Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    22. Siječanj 2021. 11:45

Mila-Milica

Cure, beta je 229,9!!!😊😊😊 Bilo je i suza radosnica.
    U ponedjeljak kontrola da li se pravilno dupla.

🎉🎊🎉🎊🎉🎊🥳🥳🥳🥳 mogu zamislit srecu 😊 zelim ti pravilno duplanje u pon! 🙏🏻🙏🏻 a bit ce 💯 %😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Siječanj 2021. 11:46

curly29, možeš se bljeskati. Stani sa bljeskanjem bliskih područja (vaginalno područe i stomak) kad krene stimulacija, a sa svime nakon ET.
    Inače, meni su rekli da mi je bolje da pričekam da rodim, jer da će mi trudnoća & trudnički hormoni poništiti bljeskanje i da će dlake vjerojatno podivljati.

Nikitta, baš je gadno što ti je posao tako direktno ugrožen sa ovom situacijom. Na žalost, puno će biti neopjevanih žrtava i prebrzo će se zaboraviti na sve koji su nastradali - i u koroni i u potresima.

Nadalica, neće mene doktor stići oploditi, samo aću zgrabiti zametke čim im budem blizu, natrpati ih u sebe i onda zaključati vrata da ne mogu nigdje. Nema više zajebancije!!!

Inače, izgleda da sam na jednom palcu dobila glivice  Nikad ih nisam imala  Vrh nokta je žućkast, nisam primijetila dok nisam vidjela na nekom bijelom svjetlu  krećem ga otapati u octu da se riješim prokletinje prije nego se proširi 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    22. Siječanj 2021. 11:54

MTB

curly29, možeš se bljeskati. Stani sa bljeskanjem bliskih područja (vaginalno područe i stomak) kad krene stimulacija, a sa svime nakon ET.
    Inače, meni su rekli da mi je bolje da pričekam da rodim, jer da će mi trudnoća & trudnički hormoni poništiti bljeskanje i da će dlake vjerojatno podivljati.

Nikitta, baš je gadno što ti je posao tako direktno ugrožen sa ovom situacijom. Na žalost, puno će biti neopjevanih žrtava i prebrzo će se zaboraviti na sve koji su nastradali - i u koroni i u potresima.

Nadalica, neće mene doktor stići oploditi, samo aću zgrabiti zametke čim im budem blizu, natrpati ih u sebe i onda zaključati vrata da ne mogu nigdje. Nema više zajebancije!!!

Inače, izgleda da sam na jednom palcu dobila gliviceNikad ih nisam imalaVrh nokta je žućkast, nisam primijetila dok nisam vidjela na nekom bijelom svjetlukrećem ga otapati u octu da se riješim prokletinje prije nego se proširi

Ja sam imala gljivice na nokti jako dugo, kupovala one skupe lijekove i ništa nije pomoglo. Na kraju otišla stavit gel prije mora i kaže žena hoćeš da ti ispod stavim antifugicidni gel. Ja reko može. Kad sam skinula nokte nema više gljivicaa

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Leia3.0
    22. Siječanj 2021. 11:55

MTB - ja sam za to koristila canesten kapi iz ljekarne (bez recepta) Otišlo je nakon nekog vremena. Hvala za vit D. Morat ću pitati nekako dr. što s tim. 

Mila - krasna beta :) bravo!

Meto - hvala na informaciji.

Btw sinoć sam prvi put uzela oralno utriće. Tako me zavaljalo, u 9 i 15 sam zaspala. Nisam znala kak se zovem  dobra neka droga. 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Siječanj 2021. 11:57

Leia2.0

MTB - ja sam za to koristila canesten kapi iz ljekarne (bez recepta) Otišlo je nakon nekog vremena. Hvala za vit D. Morat ću pitati nekako dr. što s tim.

Mila - krasna beta :) bravo!Meto - hvala na informaciji.

Btw sinoć sam prvi put uzela oralno utriće. Tako me zavaljalo, u 9 i 15 sam zaspala. Nisam znala kak se zovemdobra neka droga.

Nije to to, ako ih ne kotrljaš po kanalićima, ko da ništa nisi stavila 
    Ja ću svoje odvratne gljive pokušati riješiti octom, dosta ljudi sam dala taj recept, a sama ga nikad nisam isprobala  svi bili zadovoljni receptom.

💔💔💔

• T_Ivy
    22. Siječanj 2021. 12:06

Nikitta e da zaboravila sam da kazem, najbolje da ulje uzimaš direktno posle obroka, nikako natašte. Zeludac ne sme biti prazan, jer je ulje stvatno jako. Ali meni divno miriše 😊

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

• Mare0208
    22. Siječanj 2021. 12:21

Mattan

Sanjich a i da im kažem nema pomoći…. Al to je još ok, jednom sam se skidala iza uzv uređaja 🙈 i neka stara sestra gleda u mene, doktorica već namještaj uzv i vidi me… A ja trebam izvaditi tampon😵 ono 2DC .. Ali sestra i dalje gleda u mene i ne trepće, i ja mislim ako si ti tako nekulturna mogu i ja biti, izvučem tampon i držim ga i pitam jel smijem baciti tu u koš? Haha kako joj je bilo neugodno, a i treba joj biti 🤯 Privatnost nula bodova 🤢

Jao mattan 😵 znas da sam ja o tome razmisljala nakon što sam prvi put bila gore na konzultacijama. Išla sam bas gore na odjel, tamo u onu ordinaciju odmah lijevo. Ne znam jel se tamo inače odvijaju pregledi. Vidila sam da ima uzv.
    I skuzila sam odmah da tamo nema nikakav kutak za presvlačenje. Odmah sam sve pregledala i preznojila se. Sva sreća, nije mi radio uzv jer mi ga je pred konzultacije obavila dr tu na humanoj u brodu pa je samo pogledao nalaz. Al mi je već x puta prošlo kroz glavu kako ću i što ću jednom.kad krenem u postupak i bude uzv za vrijeme menge. Tješila sam se da dovuku neki paravan. Evo sad si me satrala 

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Siječanj 2021. 12:28

Nymeria.

Nadalice bebeki su preslatki 😍
    Nisi trebala izaći iz grupe na fejsu komentari su išli tu nadasve čudnu ženu 😳 🤪🤣 nikako ne tebe i curke poput tebe 😘

Ma ona je otišla jer je shvatila da sam ovdje ja. 
    Samo sad priča neke bajke da ne ispadne previše očito. 

💔💔💔

anabelaaaa
    22. Siječanj 2021. 12:38

Pozz cure,.moze li I neko odgovoriti.Zavrsavam a kontracepcijom u nedjelju,a drugi dan ciklusa trebam na UZ.Mogu li ocekivati mengu u isto vrijeme kao sto mi je dolazila ili se pilulama moze produziti?
    I da li racunate prvi dan menge,dan u kojem dobijete do 17h,a sve iza,da sutrasnji dan racunate kao prvi?
    Zelim vam svako dobro,curamaa koje imaju pozitivnu betu, cestitam a svima koji cekaju puno srece I drzim figice 🤞🤞
    Ne stignem sve procitati, jos sam aktivna na drugoj grupi missmama, zao mi ostaviti cure borilice,odavno se druzimo.🤗Ovdje zaista neka je spomenula od vas,mogu se prcitat naucni radovi ne teme ,lupam d vitamina...Bas ste korisne za sve koje citaju..Nadam se da cete me primiti na listu vec koji dan ako budemo spremni za postupak.❤

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

🌼TiKi🌼
    22. Siječanj 2021. 12:40

Mila cestitam i drzim fige da se pravilno dupla🤞🙏
    Leia ja sam par dana uzimala utrice oralno zbog briseva i bila sam kao pijana. Radije ja to uguram u sebe pa sam mirna. Ionako mi se spava, kad to popijem kao da sam popila Misar 😂
    Nadalice bomboncici mali su ta tvoja djecica ❤️, samo neka rastu i neka su zdravi. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.