E sad me stvarno brine gdje je Bozma, nije ona za ovako nestati odjednom. .
Mila Milica sam ti rekla da je impl. krvarenje ono bilo, cestitam i uspjesnu i zdravu trudnocu zelim❤️
Malo tele takodjer kao i Mili, ja nisam ni upratila da si bila na fetu, sorry al i tebi je oprosteno za nejavljanje sa ovakvim divnim testom😉❤️
Manemoj slazem se, bas sam i nedavno pisala, samo se sa svojim coporom istinski veselim🤗💪
Slee evo moje iskustvo.. imala spontani doma, dva tjedna po pregledima hodala, primala uterotonice za stezanje maternice i nista. Takodjer komadic posteljice se zaljepio i nece vani, na kraju isla na vakuumsku. U slucaju da ti bude potrebna kiretaza, nju trazi, najmanje ostecuje. Navijam da se uspijes ocistiti doma, ja sam skakala, radila trbusnjake i trcala da izbacim to, probaj sto manje lezat (ako ti opce stanje to dopusta)🤞😞
Dada koji san 😂😂
Vickivale sad si me poplasila sa prolaktinom, i ja sam citala o tumoru😳 Meni je povisen ili prema gornjoj granici, da istrazim to malo bolje? Pijem euthyrox..
Lana1111 mozes se popiskiti ujutro i ostavit urin pa otici po testic.. drzim 🤞🤞 na najjace! I dobrodosla🤗
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ruska bhcg u Ri se vadi 20 dana od transfera…kako mi je zadnji put dr objasnila od punkcije žena bi trebala dobit menstroaciju 14 dan .kučni test ne radit nikako prije 15 dana…ali ja ne mogu izdržat …navodno kada se vrača blastocita tada se kučni test može napravit 10 dana od transfera…citiram sve ovo od lječnice koja mi je jedva odgovorila na pitanje kučnog testa…jer ona smatra da je to apsurd jer dođe da je pozitivan i onda biokemijska i zato oni tako kasno vade betu.
Pa da, al da je u tom periodu biokemijska, bar bi znala da se net dogadjalo... Ovako odes i beta negativna pa ni ne znas... Ma ti napravi kako je tebi najbolje i najsigurnije! Mi ti mozemo rec kako bi mi, ali svatko razmislja drukcije. Kako god odlucila, ja se nadam najboljoj mogucoj vijesti 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Mila Milica sam ti rekla da je impl. krvarenje ono bilo, cestitam i uspjesnu i zdravu trudnocu zelim❤️
Malo tele takodjer kao i Mili, ja nisam ni upratila da si bila na fetu, sorry al i tebi je oprosteno za nejavljanje sa ovakvim divnim testom😉❤️
Manemoj slazem se, bas sam i nedavno pisala, samo se sa svojim coporom istinski veselim🤗💪
Slee evo moje iskustvo.. imala spontani doma, dva tjedna po pregledima hodala, primala uterotonice za stezanje maternice i nista. Takodjer komadic posteljice se zaljepio i nece vani, na kraju isla na vakuumsku. U slucaju da ti bude potrebna kiretaza, nju trazi, najmanje ostecuje. Navijam da se uspijes ocistiti doma, ja sam skakala, radila trbusnjake i trcala da izbacim to, probaj sto manje lezat (ako ti opce stanje to dopusta)🤞😞
Dada koji san 😂😂
Vickivalesad si me poplasila sa prolaktinom, i ja sam citala o tumoru😳 Meni je povisen ili prema gornjoj granici, da istrazim to malo bolje? Pijem euthyrox..
Lana1111mozes se popiskiti ujutro i ostavit urin pa otici po testic.. drzim 🤞🤞 na najjace! I dobrodosla🤗
Da, nema je 🤔🤔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ruska bhcg u Ri se vadi 20 dana od transfera…kako mi je zadnji put dr objasnila od punkcije žena bi trebala dobit menstroaciju 14 dan .kučni test ne radit nikako prije 15 dana…ali ja ne mogu izdržat …navodno kada se vrača blastocita tada se kučni test može napravit 10 dana od transfera…citiram sve ovo od lječnice koja mi je jedva odgovorila na pitanje kučnog testa…jer ona smatra da je to apsurd jer dođe da je pozitivan i onda biokemijska i zato oni tako kasno vade betu.
Pa da, al da je u tom periodu biokemijska, bar bi znala da se net dogadjalo… Ovako odes i beta negativna pa ni ne znas… Ma ti napravi kako je tebi najbolje i najsigurnije! Mi ti mozemo rec kako bi mi, ali svatko razmislja drukcije. Kako god odlucila, ja se nadam najboljoj mogucoj vijesti 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
To si u pravu svakako...slažem se..napravit cu ja testic pa sta bude bude...ionako na nista ne mogu utjecat...savjet pliz clear blu 6 dana ranije da uzmem ili obični?
Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
1.ivf prirodni 9mj prijevremena ovulacija
2.stimulirani 10mj 8 stanica ,1 vračena 3 dan neuspjeh
3.fet 11mj vračena blastocita neuspjeh
4.ivf prirodni 12.mj ovulacija prijevremena
5.ivf prirodno u čekanju transfer 10.01.neuspjeh
6.stimulirani u cekanju
Hvala ti meto 💗
Meni rekli da mirujem zbog cisti, sad ne znam sto mi pametnije. Ok se osjecam osim tog pritiska i napuhanosti.
E, sad sam se sjetila, a gdje je blecky?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Blacky*
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Lana1111, dobro nam došla, i još brže nam otišla! Ima nas ovdje i starijih od tebe, bez brige. U veselom društvu, nema šanse da nam se ne omakne i beba. 10dnt možeš pišnuti bez problema. Šta doktorica zna što je naše nestrpljenje, ovdje cure piške i ranije.
Ruska1986, vidim, oporavila si se i opet podsjećam ljude na potpise. Dobro je, ne moram te smijeniti.
BAJO1, ja kažem - jebeš tijelo koje nije očito rabljeno (ne mislim ovdje nužno na trudnoću). Veselim se oznakama koje će moja beba/bebe ostaviti na mom tijelu.
SBjelis, iiii... što sve na kraju vadiš?
Nirvana2020, pa nisi namaltretirala bebu da ti dođe da bi je sad zlostavljala uskraćivanjem čokolade
💔💔💔
Dada koji san 😂😂
Vickivalesad si me poplasila sa prolaktinom, i ja sam citala o tumoru😳 Meni je povisen ili prema gornjoj granici, da istrazim to malo bolje? Pijem euthyrox..
Lana1111mozes se popiskiti ujutro i ostavit urin pa otici po testic.. drzim 🤞🤞 na najjace! I dobrodosla🤗
Hvala punooooooo😇
Ja 39 g.MM 36 Oboje zdravi(tako kažu ali ocito nešto ne štima kad sam 5 postupak prošla)
1.ivf prirodni 9mj prijevremena ovulacija
2.stimulirani 10mj 8 stanica ,1 vračena 3 dan neuspjeh
3.fet 11mj vračena blastocita neuspjeh
4.ivf prirodni 12.mj ovulacija prijevremena
5.ivf prirodno u čekanju transfer 10.01.neuspjeh
6.stimulirani u cekanju
Lana, ako ces kupovat CB, onda digitalni, nikako onaj s plavim crtama jer baca lazne sjene. Preporuka za mullerov, jeftin, a dobar
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Blacky89 se javila kad je krenula u FET, poslije toga šuti.
Bozma strahuje da ću je maltretirati da otvori novu temu pa se skriva.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji