Kad smo vec kod dr.G, prica mi frendica koju je on poradjao prvi put u Vinogradskoj, da su zene ludile za njim 😂😂😂 kaze, kad je on u viziti, to se popravlja sminka, ceslja, uredjuje, a kad je neko drugi, jedva se umiju😂😂😂 ja ne znam, on je meni simpa, al nije mi bas toliko napet 🤷🏻♀️
Ista stvar ruska1986 🤣🤣🤣 ono ok simpa tip… ali nista posebno… meni je cak ono mlahonja tip 🤣🤣🤣 ja znam da cu sad biti medju protjeranima 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ali ono demokracija…. a zapravo briga me… idem sa manemoj na kolace… s obzirom da je ona vec u tom protjeranom segmentu…
Čekaj malo.. Je li dovoljno da ga posurfam ili ga moram dozivit uživo?
Anksi i ja bi na kolače 🐷🐽
oharascarlett14@gmail.com
Briga se mene, ja ne jedem slatko 😎
Sestra se rasplakala kad mi je vidjela vene 😂😂😂 iz trećeg pokušaja je uspjela izvaditi krv 😂😂😂
Baš me zanima reakcija sutra, kad idem na zadnje vađenje. Sad sam na 19 ampula and counting.. 😎
💔💔💔
Hvala cure svima, evo ja i jutros radila testic, bilo me strah da sam ono umislila ili da Ce beba nestat al jos uvijek se drzimo 😆🤞🤞
Ponovila i ja jutros, da utvrdimo gradivo. 😊😊
https://ibb.co/R4mrbQ6
Čini se da beta raste!
Omg, tek danas mi je došlo u glavu da sam trudna iako se ne osjećam tako.
Jedva čekam sutra betu, samo da sve bude ok. 🙏🙏
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
E, jel moguće menstruirati i ovulirati u isto vrijeme? Krvarim ko preklana svinja, a napaaaaaljeeeenaaaa. Meni se ne događaju slučajne trudnoće, nego slučajni orgazmi 😂😂😂
💔💔💔
E, jel moguće menstruirati i ovulirati u isto vrijeme? Krvarim ko preklana svinja, a napaaaaaljeeeenaaaa. Meni se ne događaju slučajne trudnoće, nego slučajni orgazmi 😂😂😂
A čuj meni se događalo kad je M trajala 8 dana a 8 dan O,, a za ove prve dane ciklusa ne znam... Kod nas je sve moguće 😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Hej curke ipak se nisam odvažila danas radit test....odlučila sam sutra ....sutra je 12 dnt...a 14 dan od dnp...do sad sam u svakom postupku počela smeđarit 8-9dan...sada nista osim podmukle boli u donjem djelu trbuha....daj bože da sutra testic bude veliki++
Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
1.ivf prirodni 9mj prijevremena ovulacija
2.stimulirani 10mj 8 stanica ,1 vračena 3 dan neuspjeh
3.fet 11mj vračena blastocita neuspjeh
4.ivf prirodni 12.mj ovulacija prijevremena
5.ivf prirodno u čekanju transfer 10.01.neuspjeh
6.stimulirani u cekanju
Hej curke ipak se nisam odvažila danas radit test….odlučila sam sutra ….sutra je 12 dnt…a 14 dan od dnp…do sad sam u svakom postupku počela smeđarit 8-9dan…sada nista osim podmukle boli u donjem djelu trbuha….daj bože da sutra testic bude veliki++
Napravi to kad budeš spremna!
Pa šta je jedan dan prije ili poslije u odnosu na pozitivan test?! Držim fige da bude veliki + ili II. 🤞🤞🙏🙏
Sretno!!!😊
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Hej curke ipak se nisam odvažila danas radit test….odlučila sam sutra ….sutra je 12 dnt…a 14 dan od dnp…do sad sam u svakom postupku počela smeđarit 8-9dan…sada nista osim podmukle boli u donjem djelu trbuha….daj bože da sutra testic bude veliki++
Napravi to kad budeš spremna!
Pa šta je jedan dan prije ili poslije u odnosu na pozitivan test?! Držim fige da bude veliki + ili II. 🤞🤞🙏🙏
Sretno!!!😊
Hvala ti draga,tebi je sutra beta koliko vidim u potpisu?
Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
1.ivf prirodni 9mj prijevremena ovulacija
2.stimulirani 10mj 8 stanica ,1 vračena 3 dan neuspjeh
3.fet 11mj vračena blastocita neuspjeh
4.ivf prirodni 12.mj ovulacija prijevremena
5.ivf prirodno u čekanju transfer 10.01.neuspjeh
6.stimulirani u cekanju
E sad me stvarno brine gdje je Bozma, nije ona za ovako nestati odjednom. .
Mila Milica sam ti rekla da je impl. krvarenje ono bilo, cestitam i uspjesnu i zdravu trudnocu zelim❤️
Malo tele takodjer kao i Mili, ja nisam ni upratila da si bila na fetu, sorry al i tebi je oprosteno za nejavljanje sa ovakvim divnim testom😉❤️
Manemoj slazem se, bas sam i nedavno pisala, samo se sa svojim coporom istinski veselim🤗💪
Slee evo moje iskustvo.. imala spontani doma, dva tjedna po pregledima hodala, primala uterotonice za stezanje maternice i nista. Takodjer komadic posteljice se zaljepio i nece vani, na kraju isla na vakuumsku. U slucaju da ti bude potrebna kiretaza, nju trazi, najmanje ostecuje. Navijam da se uspijes ocistiti doma, ja sam skakala, radila trbusnjake i trcala da izbacim to, probaj sto manje lezat (ako ti opce stanje to dopusta)🤞😞
Dada koji san 😂😂
Vickivalesad si me poplasila sa prolaktinom, i ja sam citala o tumoru😳 Meni je povisen ili prema gornjoj granici, da istrazim to malo bolje? Pijem euthyrox..
Lana1111mozes se popiskiti ujutro i ostavit urin pa otici po testic.. drzim 🤞🤞 na najjace! I dobrodosla🤗
Ne, granicne vrijednosti ne treba ponavljati, nego ove ozbiljne tipa 3xod gornje granice. I moj je bio oko 490- gornja je bila 496. Obicno je prolaktin povezan sa stresom ( to je jedini nalaz kojem stres priznajem kao mogucnost)
Dvojajcane blizanke 🍒
Sortiraj odgovore
Najstariji