Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    20. Siječanj 2021. 23:20

Meto

Women dobit ces bijeli kruh i ostalu hranu kao i ostale t. ( nadam se da ces imati prilagodjen menu) nasa Lilypie je provela u bolnici neko vrijeme i trebala na tu dijetu zbog mjerenja, a oni joj davali hranu kao i ostalima 😳

Ahh krasno, mislim ajde bar ću se najest 😂😂 Samo da seceri budu dobri. Ako budu, nastavit ćemo i doma tim tempom 😂🙊

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    20. Siječanj 2021. 23:22

Bajo 😍😍 predivna!
    MTB ganjam AFA i ANA! Pored toga cu odmah napraviti vitamine i minerale - feritin, vit.B12, vit.D, folna. Imas jos nelu ideju? Mislim.. Kada mi vec vade krv.. 😂

oharascarlett14@gmail.com

Slee
    20. Siječanj 2021. 23:25

Tam7 ja zadnjih par sati ne krvarim, ali tako mi je vec bilo, krene krene pa stane. 
    Mtb ja bi mogla staviti u potpis: ja sjebana, al divna, a on divan, al sjeban 😂
    Sad kd znam da necu do jutra dobit sepsu, zelim vam laku noc. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

sbjelisi
    20. Siječanj 2021. 23:25

Čvarci i vitamin.D https://www.novizivot.net/cvarci-stetni-zdravlje/
    Molim lijepo. 
    😂😀😋🍷🎊👀😍😉😘

sbjelisi
    20. Siječanj 2021. 23:29

Slee grlim ❤

Meto
    20. Siječanj 2021. 23:31

Vm pisem u ratama kako se sjetim jer sam odjednom citala zaostatke🙈 meni su na predzadnjem fetu bila 3 embrija u slamcici, znala sam da je jedan los i da su ga stavili da se ne baci. Kad sam dosla na transfer rekli su mi da su ranije odledili embrije da se vidi hoce se ovaj malo pokrenuti, al od njega nista na kraju, pa cisto da imas i tu info. 
    Navijam za barem dvojceke🥰
    Women nisam napisala najvaznije😂 da se izboris za sebe i hranu ako dodje nesto sto ne smis jesti👌 Biti ce sve ok, mi navijamao i ocekivamo lijepe vijesti! 💪 
    Slee e taj potpis je top😂😂 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Slee
    20. Siječanj 2021. 23:36

Hvala braci i sestrama 💗 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Marinela87
    21. Siječanj 2021. 00:18

Mila-Milica I MaloTele cestitam cure!!!! MaloTele moram priznat da sam se na tvoj test razveselila ko da sam dobila lutriju posto si ti uspjela na nasem dragom sv. duhu😂😂 joj, super! Sjecam se kolko si se zbedirala na neg. betu i sumnjala u ove smrzlice!! Bas mi je drago! 

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

MaloTele
    21. Siječanj 2021. 05:46

Hvala cure svima, evo ja i jutros radila testic, bilo me strah da sam ono umislila ili da Ce beba nestat al jos uvijek se drzimo 😆🤞🤞 
    Marinela87 haha eto malo i pozitivne statistike sa sv.duha 😆😆 i njih sam vec otpisala bila, bas su me nazivcirali, tolko su me uplašili da sam htjela i odustati od Feta ovaj mjesec ali kak nisam racunala na smrzlice da Ce uspjet bilo mi je ajde stavi ih bilo kad i bilo kako pa da idemo dalje 😆 i kazu odlicne su,uspjet ce a ja tamo lezim gola i mrtvo hladno to ste mi rekli i prosli put pa sam se jako nadala i isto je bila odlicna pa nije uspjela tako da se sad ni ne nadam 🤦😄 i btw mog dragog je jaaaako mucilo da su nasi pingvinceki ozlijeđeni od potresa 😆😆😂😂 kao ako su potres prezivjeli onda smo trudni, nez kaj je on mislio, da su ispali van i razletili se po podu iz neke vitrine u kojoj su stajali 🤷🤣🤣 vidim kreces uskoro i ti opet,drzim fige na najjace da uspije ovaj put, da udemo skupa u pozitivnu statistiku sv.duha 😊😊😊 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Ruska1986
    21. Siječanj 2021. 06:54

Nymeria.

Čestitam svim trudnicama ❤
    Puno vas je i to je baš divno ❤ i daje nadu 🙏
    No iskreno ja si više to ne mogu ni zamisliti da će se ikada meni desiti…gledam vašu pozitivu i super ste. 🔝
    Duboko u sebi vjerujem da neću uspjeti….i sve me strah da je to razlog zakaj ne ide…. znam da je glupo kaj tak mislim al jednostavno ne ide pozitivno razmišljanje kod mene.
    Čak mi je i dr rekao da moram prestat crno razmišljati, a on je vrlo realan i nije slatkorječiv …. pa onda mora bit da sam baš crnjak. 🤦‍♀️
    Zato i ne pišem ovdje jer sve ste vesele i pozitiva čista, a ja se nemrem prešaltat na to. 😫
    Brijem da mi razgovor s nekim stručnjakom psihologom/psihijatrom ne bi bio loš. 🤣🙈

Nista se ti ne brini za nas! Pa sve to prolazimo sa vremena na vrijeme, ulovi nas depra i to je u ovom nasem MPO putu sasvim normalno! Mislim da bi bilo malo i cudno da netko tko to sve prolazi par puta i da je sav happy i cvrkuce.. i ne moras se uopce saltat na pozitivu, ako si u bedu. Samo se ti nama ja i i izjadaj, pa zato i jesmo tu ❤💜😘😘  Slobodno porazgovaraj sa nekim strucnjakom, vjerujem da ce ti bit od velike pomoci! Prije par dana nam se i Razumna javila u istom stanju. Od nas je dobila samo podrsku, a ona je(nadam se)bolje. I nije ti to ok od frendice bas! Meni je jasno da je ona presretna i u svom filmu, ali ne volim kad je netko tako bezosjecajan. Ja imam frendicu koja bi silno htjela postat mama, ali nema ni decka nit je trudnoca ni priblizno na vidiku. Ja joj pricam o trudnoci kad me bas ona pita, i to u kratkim crtama i eventualno posaljem poruku nakon pregleda, da je sve ok. I znam da joj je drago zbog mene, ali isto tako znam koliko pati zbog sebe. I sad da joj ja stalno prisjedam muci? Ma nema sanse! Ti nam se samo drzi, otuguj ovo a onda u nove pobjede, nema druge! Pa ipak smo mi borci 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻 Jadaj se do prekosutra, ako treba.. Neces ti unisitit niciju pozitivu, a jedino mozes dobit podrsku i savjete, a i iskustva, cura koje prolaze kroz isto. 😘😘😘

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.