Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Siječanj 2021. 16:11

Mattan

Poprilično sam loše primila vijest da je bratova žena trudna, trebalo bi mi biti drago ali meni je krivo. Osjećaji su čudna stvar, nadam se da ću izvježbati lažno veselje ili da će mi to službene objave proći ovo stanje. Baš se osjećam loše što se ne veselim

Razumijem to. Vjerojatno bih i ja loše prihvatila, pogotovo zato što znam da ona (bratova žena) ne želi djecu pa bi njoj to bila koma baš kao što je i meni koma što ne mogu.
    Pusti osjećaje vani. Ja sad npr baš pod normalno gledam tv i kritiziram sve žene koje imaju djecu po serijama/filmovima kako su glupe, kako misle da su posebne jer su rodile, kako im uopće ne zavidim  Mislim, pričam o random ženama i fiktivnim likovima koje ja vrijeđam kao pse jer imaju djecu u fiktivnim životima.
    Puno mi boli i razočarenja prođemo, nema smisla to potiskivati, treba naći ventil gdje ćemo to puštati vani, a da uz put ne povrijedimo nekoga što je imao tu nesreću da je morao otrpiti muža u seksualnom činu (fuj) da bi zanio.  Mi to ipak elegantnije i higijenskije rješavamo - uz cijeli medicinski tim.  Ne moramo se ni otuširati poslije 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Siječanj 2021. 16:11

Sunny_

MTB

Čudovište

SBjelis

Sanjich🤞🤰

Čudovište

Prelistala sam forum i vidim da vas je dosta aktivno i na drugim temama. Ja jedva uspijem i ovu pohvatati🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Jedva ovo stignem a ne da jos druge teme pisen hahha tko je to imenuj da vidimo kome nismo jedini copor xD
    😂😂
    Neka se sam javi 😂😂😂😂

Pa mtb sam vidjela, a na lh trakicama ih ima dosta.

Je, ja sam se raširila posvuda, ništa ne prepuštam šansi. Forumi, teme, muškarci, sve isprobavam i svuda me ima. Pa šta me oplodi, oplodi me!

hahahahahahanemoj se žaliti ako budu petorke

Može, ako su na rate 

💔💔💔

Matkiša 😎
    18. Siječanj 2021. 16:15

MTB i oni su morali čekati 3 godine zbog njezinog stanja, i nije im sigurno bilo lako ... ali evo i prvi put i drugi put im je uspjelo čim su odlučili. Mislim znala sam jer mi je i sama rekla da sad smiju ali sam se potajno nadala da ću ja prije 🥺
    Probat ću i ja to sa kritiziranjem 😂😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Teja1408
    18. Siječanj 2021. 16:15

Evo mene 🙃
    https://ibb.co/BKyN5Tm 
    Sve izgleda dobro, beba je jako aktivna, nema mira 5 sekundi 🤭
    Sve mjere su u granicama.
    Nuhalni nabor je 2.2cm.
    Izvadila sam krv za kombinirani probir pa sad cekam rezultate. Danas kroz dan bi trebale doci. 😊

Anči 💕
    18. Siječanj 2021. 16:17

Teja1408

Evo mene 🙃
    Nuhalni nabor je 2.2cm.
    Izvadila sam krv za kombinirani probir pa sad cekam rezultate. Danas kroz dan bi trebale doci. 😊

Pree slatkoo 😍😍

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Teja1408
    18. Siječanj 2021. 16:19

Teja1408

Evo mene 🙃
    Nuhalni nabor je 2.2cm.

Krivo sam napisala, 2.2 mm 🙈

manemoj
    18. Siječanj 2021. 16:22

Mattan sve je to normalno.. tako sam ja provela cijeli vikend u komi jer svi oko mene ili imaju dijete ili su trudni, par njih koji su u vezama od 3, 4 mjeseca, nisu ni planirali.. ono WTF?? Ja planiram, plaćam, mantram, izvadila krvi kao nikad u životu, bola se iglama i ništa a vi niste ni planirali i puf! 
    Prirodno je da te boli.. i mogu ti reći, proći će i veseliti ćeš se ❤️
    Samo si daj vremena 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    18. Siječanj 2021. 16:25

manemoj

Mattan sve je to normalno.. tako sam ja provela cijeli vikend u komi jer svi oko mene ili imaju dijete ili su trudni, par njih koji su u vezama od 3, 4 mjeseca, nisu ni planirali.. ono WTF?? Ja planiram, plaćam, mantram, izvadila krvi kao nikad u životu, bola se iglama i ništa a vi niste ni planirali i puf!
    Prirodno je da te boli.. i mogu ti reći, proći će i veseliti ćeš se ❤️
    Samo si daj vremena

Hvala, pa veselit ću se sigurno, ipak je tetka velika titula i obožavam našeg prvog pišulinca u obitelji tako ću i ovo 💗 Samo mi treba vremena.. To možemo razumjeti samo mi, drugi bi to nazvali zlobnim i sebičnim 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

BAJOMA
    18. Siječanj 2021. 16:27

Teja1408

Evo mene 🙃
    Nuhalni nabor je 2.2cm.

😍😍😍😍

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    18. Siječanj 2021. 16:34

la_reina, Sanjich.. Tu smo u danima. Ja sam jučer isto prvu Estrofema uzela i 27.1.imam prvi UZV i vjerojatno ću tada znati kada je FET.
    Izgleda da ćemo skupa a čekati bete 🥰
    Jedino što ja ovaj put neću piškit prije 🤭🤭
    Teja 😍😍😍😍

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.