Dakle, ja se sad osjećam kao najgora radodajka.
Skraćeno, idem na kontrolu kod G. za cistu. A iz Bete su mi javili da sam upisana preko HZZO za veljaču.
Ja sam svakako pokrivena za veljaču bilo da odlučim platiti ili ići preko HZZO. I znam da ću platiti tu kontrolu kod G. i da mi nitko ništa ne radi besplatno, ali osjećam se malo nepošteno. Nisam navikla "sjediti na dva stolca". Pričekat ću kontrolu da vidim koja je situacija, a onda ću objasniti sve G. i dogovoriti s njim da li da se upišem za svibanj kod njih ako ne upali ovo u veljači.
Ili možda onda po putu vidim biologa na hodniku, zaljubim se, otkažem Betu i platim postupak duplo više samo ako mi garantiraju da će baš seksi biolog raditi na mojim jajašcima.
💔💔💔
Marty86- ne znam jesam li nešto krivo shvatila od ovog što si napisala, ali u Vinogradskoj na humanoj rade sve, ne samo stimulaciju nego i IVF / ICSI / Inseminaciju.
Ja idem na prvi postupak kod njih tj krećem s pikanjem za koji dan, 2.dc čekam M koja bi trebala doći do kraja tjedna. Ako te još nešto zanima, slobodno pitaj.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Monolena, previse se stresiras i razmisljas. Pritom ne mislim da je to lose jer smo sve takve i covjek si jednostavno ne moze pomoci. Znaci, kod nas je obrnuta situacija! Samnom je sve perfektno i vjerovatno bi mogla roditi hrpu djece, ali muz ima problema.. Sta ne znaci da ga manje volim ili nesto drugo niti bi htjela imati djecu sa nekim drugim. Jednostavno, kada nadjes "svoju"osobu, ostajes uz nju cijeli zivot, pa sta god se na tom putu dogadjalo.. Ja sam svoju nasla i ne bi ga mijenjala za nikoga drugog! Isto sam mu rekla da, ako ne ide, nas zivot ce ici dalje i ako postoji mogucnost da necemo imat bebu, jebiga! Obzirom da tek kreces, moras bit spremna na sve opcije: i na mogucnost da ces bit sretnica kojoj ce uspjeti odmah ili netko ko ce se morat boriti duze vrijeme. Svaka negativna beta nas uzdrma i rastuzi i to je normalno i to je ok! Ali onda treba skupiti snage i krenuti ispocetka i nadati se najboljem. Mi smo tu, sta god trebas i kad god se trebas nekome izjadati. 💜❤ Ja sam zvala prvi dan ciklusa i 3 dan ciklusa sam krenula sa pikanjem. Nekad je drugi dan, nekad treci, ovisi kako se kome potrefi. Gdje planiras ici u postupak?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Inače, vrlo je živo na forumu. Jedva sam vas pohvatala.
Ono što sam zapamtila - Aurora, neizmjerno mi je drago. Želim ti da ovo završi dobro, premda znaš i sama da još strepnja nije gotova.
MTB- Hahahah - svašta me danas od tebe od srca nasmijalo. Što se tiče Bete, sjajno da si dobila za veljaču. Dilema je time riješena. Dokktor G. samo radi svoj posao, ne sjediš ti na dvije stolice nego ti je sjeo kao čovjek i doktor i ako plaćaš konzultacije / pregled kod njega, dok paralelno iskorištavaš što ti HZZO pruža, ne vidim ništa loše u tome. Ja bih se na tvom mjestu kod njega upisala za svibanj, ako ovaj u veljači ne uspije, a uspjet će, pa možeš kod dr. G. otići na konzultacije za poodmaklu trudnoću :)
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Dakle, ja plačem kao kišna godina. Ne znam što me udarilo.
Prvo seks. Muž svršava, ja cmizdim ko mala beba.
Sad sam zvala G. Bio je divan, sve mi je objasnio, napravio je plan (to je ono što meni treba!!!). Poklopim slušalicu, i opet se pretvaram u vodoskoke.
Ufff.
A još nisam ni krenula na stimulaciju.
