Pozdrav svim trudilicama :) Molim vas za info, koliko se cca kreću cijene lijekova u privatnom IVF postupku? Iza sebe imamo uspješan IVF iz kojeg smo dobili curicu. Taj postupak smo odradili na VV preko HZZO-a tako da nismo imali troškova, međutim kako je sad ludo vrijeme korone odlučili smo otići privatno. Kako se kreću cijene lijekova? I ide li to po injekciji komadno ili ih je više u paketu? U dobitnom IVF-u smo koristili gonal i decapeptyl (cca 37 pika sve skupa). Gledam cijene po netu ali me srce izdaje kad zbrojim pa se nadam da sam u krivuUnaprijed svima hvala!
Ovo je iz mog iskustva:
Injekcija enlova (1 kom)- 2750 kn
Injekcije Orgalutran (5 kom) i Menopur (6 kom)- 1280 kn
Stoperica Brevactid (2 kom)- 380 kn
Uzv i ICSI-11250 kn
Zamrzavanje blastocista- 2500 kn
Ukupno sa pregledima i anestezijom za aspiraciju koja je 1200 kn, izaslo nas je do sada cca 25000 kn
O Bože..jep..upravo sam imala mini srčani...Nama je rečeno sam postupak cca 10000 i znači plus lijekovi...
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Pozdrav svim trudilicama :) Molim vas za info, koliko se cca kreću cijene lijekova u privatnom IVF postupku? Iza sebe imamo uspješan IVF iz kojeg smo dobili curicu. Taj postupak smo odradili na VV preko HZZO-a tako da nismo imali troškova, međutim kako je sad ludo vrijeme korone odlučili smo otići privatno. Kako se kreću cijene lijekova? I ide li to po injekciji komadno ili ih je više u paketu? U dobitnom IVF-u smo koristili gonal i decapeptyl (cca 37 pika sve skupa). Gledam cijene po netu ali me srce izdaje kad zbrojim pa se nadam da sam u krivuUnaprijed svima hvala!
Ovo je iz mog iskustva:
Uzv i ICSI-11250 kn
Ukupno sa pregledima i anestezijom za aspiraciju koja je 1200 kn, izaslo nas je do sada cca 25000 kn
O Bože..jep..upravo sam imala mini srčani…Nama je rečeno sam postupak cca 10000 i znači plus lijekovi…
Vjerujem da je i mi smo se pripremali 😅 al u svakom slucaju sretno, sve se to na kraju ispalti 😊
Ovo je iz mog iskustva:
Uzv i ICSI-11250 kn
O Bože..jep..upravo sam imala mini srčani…Nama je rečeno sam postupak cca 10000 i znači plus lijekovi…
Vjerujem da je i mi smo se pripremali 😅 al u svakom slucaju sretno, sve se to na kraju ispalti 😊
Hvala, i tebi također sretno :)
Najviše me izluđuje što je sad pol noći a ja ne znam cijenu tih lijekova koje sam koristila a google kao da mu dosadno pa mi baca razne info..npr..za gonale na jednom forumu pišu cca 300 kn kom a na drugom 2000 kom i sad aj znaj...A nemrem pitat ljekarnu do jutra jer je pol nooooći
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Hrabrica i google te tjera na spavanje da prvo prespavas pa ce ti to sutra sve bit prihvatljivije 😅🤣 ja cekam ponoc za popit tabletu, malo sam si krivi raspored napravila sa estrofemom 🙄
Hrabrica i google te tjera na spavanje da prvo prespavas pa ce ti to sutra sve bit prihvatljivije 😅🤣 ja cekam ponoc za popit tabletu, malo sam si krivi raspored napravila sa estrofemom 🙄
iskreno izašla sam iz fore pa ne znam što je to ali dolje u potpisu vidim da se spremaš na fet pa pretpostavljam da je to priprema za to? držim sve moguće figeeeee, na svim prstima!! :D i da google me tjera spavat al neće san na oći..mislim da ću do jutra ko sova
11/2018 – inseminacija X
Stigla nam curica ❤️🙏
06/2021 – FET X
Stigla nam curica ❤️🙏
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Drage žene, trebam malu pomoć. U blagoj sam stimulaciji - Klomifen 2.-6. dan, Ovaleap 200 9.-12., danas 12DC. Od sutra trebam dodati Orgalutran. E sad, pikam se u 19 sati i doktor mi je rekao da piknem obje u isto vrijeme, al mi je poslije sestra rekla da neee, ujutro u 7 lijepo, onda se stignem 2x jos piknut prije nego se vidimo i mislim si ok, možda me on krivo skužio pa mislio u 7 ujutro, mogu nju poslušat. I sad čitam na uputstvu za lijek da se treba uzimat otprilike u isto vrijeme kad i FSH i sad sam skroz zbunjena 🤔😬
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
Drage žene, trebam malu pomoć. U blagoj sam stimulaciji - Klomifen 2.-6. dan, Ovaleap 200 9.-12., danas 12DC. Od sutra trebam dodati Orgalutran. E sad, pikam se u 19 sati i doktor mi je rekao da piknem obje u isto vrijeme, al mi je poslije sestra rekla da neee, ujutro u 7 lijepo, onda se stignem 2x jos piknut prije nego se vidimo i mislim si ok, možda me on krivo skužio pa mislio u 7 ujutro, mogu nju poslušat. I sad čitam na uputstvu za lijek da se treba uzimat otprilike u isto vrijeme kad i FSH i sad sam skroz zbunjena 🤔😬
Ista stvar i samnom je bila tokom stimulacije, pikala sam se uvijek u 19h... I na kraju mi je doktor rekao da piknem obadvoje u isto vrijeme kad sam uvela zadnju (trebala sam nakon 3 na UZV ali mi je ispalo nakon 2 da sam otišla, jer je treća bila tek navečer 🙈). Bez obzira na to, doktor je svejedno rekao da piknem kad i inače pikam, samo sam mu to spomenula čim sam došla, čisto da zna 😊 i bilo je sve ok. Moj savjet je da ideš po doktorovom savjetu, još pogotovo ako ti je uputstvo to i potvrdilo.
Kada je aspiracija? 🥰
Kakvo je stanje sa folikulima?
endometrioza
SELL CVV/FULLZ(LIVE 100%)GOOD AND FRESH,SSN,DOB,DL ALL COUNTRY / DUMPS TRACK 1&2 + PIN /bank transfer/banklogs/WU/MAKE MONEY ONLINE.
IM GIRL HACKER FROM VIETNAM - MAKE MONEY TOGETHER THIS TIME
MY CONTACT INFOS..:
===================
--gmail: mynohacker1@gmail.com
-whats app :+84 962874390
-Telegram :+84 962874390
WELCOME All MY FRIEND -NICE TO MEET YOU(^^)
===================
- I'm a hacker and big seller very prestige
- I'm seller best andok alway sell CC fresh with hight balance
- And i have software do bug account bank and information western union
- If you Need To Buy CVV (Credit Card) or anything. That does not want to see Ripper or Scam. Contact me. I assure you that you will be happy to with me
- I need real and serious buyers for this business
*****I KNOW VERY DIFFCULT WHEN YOU CHOOSE WHO CONTATCS FOR BUSINESS BECAUSE HAVE SO MUCH HACKER IN FORUM,AND YOU WORRY YOUR CHOOSE RIGHT OR WRONG ,YOU WORRY REALLY OR NO
BUT TRUST IT MATTER FOR BUSINESS SO TRUST AND TRY BUSINESS WITH ME .....YOU WILL SEE YOUR CHOOSE IS RIGHT********
***IM REALLY SERIOUS FOR BUSINESS THAT WHY IM USE WHAT'S APP ...ONLY ADD ME IF YOU READY FOR BUSINESS AND DONT ASK ME TEST FREE, BECAUSE NOTHING FREE...)
MaloTele čestitam na divovskoj beti 🍾😊 Miss napokon divna slikica moze vidjeti svjetlost dana 💙💞❣️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
SELL CVV/FULLZ(LIVE 100%)GOOD AND FRESH,SSN,DOB,DL ALL COUNTRY / DUMPS TRACK 1&2 + PIN /bank transfer/banklogs/WU/MAKE MONEY ONLINE.
IM GIRL HACKER FROM VIETNAM - MAKE MONEY TOGETHER THIS TIME
MY CONTACT INFOS..:
===================
–gmail: mynohacker1@gmail.com
-whats app :+84 962874390
-Telegram :+84 962874390
WELCOME All MY FRIEND -NICE TO MEET YOU(^^)
===================
- I'm a hacker and big seller very prestige
- I'm seller best andok alway sell CC fresh with hight balance
- And i have software do bug account bank and information western union
- If you Need To Buy CVV (Credit Card) or anything. That does not want to see Ripper or Scam. Contact me. I assure you that you will be happy to with me
- I need real and serious buyers for this business
*****I KNOW VERY DIFFCULT WHEN YOU CHOOSE WHO CONTATCS FOR BUSINESS BECAUSE HAVE SO MUCH HACKER IN FORUM,AND YOU WORRY YOUR CHOOSE RIGHT OR WRONG ,YOU WORRY REALLY OR NO
BUT TRUST IT MATTER FOR BUSINESS SO TRUST AND TRY BUSINESS WITH ME …..YOU WILL SEE YOUR CHOOSE IS RIGHT********
***IM REALLY SERIOUS FOR BUSINESS THAT WHY IM USE WHAT'S APP …ONLY ADD ME IF YOU READY FOR BUSINESS AND DONT ASK ME TEST FREE, BECAUSE NOTHING FREE…)
Ne znam za vas, cure, ali ja svakako ulazim u posao sa ovim postenim covjekom 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji