A bemu miša, ima neki forum u Bosni da ti netko od cura pozajmi🙈🙈
Nemam pojma, odoh traziti daljeee, a tebi sa srecom, da beta raste i raste 😘 Sretna novaaa 🥂
👱♀️31 👦34
3 godine trudilica
Ja: hipotireoza, hashimoto
On: OAT težeg stupnja, varikokela
8.2o2o 1. IVF (Femara, Gonal, Cetrotide) 4 jajne stanice, 2 oplođene, beta >1
12.2o2o 2. IVF (Femara, Menopur, Cetrotide) 8js, 6 oplodjenih, 6 embriona 5. dan se prestali razvijati, nema ET 😔
11.03.2021 operacija varikokele
SBjelis pokušavam sve pohvatati, danas imam posla.. žao mi je jako za malu betu, mislim ipak da se ne tribaš bojati vanmaternične, ipak je premala za to, mislim da je biokemijska...
Nina92 (nadam se da ne griješim) ja bi na tvom mijestu nastavila sa terapijom, pa šta bude....
Kako bi Nikitta rekla “ispratimo ovu godinu u tri pičke materine” a u 2021. ne ulazim dok ne vidim trailer 😂
Cure želim nam u novoj godini svima ljubav, zdravlje i dječije osmjehe u domu svake od nas... hvala vam na podršci i savjetima i na svemu šta smo prošle skupa u ovoj godini...
Cure moje lipe, teska godina jd iza nas! Kako sebi tako i svima vama zelim sretnu 2021!! Da zagrlimo svoje bebice! Vi ste divne zene, 2020 mi je otkrila vas. Hvala Bogu na tome! Ljubim vas i grlim sve ❤️❤️❤️❤️
🤍
Cure drage , zelim vam sve najbolje u 2021.godini,da docekate svi svoju srecu, velike bete, lijepe ultrazvuke, mahanje bebica, rođenje djeteta i sve sta ide s tim, jer tu su za nas to najvece zelje !!! Iskreno svakoj od vas to zelim bas od ,❤️
Tiki,Manemoj jako mi je zao, mogu zamislit koja je to tuga ,stres i strah...ne ponovilo se 🙏
Teja bebica ti je super napredna, uzivaj! ❤️🥰
Maslačakxx nadam se da si dobro, da si se isplakala i nasla najbolje rijesenje.. drzi se draga moja, ne znam sta da ti pametno kazem..saljem zagrljaje...
Aurora, Nine x2 , i vi se drzite, nije lako bit u neizvjesnosti,i sama sam to prošla, sve ce biti kako treba biti, samo hrabro.❤️
Ludakopatka i ja se veselim nastavku price 👏👏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
https://ibb.co/wrC8v64
Pre pre prekrasno😍😍😍😍😍Mogu misliti koliko emocije, neka sve bude bolje i bolje i ljepse i ljepse❤️
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
https://ibb.co/wrC8v64
Pre pre prekrasno😍😍😍😍😍Mogu misliti koliko emocije, neka sve bude bolje i bolje i ljepse i ljepse❤️
Hvala ti!!! 🥰🥰 I svim ostalim curkama 💕
Miss, pitala sam je za Novalac. Rekla mi je da ne ukidam Folacin, nego da uz njega mogu uzeti i Novalac.
SBjelis zao mi je radi bete😔 Drzi se, ide Nova i vjerujem i uspješniji postupci a i ishodi🙏❤️
MilaSt, ja sam vratila 2 blastice, prva 3 dana neka čudna fibra (36,8, a moja uobičajena je 36,3 cesto i pothlađena do 35,7😆), cirkulacija na 300, toplina na sve stane, probadanje u jajnicima i gornjem dijelu maternice, sve mi se nekako napuhalo, napeto ,4 dan stalo,malo me ljulja tu i tamo, primijetila sam da se nekako brzo umorim i zaspem kao beba usred dana. Lice mi je isto nekako dosta cisto ( obično zna biti 2-3 prista), 7dnt testić sa drugom crticom. 🙏
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Cure svima želim ljepšu i sretniju godinu. Da se umjesto s nalazima i testovima zatrpate pelenama, gazicama, kremicama, kašicama 😊
Mi se od Božića mučimo s vodenim kozicama i virozom. 🥴
Muž ide sljedeći tjedan ponoviti ejakulat mikrobiološki. Ako opet bude prisutna bakterija ne znam što ćemo.. čak sam i u razmišljanju da odemo u ZG negdje gdje to ne traže..
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji