Ja procitala zadnjih 5 stranica koje ste ispisale dok sam ja spavala i evo sve sam zaboravila koja je sto napisala. Morat cu neku taktiku, mozda u biljeske u mobu biljeziti koja sta pise pa onda po tim biljeskama odgovarati 😂
Mtb sigurno pise u svoju tekicu!
Zapamtila sam dobar nuhalni nabor ✅
Spermiogram Sunny ✅ Nadam se da ce ih biti bar par! A ako ne, biopsija ce uciniti cuda, jao i Nadalici i mnogim drugima
Zapamtila sam da mtb smedjari 🎉 ✅ A zasto ne vadis na 3dc? Meni svi rekli da je to idealno. Bas me zanima hoce li glupa cista otic.
Sto sam jos zapamtila, jaoooo, totalno mi pamcenje ne ide.
Aha, vidjela sam neku prekrasnu bebicu na uzvu ✅
I popratila komentare o trudnim bliskim ljudima. ✅
Sto se tice ovog zadnjeg, uf, ja sam bila u fazi kad sam podnosila samo mpo trudnice. Samo su mi te zene bile dostojne bebe. Skuzila sam i da dosta glumim pred frendicama da su mi njihova djeca super slatka, a zaprabo mi idu na zivce uzasno i ne da mi se uopce druziti s osobama koje nisu bar malo propatile za bebu. Ne palim se cak ni na neke druge tegobe u zivotu, ako se nisi borio za bebu, nemamo o cemu pricati. Onda sam isla malo kod psihijatra jer me to sve uzasno mucilo i osjecala sam se lose. Sad je puno bolje, ali i dalje se nazivciram kad neka rendom influenserica objavi da je trudna. A da cura mog brata ostane trudna (oni su mladji 6 godina), mislim da bi skrenula. Ocito mi je jos malo razgovora potrebno.
Ovo je vrh!!!! U biti si sve sažela. I ja sam išla kod psihologa baš radi tog jer sam bila frustrirana,ogorčena i ljuta. Na svih i sve! I sad odem na kavu i podsvjesno se nadam da mi nitko neće reći da je opet trudan jer sam ja na redu. Ono logično i racionalno i svjesno se s njima veselim, ali podsvjesno vrištim i želim doći kući plakat. Baš za MPO trudnice mi je toliko drago, navijam, bodrim, pratim crtice i sjenice, jednostavno je drugačije i neznam objasniti. Razveseli me svaka trudnoća neopisivo! Puno puta me sram što pomislim kao zovu me ili muža na kavu, sigurno je opet netko zapeo ne spolovilo i ostao trudan četvrti put. Jednostavno, teško mi je radi nas i ne mogu se 100 % radovati s nikim, bar ne u početku.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
la_reina, Sanjich.. Tu smo u danima. Ja sam jučer isto prvu Estrofema uzela i 27.1.imam prvi UZV i vjerojatno ću tada znati kada je FET.
Izgleda da ćemo skupa a čekati bete 🥰
Jedino što ja ovaj put neću piškit prije 🤭🤭
Teja 😍😍😍😍
Ni jaaaaaa
Bok cure nije me bilo par dana nisam sve baš popratila ali vrh mi je ova tema s trudnicama oko nas ...ja isto imam strah od kava s prijateljima da ne saznam da je poonovno netko trudan ("zapeo ne spolovilo" haah odlican izraz) :( ili me pak strah da ce ponovno pitanje a jeste vi krenuli radit na bebi..a nisi jos trudna...mozda su sad vec neki i skuzili pa me strah i pitanja a sta ne valja s vama?!?! a bome i sve sretne parove koji jos ni ne planiraju trudnocu gledam sa zaviscu ah ovi ce sigurno cim pozele i uspjet, -zavist je uzasna..........ugl. ja sam skuzila da mi je socijani zivot nastradao od kad bezuspjesno pokusavamo ...valjda sam i ja sva nezdovoljna i stalno ocekujem da se nes desi a nikak....uzas imam osjecas da ce mi proc zivot na iscekivanje....veseli me sto ulazim sad u taj mpo ali sta ako ni to ne da + :/ ?! crne misli....aaaa treba mislit pozitivno- bit ce dobro i veselit cu se i ja drugim trudnicama sa svojim trbuhom!!! (emotikon s bildanom rukom)
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
A pa da, ja tocno znam taj ton glasa kad me frendica neka nazove i pita hocemo se nac. I onda prije polaska vjezbam izraz odusevljenja kad mi kaze da je trudna. Jedna (dosta bliska frendica) me je, nakon sto sam ja vrhunski odglumila veselje, pitala jesam li ja sad tuzna zbog toga. Procitala me odmah.
