Maslacak za nizak amh bi ti svakako preporucila Alebica. Mislim da je on najbolji za low respondere
Ja nikad ne znam jesam li low responder iako imam nizak amh zbog toga sto imam po pola svakog jajnika. Dobijem po 6 i 5 stanica u blagoj stimulaciji i oba puta 4 se oplode, drugi put zamrznuta dva trodnevna i dvije blastice. Da li se to smatra klasicnim low resp? Ili jednostavno nemam dovoljno povrsine jajnika za vise stanica
Nemam ti pojma, ja imam oba jajnika čitava, amh oko 4, dobijem 2 stanice haha
E da, zato ti slee mozda savjetuje alebica ako je upucena pa je cula ili poznaje ljude koji iz iskustva tvrde da je alebic ok za low respondere kao ti.
MTB hvala 🤗 jasno mi je da je povišena, sjećam se da sam i prošli postupak imala borbe sa tim. Više me brine to dali će prehlada štetiti FET-u... Znam da je dobro da malo imunitet padne, ali neznam u kojim mjerama. Moja temperatura stvarno nije visoka, danas je nema, ak se digne to je opet do 37.3, ali me više brine to što me sinusi rasturaju i što su mi se osjetila na pola poremetila. Nisam ni sama pametna šta da radim 🤷🏻♀️🙄 jel da idem u FET ili da ga preskočim ovaj mjesec 🙈
endometrioza
MTB trenutno ne bi ni ja to radila. Ali da sam u situaciji da mi je muka ići u kliniku radi lošeg iskustva vjerojatno bi. Ne kažem da je netko u toj situaciji.. govorim za sebe.. sam postupak je već dovoljno mucan i težak i psihički i fizički tako da ne treba onda i trauma od lošeg iskustva.. 🤷
Ma naravno, ako bi mi bilo muka, prebacila bi se. Možeš smrzliće iz bilo koje klinike prebaciti u bilo koju, sve imaju to na cjeniku.
Tigrica, ne moraš se ti mene bojati. Još.
💔💔💔
Joj, ja sam cijeli dan cil i onda se sad osvjestim da sutra u 12 idem po prvu tabletu. Bas me strah sad neki uhvatio
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
MTB ufff nisam sigurna da se slažem s tobom po pitanju ovoga.. s jedne strane svi mi ovo masno plaćamo (i preko uputnice jer nam fine novce uzimaju svaki mjesec s plaće) i očekujem da će mi doktor koji se specijalizirao dugo godina, radio cijeli niz znanstvenih radova i ima ne znam kakvog iskustva pružiti osjećaj sigurnosti da mu se prepustim u ruke.
Mislim ako ću si sama određivati terapiju, određivati što od nalaza raditi i sve procjenjivati sama za šta mi on treba? Da izvadi folikule iz mene i vrati ih nazad? 🤷
Daleko od toga jel to tako ili nije ali mislim da bi ovako trebalo biti i da se od nas ne bi trebalo očekivati da smo toliko educirane po pitanju svega toga.. mislim ista stvar je i s poslovnim odnosnom.. ako nešto plaćam očekujem stručnjaka koji će mene savjetovati a ne ja njega.. pa kad narucujem tortu ne govorim slasticarki s kojim maslacem da mi radi tortu 😅.
Ne znam.. možda sam u krivu ali eto.. ja bi tako nešto od bilo kojeg doktora htjela moći očekivati…
Pa nisam ja rekla da tako treba biti, nego da tako na žalost jest.
I ja bih rado kod frizerke kod koje samo sjednem i ona napravi čuda. Ali takvu nisam našla. Pa dođem i kažem što želim i na kraju prekontroliram je li tako.
I što se ovog tiče, slažem se da bi radije došla u polikliniku, dala im se u ruke za 5, 6 pokušaja i ako ne ide, zaključila da jednostavno nije išlo. Ali nemam osjećaj da to mogu. Umjesto da se živciram oko toga, činim što i uvijek kad vidim da se nekome ne mogu prepustiti - istražujem sama i onda predlažem, pitam, sugeriram. I zanimljivo, do sad su mi sve pretpostavke bile točne (G je točno one stvari koje ja mislim da bi trebalo u idućem postupku napraviti drugačije i sam istakao kao one koje treba promijeniti).
💔💔💔
Osvojestim* jbmu, ni pisat vise ne znam od stresa
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Dada, opet ću ti reći što i svaki put do sad - ideš li na FET ili ne ne bi trebala biti tvoja odluka (ako je razlog samoprehlada) - obavijestiš doktora i on ti kaže što i kako. Zaključili smo da imaš dobrog doktora, vjeruj mu.
Slee, suosjećam.
💔💔💔
Osvijestim* hahahaha imam debele prste, oprostite na tipfelerima
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🍬5.2025. (⏳)
Po zakonu se ne moze ici u drugu bolnicu ili poliklinuku ako ima jos smrzlica.
ANKSIMORON ako si bila u punoj stimulaciji, nije ni cudo sto ti je doktor preporucio malo duzu pauzu, a to je zato da ti se obnove zaliha jajne stanica. Inace ti je postupak propada ako forsiras. Meni je racunala i vagala kad bi nakon pune stimulacije mogla ici u novi postupak. Znam da je igra zivaca, i to jebena,oprosti na izrazu.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Maslacak za nizak amh bi ti svakako preporucila Alebica. Mislim da je on najbolji za low respondere
Ja nikad ne znam jesam li low responder iako imam nizak amh zbog toga sto imam po pola svakog jajnika. Dobijem po 6 i 5 stanica u blagoj stimulaciji i oba puta 4 se oplode, drugi put zamrznuta dva trodnevna i dvije blastice. Da li se to smatra klasicnim low resp? Ili jednostavno nemam dovoljno povrsine jajnika za vise stanica
Nemam ti pojma, ja imam oba jajnika čitava, amh oko 4, dobijem 2 stanice haha
E da, zato ti slee mozda savjetuje alebica ako je upucena pa je cula ili poznaje ljude koji iz iskustva tvrde da je alebic ok za low respondere kao ti.
Hvala na odg, e a jel vi to sve za kbc split govorite, ja bi sad tamo počela. I još mi pada napamet, ako ću priko hzzoa oću morat prvo na inseminacije? Doduše ne smatram ni njih gubitkom vrimena, meni čak i nije jasno, ako je sve prohodno, mužu sve super, problem samo amh, ako dobijem jajnu stanicu, zašto ne bi i iui uspila, šta bi se moralo vanka oplođivat. To mene buni od starta. Drugo da je jajovoda neprohodan, spermiogram loš ili nešto. Al ako je problem da tih jajnih nema, a ostalo štima, kad je dobijem, zašto ne valja iui?
Dođe mi kupit klomifen negdi na crnjaka i lipo se seksat s mužem pa se iznenadit ko i druge 😂😂😂
🤣🤣🤣🤣 za klomifem 🤣🤣🤣 mislis da i meni to nije palo na pamet vec 5 puta 🤣🤣🤣 ako otkrijes nacin javi 😅
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Sortiraj odgovore
Najstariji