uvjerena da bi mu mi ovdje znale reći koje nalaze treba napraviti, koje suplemente piti, i kako da provjerava ženi cerviks nakon transfera 

💔💔💔

Libo1415
    01. Veljača 2021. 21:50

*.Women_name.*

Libo

Dada ❤ hvala ti!!! 😘 ovaj mjesec je naš 🍀💪
    Wonder_name meni je Dr.Skvorc isto ok,ali svi uvijek govore da su žene manje nježne,i kod 2 ginekologice koje sam hodala prije su bile baš grube. Tako da sam se stvarno ugodno iznenadila.
    I hvala svim curama 😘,naravno nisam sve nadimke popamtila,sorry curke🙈 pamćenje mi nije baš nešto od ovih hormona…🤦‍♀️

Je je ok su, precizni su dosta. Eto meni dva prirodna nijednom nije pobjegao folikul sve su tempirali kak treba. Ali znaju oni mene već da sam osjetljiva pa što više polako 😂 nije da mi je na aspiraciji rekao 10 puta gospodo morate opustit noge i kukove, guzu dole da vas ne boli 🙈🙈🙈😂😂

Haha...da to s nogama i kukovima mi je najjace...dodem sva nervozna a on bi da se opusti 😂 moš mislit 😂🙈😂
    Manemoj od četvrtka sam na estrofemu. Nije mi prije davala jer je mislila da će se sam zadebljati...🤷‍♀️ a pijem ciklu da ne ispadne da nisam probala s tim a moglo je pomoći...🤷‍♀️ 

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• Dia85
    01. Veljača 2021. 21:53

MTB

Dia85, spolni hormoni mislim da ti ne trebaju za FET. Ionako ne možeš ništa oko njih sad napraviti. Eventualno da ideš u novi postupak, ima smisla sve ponoviti (i DHEA-S) da vidiš trebaš li možda piti DHEA. Ovako ne, tri mjeseca će ti biti poremećeni nalazi hormona radi stimulacije.
    Osim D vitamina i feritina, vadi još vitamin B12, folnu, GUK, inzulin natašte, za štitnjaču TSH, FT3, FT4, antiTPO, antiTG. Koliko ti je prošlo od štoperice? Na TSH utječe porast bete u organizmu…
    Na PCOS ti sumnjaju radi inverzije FSH i LH.

Hvala ti MTB! U novi postupak planiram u 5.mjesecu ako FET ne uspije. Ponovit ću ih (hormone) onda u travnju.  Stopericu sam primila 19.1. navecer. 

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

manemoj
    01. Veljača 2021. 21:59

MTB

manemoj

Ja sam uvjerena da bi mu mi ovdje znale reći koje nalaze treba napraviti, koje suplemente piti, i kako da provjerava ženi cerviks nakon transfera

Hahahhaha to sigurno 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.