A najdraze mi je kad mi se neka poznanica/frendica javi nakon 1000 godina sto se nismo cule da mi se pohvali da je trudna (i to ono dok je jos ful rano trudna). Pa ja ne znam sto je u glavi da popisas pozitivan test i prvo sto ti padne na pamet je: aha, ajmo zvat ovu neplodnu, ona ce se tome znati veseliti. Ja otvoreno pricam o nasem problemu, to sam si obecala da cu radit da olaksam mozda nekome tako da nama znaju s cim se birimo i blizi i dalji prijatelji. I kakoooo kakoooo onda dodje do toga da mi ides trljati sol na ranu? Kako dodje do toga da bas mene odaberu za te radosne vijesti. Pusti me, ne zanima me tvoj uterus ispunjen bebom.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Ja sam neki dan izreagirala, jbg nisam se uspjela iskulirati.. opet je bila ista tema naravno, bebe, djeca, svima iz prve bla bla bla.. i tako meni jedna od njih sa onim pogledom punim sažaljenja joj ne brini doći će i tebi, samo se moraš opustiti... I sve ostale da, da.. to je to..
I ja hladno ahaaa ako se opustim će mi jajovod odjednom postati prohodan i endometrij će mi se zadebljati i vitamin D narasti? Ajme hvala.. nisam znala da se samo moram opustiti.
Uglavnom neću vam ni pričati kako je nakon toga svima pa i meni bilo neugodno ali eto taj put nisam uspjela progutati u sebi.
A najtužnije od svega je što mislim da moj muž ni jednom nikome nije morao odgovoriti na to pitanje 🙄
Nadalica ajme meni šećera slatkog 🥰🥰🥰 ta je tvoja, ne treba nikakav test 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Slee, Maslacakxx meni je divno sto otvoreno pricate o MPO situaciji 💙 bas mi je grozno sto je to neka tabu tema. Ja ne znam apsolutno nikog iz naseg kruga obitelji i prijatelja da je isao na MPO i kad smo saznali u 12om mjes da nam je to jedina sansa ja nisam znala otkud krenut. Da nije ovog foruma, mislila bih da je to nesto najgore i da se dogada samo nama. Da je nasa dijagnoza na mojoj strani ja bi bas voljela otvoreno pricati o tome, da ako se netko iz mog kruga nade u toj situaciji da zna da nije sam. Moj M nazalost zasad nije za to pa drzimo za sebe. Njega dijagnoza bas pogada i ne zeli da itko zna.
TirelessIvy divan odnos sa muzem je temelj divnog braka, djeca su samo tocka na i 😊 ja svoj zivot ne mogu zamisliti bez mog M 😊 a nadamo se da cemo jednog dana imati i djecicu 🥰
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
I ja imam problem sa lh trakicama, danas mi je 16dc i nemam jos pik, inace ga uvijek hvatam oko 13dc. Uvijek mislim najcrnje i zanima me dal se nakon stimulacije mogu izgubiti ovulacije ili produžiti ciklus? Stimulacija je bila na kraj studenog. Jel ima netko kome se to dogodilo?
Ide mi sve to na zivce a pre glupo mi je ici na uz privjeravati ovulaciju.
Meni ti se sve poremeti i produži i treba cca 3 ciklusa da se vrati u normalu.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ali zato uskoro oprez, MTB ce da baca jecmence ko salo sa slanine 😂😂😂😂
Ovo je vrh 🤣🤣🤣
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Povraća mi se od pitanja a sta vi čekate (inace smo u vezi 10 godina)...u zadnjih par mjeseci u nasem blizem krugu ima tolko trudnica i malih beba da stvarno nemam volje s nikim se druzit jer znam kakva nas pitanja cekaju..a na ono pa dobro mladi ste trebate se opustit i ne mislit na to dize mi se kosa na glavi momentalno..ok evo opusteni smo i sad ce MM magično imat odličan spermiogram i cim me pogleda bit ću trudna 🤯😵
Sunny izgleda muski to teze podnose da je u njima problem..mi smo rekli samo roditeljima i to onako jedva...on jednostavno ne želi pogotovo dok jos to nista nije sto posto potvrđeno
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Povraća mi se od pitanja a sta vi čekate (inace smo u vezi 10 godina)…u zadnjih par mjeseci u nasem blizem krugu ima tolko trudnica i malih beba da stvarno nemam volje s nikim se druzit jer znam kakva nas pitanja cekaju..a na ono pa dobro mladi ste trebate se opustit i ne mislit na to dize mi se kosa na glavi momentalno..ok evo opusteni smo i sad ce MM magično imat odličan spermiogram i cim me pogleda bit ću trudna 🤯😵
Sunny izgleda muski to teze podnose da je u njima problem..mi smo rekli samo roditeljima i to onako jedva…on jednostavno ne želi pogotovo dok jos to nista nije sto posto potvrđeno
Da i mi smo samo roditeljima rekli 😊 a i to vise iz razloga sto oni rade u bolnici pa ne bi voljeli da saznaju od trece osobe.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji