Evo mene 🙃
https://ibb.co/BKyN5Tm
Sve izgleda dobro, beba je jako aktivna, nema mira 5 sekundi 🤭
Sve mjere su u granicama.
Nuhalni nabor je 2.2cm.
Izvadila sam krv za kombinirani probir pa sad cekam rezultate. Danas kroz dan bi trebale doci. 😊
Krivo sam napisala, 2.2 mm 🙈
🥰🥰🥰🥰🥰🥰 bebica 🥰🥰🥰🥰
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dragi sestra! Evo da vam se javim nakon aspiracije. Najprije hvala svima koji su mislili na mene i navijali 💜
Izvadili su 6 jajnih stanica, od kojih je jedna bila nezrela.
Dakle imamo ukupno 5 za oplodnju. Na svih 5 je napravljen ICSI. Dobila sam utrice, andol i folacin. Sutra cemo znati koliko ih se uspjelo oploditi i opcenito informacije o mogucem danu transfera (ako sam dobro shvatila bit ce cet ili sub, ovisno o razvoju situacije).
Boli me, ali nista neizdrzivo. Ono vadenje gaze je isto show.
Fun story oko mog budenja iz anestezije. Netko me protresao po ramenima sto je u mojoj glavi bio jak potres. Kad sam se konacno probudila, bila sam uvjerena da sam doma i da je muz zvao hitnu za mene pa sam ih pitala kak to da su tak brzo stigli i dal su isli liftom ili stepenicama obzirom na potres. Na to mi je sestra objasnila da danas nije bilo potresa i da sam jos uvijek u bolnici 😂
Dragi brate, kod tebe je onda bilo veselo 😂😂 Drzim fige za sto veci broj 😘😘😘
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Drage cure,
Sutra imam ET, aspiracija je prošla okej, dobili smo 1oplodenu js, spermiogram je odličan, kaže dr da se puno popravio od prošlog puta. Moj suprug pije Profertil od 10.mj ne znam da li od toga ali drugo ništa nije mijenjo u prehrani.
Nadam se da ce i ta 1 js donijet nam mali paketic.🙏
Šaljem vam svima pozitivu, i da… Mi to možemo, sigurna sam da će doći nam taj dan! 💪💞
Stretno!!! I znamo da je nekad i samo ta jedna dovoljna 🥰🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
ja sam nakon svakog postupka (full stimuliranog) imala normalno ovulacije i uhvatila ih PIK-om.
budući da imam duži ciklus 28-36 dana, ovulacija mi bude oko 18-og i naravno glupa M dođe točno.
Da ne bih slučajno prirodno zatrudnila. I tako đabe guslamo
Meni pik obicno bude oko 13og dana, ali evo sada vec 17dc i nista. Samo sam htjela provjeriti dal jos uvijek sve funkcionira, cak mi i nije radi ciljanog odnosa.
Nakon neuspjesne prirodne trudnoce ciklusi su mi se skratili na 26 dana i od tada su takvi, pik nikad nakon 13og dana. Prije toga su mi uvijek bili 28,30 dana, a tada nisam ni koristila lh trakice pa i ne mogu upoređivati. Jedino da se nisu sada ponovno vratili na 28. Nadam se da je to.
Hej, Cudovistance, a jel meris bazalnu temperaturu? Meni je to uvek najsigurniji znak. Meni LH trakice pomognu, nekada uhvatim tacno kada je pozitivna, a nekada samo blizu (kad omasim za nekoliko sati), ali bez greske mi temperatura ide na gore kada ima ovulacije, odnosno ne poraste kada je nema. Evo bas danas 14 dpo mi se jutros temperatura srozala za 0.4 stepena i samo gledam u stopericu kada ce menga da krene
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Hvala Ruska, brate! 😂
Ja cu vam samo rec da nema osobe u mojoj okolini koja u zadnjih par godina nije rekla “nismo ni pokusavali i eto desilo se doslovno iz prve”
Ukljucujuci moju sogoricu koja ima 40., i govorila kako ce ona sigurno trebati ivf i na kraju iz prve dobila dvoje djece. Drugo s 42. S tim da mi nismo nikome rekli za mpo (osim najboljem prijatelju koji je i sam to prosao).
Tako da razumijem potpuno da vas to frustrira. Meni da se i dogodilo iz prve ne bi to drugima govorila. A da ne spominjem komentare okoline u smislu “sta vi cekate”. Prilicno je ocito, ako smo suprug i ja u sretnom braku, u godinama zrelim za imati djecu, da ili necemo ili ne mozemo. Nema druge opcije. U niti jednom od ta dva slucaja se to onda druge ljude ne tice i s takvim intimnim pitanjima mozes samo povrijediti osobu koju pitas. Ali ljudi su generalno vrlo sebicna bica i ne razmisljaju svojom glavom kako bi to sto izjave moglo utjecati na druge ljude. Tako da su sve ove emocije koje imamo vrlo prirodne. Bilo bi cudno da nas to ne dira.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Ja procitala zadnjih 5 stranica koje ste ispisale dok sam ja spavala i evo sve sam zaboravila koja je sto napisala. Morat cu neku taktiku, mozda u biljeske u mobu biljeziti koja sta pise pa onda po tim biljeskama odgovarati 😂
Mtb sigurno pise u svoju tekicu!
Zapamtila sam dobar nuhalni nabor ✅
Spermiogram Sunny ✅ Nadam se da ce ih biti bar par! A ako ne, biopsija ce uciniti cuda, jao i Nadalici i mnogim drugima
Zapamtila sam da mtb smedjari 🎉 ✅ A zasto ne vadis na 3dc? Meni svi rekli da je to idealno. Bas me zanima hoce li glupa cista otic.
Sto sam jos zapamtila, jaoooo, totalno mi pamcenje ne ide.
Aha, vidjela sam neku prekrasnu bebicu na uzvu ✅
I popratila komentare o trudnim bliskim ljudima. ✅
Sto se tice ovog zadnjeg, uf, ja sam bila u fazi kad sam podnosila samo mpo trudnice. Samo su mi te zene bile dostojne bebe. Skuzila sam i da dosta glumim pred frendicama da su mi njihova djeca super slatka, a zaprabo mi idu na zivce uzasno i ne da mi se uopce druziti s osobama koje nisu bar malo propatile za bebu. Ne palim se cak ni na neke druge tegobe u zivotu, ako se nisi borio za bebu, nemamo o cemu pricati. Onda sam isla malo kod psihijatra jer me to sve uzasno mucilo i osjecala sam se lose. Sad je puno bolje, ali i dalje se nazivciram kad neka rendom influenserica objavi da je trudna. A da cura mog brata ostane trudna (oni su mladji 6 godina), mislim da bi skrenula. Ocito mi je jos malo razgovora potrebno.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Leia2.0 ovo si tako lepo napisala. Upravo je tako. 20 godina smo muz i ja zajedno u divnom braku i opet nas ljudi svako malo pitaju kad cemo decu i da nam je vec bas kasno. Ocigledno je zar ne, posle toliko godina da ili necemo ili imamo neki problem, a to su ogromne stvari za zadirati u neciju intimu. Mene to sbe uzasno ljuti i uvek im samo odgovorim - ja ganjam karijeru, pa neka misle sta hoce. Mada, koliko god da se trudim da me to ne smeta, ipak mi nabije neki stres
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Slee 😂😂😂😂
“Ako se nisi patio za bebu nemamo o cemu pricati”
Vristim 😂😂
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Leia2.0 ovo si tako lepo napisala. Upravo je tako. 20 godina smo muz i ja zajedno u divnom braku i opet nas ljudi svako malo pitaju kad cemo decu i da nam je vec bas kasno. Ocigledno je zar ne, posle toliko godina da ili necemo ili imamo neki problem, a to su ogromne stvari za zadirati u neciju intimu. Mene to sbe uzasno ljuti i uvek im samo odgovorim - ja ganjam karijeru, pa neka misle sta hoce. Mada, koliko god da se trudim da me to ne smeta, ipak mi nabije neki stres
Ma takve treba po kratko postupku skinut s dnevnog reda. Ja sam odlucila da cu iduceg takvog pitati “a kakav je vas seksualni zivot? Jel ima jos nesto akcije nakon djeteta ili si vise niste privlacni? Mi se evo trpamo ko zecevi, napljeni do daske, jos uvijek u honey moon fazi, a beba ce doci kad mi odlucimo, jer je to najbolje dijete ikad, vec sad svoje buduce roditelje”
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Grlim vas sve na najjace ❤️❤️❤️ Da, pola zivota mi je odnijelo cekanje dok nismo saznali za sacicu tih spermica ali eto prodje sve.. nego na koga li je ova ? https://ibb.co/ysFtPZh
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji