Malo Telečestitam na + :) pitanje: zašto su te uplašili za sv. duh??
Sanjichja imam zavaljenu maternicu, iskeno na to sam i zabpravila jer mi je jednom davno prije rekla ginekologica ali nisam to smatrala uope bitnim…sad si me prepala!! citam simptome: bolne menstruacije nekad i odnosi aaaa sve to imam znaci da su sanse i za bolne postupke velike -.-
Lucyinthesky iNymeriaIVF provjereno ovaj tjedan radio do 18:00
MTBpola sata sjediš u autu ili cekaonici prije vađenja prolaktina
InaceSVEbila sam na konzultacijama kod doktora Š u IVF-u nisam baš oduševljena! ne znam šta da radim…idem još na sv. duh i u repromed vidjet kako mi se cini….da li imate nekog za preopruciti u drugim bolnicama koje bi bile preko HZZO-a, neki doktor u vinogradskoj (iako nisam cula da tamo ide dosta cura) ili u Petrovoj to ste nešto pisale ili prvitano pa preko HZZO-a
Nije me baš osvojio Š jer mi nije uopce htio rec nikakv plan sta bi s nama dok suprug ne ponovi spermiogram kod njih, cak niti da li mogu preko hzzo-a niti ista…kao sve cemo na drugim konzultacijama -.- ne znam nije mi a opet si mislim da mu je prednost isustvo koje ima…..ne znam.
Bas nikakav savjet sta i kako bi dalje? Pa obicno nije takav, bar kako sam ja stekla dojam 🤔 meni je odmah rekao sta bi, sta ne bi.... Da probas u Betu? Cure tamo idu... Ili obaviti taj spermio kod njih i onda vidit za dalje... Mislim, stvarno je strucnjak, ali ovo ponasanje mu je bas glupo
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tako je, samo se vi maknite od mog budućeg oploditelja 😎😎😎
Znaš onu,tko prvi… 💅😎
🤣🤣🤣🤣🤣😅 cini mi se da ces i ti sa mnom na kolace 🤣🤣🤣🤣🤣
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Samo da se javim da u subotu se testiram i u ponediljak bi tribala imati FET 2 blastice🙏
Kod vam šalje uputnicu za testiranje ginekolog ili obiteljski liječnik ?
Kad smo vec kod dr.G, prica mi frendica koju je on poradjao prvi put u Vinogradskoj, da su zene ludile za njim 😂😂😂 kaze, kad je on u viziti, to se popravlja sminka, ceslja, uredjuje, a kad je neko drugi, jedva se umiju😂😂😂 ja ne znam, on je meni simpa, al nije mi bas toliko napet 🤷🏻♀️
Ista stvar ruska1986 🤣🤣🤣 ono ok simpa tip… ali nista posebno… meni je cak ono mlahonja tip 🤣🤣🤣 ja znam da cu sad biti medju protjeranima 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ali ono demokracija…. a zapravo briga me… idem sa manemoj na kolace… s obzirom da je ona vec u tom protjeranom segmentu…
Čekaj malo.. Je li dovoljno da ga posurfam ili ga moram dozivit uživo?
Anksi i ja bi na kolače 🐷🐽
Ha cini mi se da neces ni imat izbora... samo nastavi pisat o dr.G ili previse ispitivat... a odg na pitanje je da ga moras dozivit... ono covjek je uljudan... pristojan... drag... musko je... i tako...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Briga se mene, ja ne jedem slatko 😎
Sestra se rasplakala kad mi je vidjela vene 😂😂😂 iz trećeg pokušaja je uspjela izvaditi krv 😂😂😂
Baš me zanima reakcija sutra, kad idem na zadnje vađenje. Sad sam na 19 ampula and counting.. 😎
Kaj ti opet vadis MTB?
oharascarlett14@gmail.com
Hej curke ipak se nisam odvažila danas radit test….odlučila sam sutra ….sutra je 12 dnt…a 14 dan od dnp…do sad sam u svakom postupku počela smeđarit 8-9dan…sada nista osim podmukle boli u donjem djelu trbuha….daj bože da sutra testic bude veliki++
Napravi to kad budeš spremna!
Pa šta je jedan dan prije ili poslije u odnosu na pozitivan test?! Držim fige da bude veliki + ili II. 🤞🤞🙏🙏
Sretno!!!😊
Hvala ti draga,tebi je sutra beta koliko vidim u potpisu?
Da. Sutra je beta! 🙏 Jedva cekam vidjeti kolika će biti, budući da su mi testovi 8dnt i 9dnt pozitivni.
Molim se do neba i nazad da bude oooooogromna😇🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
1.ivf prirodni 9mj prijevremena ovulacija
2.stimulirani 10mj 8 stanica ,1 vračena 3 dan neuspjeh
3.fet 11mj vračena blastocita neuspjeh
4.ivf prirodni 12.mj ovulacija prijevremena
5.ivf prirodno u čekanju transfer 10.01.neuspjeh
6.stimulirani u cekanju
Lilli zao mi je... Znas da mi tu sve najbolje shvacamo tu tugu i razocarenje... Meni je malo bolje kako sam pocela raditi 😊 Al onako nekad me uhvati kako mi sve nema smisla... Pa sam opet ok i tako u krug. 😐 Svim curama u svemu sretno 😘😍🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Samo da se javim da u subotu se testiram i u ponediljak bi tribala imati FET 2 blastice🙏
Kod vam šalje uputnicu za testiranje ginekolog ili obiteljski liječnik ?
Ginekolog 😊 sve vezano za trudnocu je kod njega..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Meto ovako mi je puno jednostavnije, ili je + ili -. Bojim se sjene i sjenine sjene.
Lana hvala ti od ❤. 🥰🥰🥰
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Sunny žao mi je zbog spermiograma😓
Little žao mi je za negativnu betu. Ali vidim da si pozitivna i razmišljaš o dalje. Ako ti bude teško, dozvoli se emocije.
Mila i Malo tele super da raste beta, veselim se vidjeti velike bete 🥳
Lana radi test kad si spremna, a znaš da ovdje imaš navijacice 🤞😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji