Prelistala sam forum i vidim da vas je dosta aktivno i na drugim temama. Ja jedva uspijem i ovu pohvatati🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Jedva ovo stignem a ne da jos druge teme pisen hahha tko je to imenuj da vidimo kome nismo jedini copor xD
😂😂
Neka se sam javi 😂😂😂😂
oharascarlett14@gmail.com
MTB hahaha dosta s pripremama! Stvarno si se streberski spremila, sta jest, jest!
Nadalica, Tuma… ima ih jos. Stvarno su tracak nade.
oharascarlett14@gmail.com
Prelistala sam forum i vidim da vas je dosta aktivno i na drugim temama. Ja jedva uspijem i ovu pohvatati🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Jedva ovo stignem a ne da jos druge teme pisen hahha tko je to imenuj da vidimo kome nismo jedini copor xD😂😂
Neka se sam javi 😂😂😂😂
Pa mtb sam vidjela, a na lh trakicama ih ima dosta.
Sunny da su isto godište bilo bi mi sumljivo 😂😂
držim fige da vam ovaj spermio bude bolji i da bude sve uredu 🤞🤞🙏🙏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
hvala kad će tvoj ponavljati sgram?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Poprilično sam loše primila vijest da je bratova žena trudna, trebalo bi mi biti drago ali meni je krivo. Osjećaji su čudna stvar, nadam se da ću izvježbati lažno veselje ili da će mi to službene objave proći ovo stanje. Baš se osjećam loše što se ne veselim
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Jedva ovo stignem a ne da jos druge teme pisen hahha tko je to imenuj da vidimo kome nismo jedini copor xD😂😂
Neka se sam javi 😂😂😂😂
Je, ja sam se raširila posvuda, ništa ne prepuštam šansi. Forumi, teme, muškarci, sve isprobavam i svuda me ima. Pa šta me oplodi, oplodi me!
💔💔💔
hvalakad će tvoj ponavljati sgram?
Za 2-3 mjeseca..tad bi mu trebo bit i uzv pa ćemo vidjet..uzela sam mu sad profertil kapsule i matičnu mlječ pa se nadam da ćemo i sa tim nesto postić
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
hvalakad će tvoj ponavljati sgram?
Za 2-3 mjeseca..tad bi mu trebo bit i uzv pa ćemo vidjet..uzela sam mu sad profertil kapsule i matičnu mlječ pa se nadam da ćemo i sa tim nesto postić
moj isto to pije sretno, sretno, sretno 🤞🤞
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Neka se sam javi 😂😂😂😂
Je, ja sam se raširila posvuda, ništa ne prepuštam šansi. Forumi, teme, muškarci, sve isprobavam i svuda me ima. Pa šta me oplodi, oplodi me!
hahahahahaha nemoj se žaliti ako budu petorke
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji