Tako je, samo se vi maknite od mog budućeg oploditelja 😎😎😎
💔💔💔
tam7 dr inače radi u Merkuru ali i privatno pa sam se na konzultacije naručila privatno jer ga se navodno dugo čeka u bolnici, a ja nema više vremena za čekanje.
U ovoj poliklinici se može kod njega naručiti:
https://www.poliklinika-djuric.hr/usluge/
Javit ću tu kakav je i kaj mi je rekao, volila bi da mi da obaviti još te imunološke pretrage to je još jedino kaj nisam obavila.
Ruška1986 hvala na lijepim riječima ❤
Lucyintheskyhvala ❤ Mislim da sve jedna drugoj želimo trudnoće čim prije i sve vaše trudnoće me jako vesele i daju nadu da za sve nas ima nade. 🙏
Kod dr.A sam od lani … no za dalje ne znam gdje ću …
S njim sam jako zadovoljna i skroz smo se našli no ako FET ne uspije onda krećem koristiti postupke preko HZZO-a jer nisam još nijedan iskoristila.
Ono što znam je da ne želim ići ju jake stimulacije i ne želim opet hiper te obavezno mora biti anestezija jer to je preporod nakon prve aspiracije samo uz koktel i ove druge 2 uz anesteziju.
Puno toga sam naučila i sad sam bolje upoznata sa svime te znam na kaj pristajem, a na kaj ne.
Razmišljam o poliklinici IVF ali kod drG ili M, kod njih sam bila u prvom postupku. Prvenstveno razmišljam o njima jer rade i popodne i lakše ću nadam se moć uskladiti folikulometrije s poslom. Ili možda i Vinogradska al ne znam kak oni stoje s anestezijom i tko je od dr tamo dobar. 🤔
Ja sam isto bila kod dr. A i isto super odnos i sve, ali morala sam dalje, nije više znao šta bi samnom.
Ivf ti koliko ja znam ne radi popodne, do 2 su čini mi se.
Ima nade,budemo mi to nekako 🤞💪
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
tam7 dr inače radi u Merkuru ali i privatno pa sam se na konzultacije naručila privatno jer ga se navodno dugo čeka u bolnici, a ja nema više vremena za čekanje.
U ovoj poliklinici se može kod njega naručiti:
https://www.poliklinika-djuric.hr/usluge/
Javit ću tu kakav je i kaj mi je rekao, volila bi da mi da obaviti još te imunološke pretrage to je još jedino kaj nisam obavila.
Ruška1986 hvala na lijepim riječima ❤
Lucyintheskyhvala ❤ Mislim da sve jedna drugoj želimo trudnoće čim prije i sve vaše trudnoće me jako vesele i daju nadu da za sve nas ima nade. 🙏
Kod dr.A sam od lani … no za dalje ne znam gdje ću …
S njim sam jako zadovoljna i skroz smo se našli no ako FET ne uspije onda krećem koristiti postupke preko HZZO-a jer nisam još nijedan iskoristila.
Ono što znam je da ne želim ići ju jake stimulacije i ne želim opet hiper te obavezno mora biti anestezija jer to je preporod nakon prve aspiracije samo uz koktel i ove druge 2 uz anesteziju.
Puno toga sam naučila i sad sam bolje upoznata sa svime te znam na kaj pristajem, a na kaj ne.
Razmišljam o poliklinici IVF ali kod drG ili M, kod njih sam bila u prvom postupku. Prvenstveno razmišljam o njima jer rade i popodne i lakše ću nadam se moć uskladiti folikulometrije s poslom. Ili možda i Vinogradska al ne znam kak oni stoje s anestezijom i tko je od dr tamo dobar. 🤔
Ja sam bila u Vinogradskoj kod dr. Bolanče. Meni je on super bio 😊
I tamo daju opcu anesteziju za aspiraciju.
Ja sad čekam na moje, valjda, predzadnje vađenje krvi 😂😂😂 još samo sutra 😂
Za početak, posvađala sam se sa sestrom na šalteru. A vadim prolaktin 😂 koliko sati sad moram sjediti da dođe u normalu? 😂
💔💔💔
Znaš onu,tko prvi... 💅😎
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Znaš onu,tko prvi… 💅😎
Ma slušaj ti cure, bezvezan je, mlakonja, simpa ali niš pisebno... A i biolog je njonjav... Samo vi nađite bolje, ja navijam za vas 😂 ja zadovoljna sa budućim očevima moje djece. Moje bebe će imati jednu savršenu majku i tri osrednja oca ❤️
💔💔💔
Cure nama došao nalaz drugog sgrama...opet azoo, 0 spermija očekivali jesmo, ali smo se ipak nadali drugačijem rezultatu uffff. Mislim da nam sad jedino ostaje biopsija.
Meto tvoj M je radio mikro tese u CITO polikl? Kod kojeg doktora?
Nadalica da li je tvoj M radio Tese ili mikro Tese? i također da mi napišeš ime doktora kod kojeg je to radio?
Dogovorit ćemo termin sa Hauptmannom na Rebru, ali bi htjeli čuti i druga mišljenja. Hvala vam cure ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Jutro svima, evo nisam pisala neko vrijeme. Ovaj mjesec idem u prirodni ivf. U subotu mi je aspiracija.
Ima koja iskustvo s prirodnim ivf u kbc, jeli na aspiraciji dobijem koktel? 😊
Pozic,nemoj se plasit...ja sam bila toliko uplasena da nisam znala jer bi rađe da sam ovulirala ili da imam punkciju....kad me ubola doslovce sam pitala sta je to to....tako da vjeruj mi nista to nije😀
Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
1.ivf prirodni 9mj prijevremena ovulacija
2.stimulirani 10mj 8 stanica ,1 vračena 3 dan neuspjeh
3.fet 11mj vračena blastocita neuspjeh
4.ivf prirodni 12.mj ovulacija prijevremena
5.ivf prirodno u čekanju transfer 10.01.neuspjeh
6.stimulirani u cekanju
Sanjich, Ruska, Sbjelis, hvala zeneee! Barem manja od 2999 😂😂😂
Little Onda obje cekamo - nek tebi bude visoka, a meni niska!
Mtb -aaaaaa pomakla si me na popisu, jos se ja trazim, a kad ono gore na redu za konzultacije 💗
Sto se tice IVF-a mislim da rade popodne, ja sam bila narucena na popodnevne konzultacije.
Mtb pa kolikoooo ti krvi vadis, gora si od mene 😂
Sunny, uzasno mi je zao! Uvjerena sam da ce se biopsijom naci nekoliko savrsenih 💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
ma tu sam , pa možda 2-3 dana nisam pisala
trudim se izbjegavat, jer kad pišete o postupcima dođe me želja da bacim kocku još jednom.
Znate šta, opet sam bolesna ništa strašno, prehlada, nos, grlo, kašalj....ali nije lako to imat u vrijeme korone. Toliko o matičnoj, vitaminu D, C i cinku, a mi se bojimo da nam ne prenabilda imunitet. 40 godina nisam bila bolesna i sad u par mjeseci 3 puta
. Imam i nekih drugih tegoba (odvratno je za pisat) i nemam pojma šta ću, čekam da dobijem M da se mogu naručit u ginekologa.
Sortiraj odgovore
Najstariji