🤗🤗🤗❤️😘🥰
Eto desilo se i to, od svih moji 6 embriona danas 5 dan ni jednog, nisu se nastavili razvijati, jutros su me nazvali da nece biti transfera, da ce sacekati jos sutra 6 dan ali da su slabe kvalitete.. Znala sam vec jucer kad su me nazvali da nesto nije uredu, ali svih 6 da propadne, svih 6 koji su 3 dan bili dobri.. Ovo me toliko pogodilo, da su mi bar vratili jedan da se nadam necemu, nego ovako u startu znam da je nemoguce da dodju do blastociste, problem je znaci dublji i veci
Draga, razumijem tvoju tugu, prošla sam i stimulirani gdje sam ostala bez transfera i dva u kojima su mi embriji propali treći dan. To ti se nažalost dogodi radi lošije kvalitete spermija. Kod prvog postupka oni to nažalost ne mogu znati, ali ako se dogodi, sljedeći put definitivno vraćaju ranije jer kako ti je i MTB napisala, veću šansu imaju u maternici nego u posudicama s generičkom hranom.
Ja bi ti savjetovala da do idućeg postupka malo poradite na spermijima ako je moguće.
Drži se ❤️
Žao mi je sto je tako završilo...
Samo bi se ubacila da se slažrm sa Lucyinthesky preporukom... da citiram svoju ginekologicu, ako spermi nije jak blastica se nece primit.
Tako da prije postupka poradite na spermacima... Moja ginica mi je preporucila za dragoga da pije profertil ,ali 2 na dan. Bar tri mjeseca.A tebi nebi skodilo da piješ q10, ali jaci bar od 100 . Za bolje jajne stanice. Ako možete si financiski priuštit ,sto je je profertil je skup.
Drži se...
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Ludakopatka, hvala na informaciji. A što se posebne kategorije tiče, eto, sad ti se ispunila još jedna životna želja.
I ajmo ne mene plašiti tumorom, ne treba mi to.Samara, samo piši. Mene veseli svaki upis naših trudnica, priprema me na ono što mene čeka.
Marty86, meni su u Betaplusu rekli da će imati termine od veljače, ako sve bude OK.
Rina89, ja sam odmah za konzultacije tražila liječnika kojeg sam htjela, nisam čekala da me opredijele. Ako nemaš preferencije, opredijelit će te prvom slobodnom.
rita7, dobro nam došla, i još brže otišla - trudna. Pročitaj prve dvije stranice ove teme, napravi potpis, i priključi se čoporu. Iskreno, što se vjere tiče, ja mislim da ništa što se radi iz ljubavi ne može biti protiv vjere. A mi se jako trudimo dobiti svoje bebe baš iz ljubavi.
Za Sv. Duh ti ne znam. Za IVF - rade preko HZZO, navodno termine imaju tek od svibnja. Kad zoveš za konzultacije, kažeš kod kojeg doktora želiš ići.
NikittaLucyinthesky, meni je collagen puno pomogao. Ja sam pila neki obični, Nikitta je preporučila Gaia Naturelle
MTB,
Ti si kao zlatna ribica koja ispunjava želje😄.
Ne moraš se plašiti tumora, oni sve ciste koje operiraju nazivaju tvorbom/tumorom koliko sam shvatila. Te funkcionalne ciste su relativno česta pojava i prođu sa terapijom.
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Ludakopatka, ma ne, ne bojim se ciste ni naziva. Nego da mi se ne zakomplicira kao tebi.
💔💔💔
Dakle, ako bude sve u redu, ja bih vjerojatno u drugoj polovici veljače trebala krenuti u postupak.
I baš sam nešto shvatila. Ako se beba uhvati (a nema razloga da se ne uhvati, zlato mamino), rodit ću Strijelca
A bez uvrede vama drugima, običnim horoskopskim znakovima, ali stvarno ne postoji niti jedan bolji znak od Strijelca. Mislim, voljela bih ja i ovu bebu koju sam izgubila, iako bi bila samo Rak. Majčina ljubav je bezuvjetna, na kraju krajeva.
Ali ipak će biti lakše voljeti malog Strijelca.
💔💔💔
Bozma moran ti rec, ZOVI IH! Ja sam sinoc mail poslala, jutros mi je dosa odg.... Zovi, izgubija se tvoj mail. I kakp cire pisu, taman dok se stentas doc ces na red 😉😁
Cure poslala sam mail Ivf i Beti, pa ako ima koja preporuku koja je "bolja" ... Mtb ti ne tribas preporuke davat 😂😂😂😂 sve mi je jasno
🤍
Sortiraj odgovore
Najstariji