AuroraB ne slažem se da ga veličam, slažem se da smo svi ljudi i imamo svoje propuste, ali dogovor (u mom svijetu) je dogovor. Osobno ne bih svoje klijente ostavila u mraku i otišla na godišnji, uvijek ih obavijestim o tome. Mislim da svatko sudi prema sebi, pa tako ja sad “ne odobravam” njegovo nejavljanje, jer JA tako ne bih. On tako bi. I moje i njegovo je legitimno. Cijela 2020. se u mom slučaju svela na čekanje, i mislim da nije okej da mi nije javio novi datum operacije već mjesec i pol dana, a ja bez datuma ne mogu krenuti u akciju prikupljanja sredstava, ni po kredit u banci, jer nemam nikakve konkretne informacije. Da ne govorim da me ne prati vezano uz nuspojave Visanne, a rekla sam mu da je sve koma što se tiče toga i palca. Sve to jako frustrira, i po meni, privatnik poput njega, ne treba ostavit pacijente prepuštene samima sebi tolike tjedne. Anyway, bilo kako bilo, sve opcije su sada otvorene, i da ne odem na operaciju kod njega, i da odem tek na ljeto, ili da ne odem nikada. No, strahovito mi teško pada neizvjesnost koja se proteže predugo, prepredugo. Ovdje cure jedva izdržavaju čekanje 2 tjedna do bete, a ja mjesecima sam u mraku i neizvjesnosti i mislim da zato pizdim i imam pravo pizdit, jer želim da konačno moj život ima plan i cilj, i nešto kamo idem. Cijelu godinu nisam se pomakla s mjesta i rastegnuta mi je psiha do krajnjih živaca. Ne budem ovdje više išta dalje o tome raspravljala, jer se samo živciram, jer ispada da kao ja nemam strpljenja, a lik je defitivno ovaj put zajebao. It had to be said.
Ma imas pravo bit luda i bjesnit! Pa tko ne bi??? 😡😡😡 totalno ne profesionalno sa njegove strane! I meni osobno i cudno zato sta ti to sve placas i nije mala lova u pitanju.. Pa se pitam, da mu se nije sta dogodilo???
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Odmora sam mislila od posla... da spojim sta se spojit da 🤣🤣 dobri stari obicaji
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Opet pitanje za pametne. Ako ja sad pijem tu Proveru (što je basically progesteron), ima li smisla da vadim sve spolne hormone na 2dc kad mi dođe menstruacija, ili mi taj progesteron može pofrkati sve hormone pa je bolje da pričekam jedan mjesec? Mislim, znam da mi progesteron neće biti realan, ali ostali hormoni?
Mene nitko ne traži da ponovo vadim hormone, ali ja ih želim izvaditi da vidim kakvo je stanje a i da im dam dodatne informacije prije postupka, htjeli oni to ili ne.
💔💔💔
Joj kad me uhvati ovo moje bjesnilo nisam sposobna ni gramaticki lijepo pisati.. mattan ja sam to imala samo na tjemenu, pa se povuce, pa se vrati pa sve tako ukrug, sada posle poroda imam par tackica na rukama i par u predjelu nogu, sad svi doktori na go, ili zbog jebene korone ne mozes dobit termin za mjesec, dva, a ne bih voljela da se prosiri...
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
MTB ja ovan muž jarac, zamisli da rodim još jednog "rogonju" haha
Ne vjerujem baš puno u to ali ovan je uvijek najgori, borbenost, sebičnost egoizam i nasilje 😅😅😅
Ja lav, muz bik, prvo dite blizanac ,drugo riba a i trece ce ako bog da bit riba jao meni😂😂😂😂
Ja ovan, beba ovan, a muz rak 😂😂😂😂 jadan
Ja tvrdim da su ovnovi najjači 💪A i istina je što kažu, ja sam dosta agresivna, u osnovnoj san se tukla često, ali ne zbog sebe nego branila slabije i ove koji su trpili zlostavljanja 😵 Nije mi žao! Ali mami nije bilo drago, s obzirom da imam starijeg brata za kojeg nikad nije u školu išla zbog takvih stvari.. Sorkač mama ✌️ A i muža sam jednom udarila nogom u dupe 😅😅😅 jadan, iznenadio se 🙄 kaže šta je ovo, pa nemoj me tući... Pa stvarno, da je on mene požalio bi
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Opet pitanje za pametne. Ako ja sad pijem tu Proveru (što je basically progesteron), ima li smisla da vadim sve spolne hormone na 2dc kad mi dođe menstruacija, ili mi taj progesteron može pofrkati sve hormone pa je bolje da pričekam jedan mjesec? Mislim, znam da mi progesteron neće biti realan, ali ostali hormoni?
Mene nitko ne traži da ponovo vadim hormone, ali ja ih želim izvaditi da vidim kakvo je stanje a i da im dam dodatne informacije prije postupka, htjeli oni to ili ne.
Meni je rekao dr da ne vadim hormone najmanje 3 mjeseca nakon spontanog, kiretaze, stimulacije jer nece biti realni. Najmanje 3!
Pozdrav žene, slučajno sam našla ovaj forum … pa da počnem sa svojim pričom, možda neko bude imao neki savjet 😊
Krajem maja vanmatericna trudnoca, operacija laparaskopija, odstranjen desni jajovod. Poslije odradjen papa bris, te na nalazu pise ASCUS ( neodredjene stanice) . A inače imam i zavaljenu maternicu. 3 mjeseca cuvanja, i evo 4 mjeseca pokusavanja i nista se ne desava . Menstrucija jucer zavrsila tako da trebam da se narucim ponovo za papa bris nakon 6 mj. Imali neka žena sa slicnom situacijom i neki savjet?
Joj kad me uhvati ovo moje bjesnilo nisam sposobna ni gramaticki lijepo pisati.. mattan ja sam to imala samo na tjemenu, pa se povuce, pa se vrati pa sve tako ukrug, sada posle poroda imam par tackica na rukama i par u predjelu nogu, sad svi doktori na go, ili zbog jebene korone ne mozes dobit termin za mjesec, dva, a ne bih voljela da se prosiri…
Meni su rekli na nekim mjestima seb, na nekima psorijaza na nekima kombinacija... Ali uglavnom od Utrića poludi i kad sam živčana odmah me tu svrbi... Zapravo su mi uši najgore, suhe ko barut i stalno se ljuskaju. Probaj malo sa jojobinim uljem mazati, meni je najbolje pomagao, a ako je i gljivica na tjemenu može se malo čajevca dodati... Sretno 💗
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Nikitta pa to sam i htjela čuti od tebe... da izbaciš to do kraja iz sebe jer bih ja na tvome mjestu tako reagirala, a i lakše je kad čovjek iskreno kaže što mu je na duši.
Mattan, Ruska 🤘🐏🐏☺️
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Meni je rekao dr da ne vadim hormone najmanje 3 mjeseca nakon spontanog, kiretaze, stimulacije jer nece biti realni. Najmanje 3!
Divno. Ja vjerojatno idem na postupak oko dva mjeseca nakon kiretaže, tako da moram vaditi prije. Od stimulacije je već prošlo 2 i po mjeseca, do postupka će proći preko 3 i po tako da je taj dio ok.
A svi su mi doktori, pa i ovaj koji mi je radio kiretažu, rekli da mogu ići sa drugom menstruacijom nakon kiretaže (ja ću ići sa trećom). Možda je to zato što je u pitanju vakuumska?
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji