MTB ja ovan muž jarac, zamisli da rodim još jednog "rogonju" haha
Ne vjerujem baš puno u to ali ovan je uvijek najgori, borbenost, sebičnost egoizam i nasilje 😅😅😅
Ja lav, muz bik, prvo dite blizanac ,drugo riba a i trece ce ako bog da bit riba jao meni😂😂😂😂
Rina89, meni su danas rekli da upisuju za travanj, samo moraš što prije na konzultacije da se upišeš.
I nećeš faliti kod koga god da odeš. Naša AuroraB je jedna od milijardu, a i doktori ponekad pogriješe. Po svemu što čujem, inače je fantastičan tako da mu ovo ne treba uzeti za zlo. Svi mi griješimo.
MilaSt, Beta sad upisuje za veljaču, samo moraš što prije na konzultacije kod njih jer tek će te na konzultacijama upisati. IVF upisuje za travanj. Oboje rade sa HZZO. Ako ideš privatno, kod oboje možeš sutra u postupak, ova veljača i travanj su za HZZO postupke.
Mattan, BAJO1, ma i ostali znakovi su korektni i simpatični. Ali jedino je jedan znak Strijelac.
💔💔💔
Da vas pitam nešto vezano uz progesteron. Kad sam ga mjerila prvi puta na 21. dan, bio je 20 (ispostavilo se da na 21. dan meni nije bilo tjedan dana od ovulacije, nego 3 dana od ovulacije) i ginekolog nije nista posebno govorio o tome, kao vidi se da ovuliras i vjerojatno mi se kao 4 dana kasnije jos povecao. I onda drugi puta kad sam vadila, je bilo tocno 7 dana od ovulacije i vrijednost je opet bila 20 ( s tim da bih spomenula da sam taj mjesec imala tockasti iscjedak 8 dana umjesto uobicajenih 4 dana) i opet se nije uzrujao, kao ni doktorica na humanoj reprodukciji. Na internetu sam nasla brdo komentara da je to preniska vrijednost da se embrio uopce primi. Kad sam pitala doktore da bi mozda bilo dobro da uzmem progesteron, rekli su da nema razloga. Koja su vasa iskustva s tim?
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Nadja89 stvarno mi je zao zbog takvog ishoda, ti si u Bosni jel tako ? Ja sam u Austriji ali sam iz Bosne, mama mi je trenutno tu, u februaru ide kuci ako mozes nekako doci do tuzle poslala bih ja po mami profertil za tebe, mi smo kupili neko xxl pakovanje za 120 eura i mm je popio mozda samo par tableta.. ja bih to tebi poklonila suborkinjo ♥️
MTB ja kontam sad kad seks padne, ti ono sva u fulu, vitlas bicem, silujes dragog, a ON place 😂😂 mah dodje tih trenutaka znam po sebi, ali kako dodju tako.i odu 🤗
Monolena i ja bih sa nekim drugim koji ima bolji spermio ostala trudna, ali sta mi vrijedi kad ja hocu da mi balavci lice na mog mm, da ih ja i on odgajamo, da ih drzimo za rucice, nije to to s nekim drugim.. podrzavam tvog muza i mi da nismo uspjeli ostati trudni, mi bi posvojili neku bebicu ♥️
Aurora jao breeeeeeeeee onom sto ti je prekinul dva put terapiju nabodi pozitivan testic u sred cela 🤩 ali to sam samo ja, hormonalno caknuta 🤗 dobro, dobro, caknuta i bez hormonalnog 😂 navijam za tebe !!!!
Ludakopatka divna prica sa prelijepim zavrsetkom zelim ti svu srecu heroino jedna velika
Nikitta a bemu nadam se da ce pregled dobro proci i da ce tvoje rane polako da zarastaju i financijski se sve srediti ♥️
Ruska da da Noah je uvijek bio veci, meni su vratili blasticu (noah) i jednu znj ne tako.dobru (nadia), ona je uvijek kasnila za njim, i cijelu trudnocu i sada isto.. on imao preko 3 kg na porodjaju, a ona svega 2 kg. On sada ima 9 kg, a ona 6 kg ali je zilava i prava ratnica ljubi je mama 🤩😃
Tirelessivy i nama da nije uspjelo isli bi na donora.. barem nemas svekrvu kao ja koja nudi svekrov materijal za oplodnju, znaci ima sve gore od goreg 🥴
Mattan ne da ti se u fet nikako 😥 zato kad bude ima da bude duplo ! Joj i ja imam seboreju, ne znam kako da je se rijesim, posle trudnoce se pogorsalo, valjda zbog hormona pa uhvatila maha, sta ti koristis od terapije ? MTB, Any35, Ruska, ericaa, Sunny, Miss, Aurora, Mattan, flower, Olivera, Tirelessivy, manemoj, Samara, TiKi, women name, darliv, nirvana, dada, nikitta, sanjich.. hvala cure na lijepim komentarima za bebace, volim vas puno, zelim vam da i vi docekate uskoro ♥️🤩🤩 ps. da osjecam se ponekad kao da stajem nekome na zulj sa tim slikama, ali to mi nije namjera, zato svaki put pitam da li smijem jer ne zelim nikoga da uvrijedim svjesno ili nesvjesno.
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Mtb jos samo jedno pitanje, jer bas moras u beti s pilulama? I koliko prije se piju?
🤍
Nadalice ništa ne koristim, sad mi miruje.. Imala dermatokirurga u Brčkom u Bosni, on mi pravio kreme, ali je preminuo a ovi više ne prodaju to njegovo 😵 sad mi je ok, koristim prirodne šampone, nekad prelijem po kosi jabučni ocat, a na tjeme ulje koje imam, maslinovo, kokosovo, jojobino.....
On je savjetovat Headandshoulders šampon, ali iz Njemačke, taj je toliko jak da mi blajh na kosi požuti a di neće perut maknuti 🙈🙈🙈
A za tijelo samo kokosovo ulje, nikakve kreme druge ne podnosim
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTB ja ovan muž jarac, zamisli da rodim još jednog "rogonju" haha
Ne vjerujem baš puno u to ali ovan je uvijek najgori, borbenost, sebičnost egoizam i nasilje 😅😅😅
Ja lav, muz bik, prvo dite blizanac ,drugo riba a i trece ce ako bog da bit riba jao meni😂😂😂😂
Ja ovan, beba ovan, a muz rak 😂😂😂😂 jadan
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nikitta potpuno si u pravu, ja sma u Austriji to nije uredu, svi se jave ako idu na go, i dogg bec prije datum sljedeceg prefleda/konzulatcija/bilo cega.. To sa njegove strane nije uredu i nije eticki i imas svo pravo da bijesnis radi toga.. Ja sam ovako malo luda pa nazovem i nagovorim se svega, ali to sam ja, evo juce kupila nesto, zena napisala novo, doslo u flekama, pola stvari ne radi, neispravno, ja zovem kaze ne vraca pare, reko jaranice sutra dolazim s tim, pare da me cekaju, ja imam slike sta si prodavala, a sta sam ja dobila, policija samnom dolazi, eno je ceka me s parama jos se i izvinula. Poenta price mi gubimo svoje strpljenje, zivce, vrijeme na neke tamo ljude koji bi trebalo da se drze dogovora.. Iskreno mi je zao zbog svega sto prolazis, da mogu nekako otkinuti jedan dio sebe, npr taj palac pa da ti ga posaljem da se mijenjamo, da se bar s njim ne mucis
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Nadalice, i ja sam se nabrijavala da ću ga rasplakati, kadli mućak. On u stanju totalnog blissa, ja tonem u najdublju provaliju. Proći će i to.
Nikitta, sve razumijem. Nema gore od čekanja i neznanja. Ja sam prošvikala ova 3 mjeseca, ne mogu ni zamisliti kako je tebi.
MilaSt, e da, to je meni baš problem. Baš moraš sa pilulama, to je njihova procedura otkad je korone, na taj način znaju rasporediti timove i odrediti koliko će žena imati kad u postupku. Piješ od 1.dc pa do datuma za kad ti su ti oni poželjeli naštimati idući ciklus. Zadnji put sam pila 18 dana, sad bih trebala piti preko 30.
💔💔💔
Pozdrav cure,ja odlucila uzet koji dan odmora,lose spavam,psihicki iscrpljena od svega sto se dogadalo s koronom,i od onih kontracepcijskih poluluda. Sinoc me u 4 ujutro takva bol probudila u maternici,hvala bogu na tableti,i evo jutros menga. Nakon 17 dana od prošle,5i dan od pilula. Sad,koliko ce trajat i kakve ce biti vidjet cemo. Iduca bi onda trebala doci normalno? Tipo 27,28 dana? Tako da bi ja mogla vec pocetkom veljace ic u postupak jer su mi rekli da na menstruaciji u veljaci krecemo,ocito nije bitno jel 5og ili 25og...
Citam,pratim,drzim fige svima ❤
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji