Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Prosinac 2020. 17:49

SBjelis

Predivne ste sve, i puno vam puno hvala za sve tople rijeci podrske 💟 Aurora 💜 Ruška hvala ti💜 Olivera 💜Tumabili su dvodnevni. Ipak, ova je vrijednost bas jako mala i jako jako jako me strah vanmaternicne trudnoce. Bas jako jako. Poslala sam nalaz dr.pa cekam daljnje upute. Do tada ne mjenjam terapiju, javit ce se oni brzo.
    Nina92 odlicno za histero. Za sta je decortin da si ga mirala nastaviti korititi? Stvarno si hrabra…
    Obje Nine drzim figeeeeee 💟💟
    Tiki strava je sta se judima dogodilo. Lijepo je sto su se ljudi ujedinili pomoci 💜💜 Nadam se da ce obnova brzo pa da Petrinja i taj dio konacno krene ispocetka 💟🙏💪 Drži se i čuvaj bebicu 💟
    Mattanbože, kako umrla? Korona? Ajme, majko..
    Bozma 💜Bozma, Mila a jese malo ćirnule, ha? Hihi 😜😄💪
    Teja popravila si dan!! Predivno, predivno! 💟💟
    Nadajednom kada srece stignu biti ce ih puuuna kuca!! Samo hrabro s borbom! Sve sto vrijedi, nije lagano izboriti 💛

Ja sam malo tužna, bilo je napeto ovih dana. Sada sam se konacno opustila. Voljela bih da je ishod drugačiji, ali sada ti ne mogu primijeniti. Sada me samo muci ova niska beta i brine da nema nekih komplikacija poput vanmatericne. Eto.. Svakako cu vaditi opet betu da vidim u kojem smjeru sve ide jer me jako strah.
    Zna netko sta znači ovaj H pored vrijednosti bete? Piše nalaz: 14 H
    Sad me sve proganja, i ziganje dolje i sva slova na nalazu da nije neka banana… 🙈🙈

Grlim vas, predivne ste.
    Znate to. Ovdje se prvo javljaju vijesti, odmah nakon muževa i best frendica, a češće i prije 😉😍
    Eto, moja 2020. i nije bila tako loša 😍 Išla sam po bebicu.. našla sam vas 😜

Uživajte 💛

Znači high, kao poviseno, jer sve iznad 5 je povišeno. Isto kao kad imas kks pa ti za neke stoji L (low) ili H (high), naravno ne stavlja svaki lab takve oznake, neki imaju samo zvjezdice, ali to ti je to.

sbjelisi
    31. Prosinac 2020. 17:51

Korisnickoime hvala 💟

oharascarlett14@gmail.com

• Nadja89
    31. Prosinac 2020. 17:54

E curke, zdravo, ja danas imala punkciju, i dobila 8js, ja presretna, ocekivala sam dosta manje.. Sad samo da se lijepo oplode, dijele i super, transfer planiran u utorak, na 5.dan ako izdrze 🙏🙏🙏.. Mene malo stomak boli i oporavljam se od anestezije, posto je pod opcom radjeno.. Ali sad imam jedan problem, od sutra moram da pijem estrofem odnosno cyclo-progynova tablete ali ih nigdje nismo mogli naci, cak nam kazu u apotekama da su ih prestali nabavljati, ja sam iz Bosne, sutra necu moci popiti, ne znam gdje da idem kada je praznik, i ne znam kakve su posljedice ako preskocim dan 😑

👱‍♀️31 👦34
    3 godine trudilica
    Ja: hipotireoza, hashimoto
    On: OAT težeg stupnja, varikokela
    8.2o2o 1. IVF (Femara, Gonal, Cetrotide) 4 jajne stanice, 2 oplođene, beta >1
    12.2o2o 2. IVF (Femara, Menopur, Cetrotide) 8js, 6 oplodjenih, 6 embriona 5. dan se prestali razvijati, nema ET 😔
    11.03.2021 operacija varikokele

sbjelisi
    31. Prosinac 2020. 17:57

Nadja a gdje si sada? Oprosti, nisam shvatila. U HR ili BiH?

sbjelisi
    31. Prosinac 2020. 18:00

Gdjegod da jesi, dežurne ljekarne rade, poguglaj koje su to. Ako si u HR i mi ti mozemo pomoći. 
    Ako si u ZG, ljekarna Filipović znam da ima sve za IVF mamice...

• Nadja89
    31. Prosinac 2020. 18:01

SBjelis

Nadjaa gdje si sada? Oprosti, nisam shvatila. U HR ili BiH?

U Bosni, inace sam problema isto imala sa cetrotide, morala mi je gospodja koja radi u apoteci iz Srbije preko granice prenositi, jer ne mozemo bez testa preci granicu, eto sad je problem i sa ovim tabletama.. Ja cu morati preskociti bar ovu jutarnju u 8h sto moram popiti, pa cu sutra cijelu Bosnu pretraziti, ne znam hocu li sta sa tim pokvariti 😑

👱‍♀️31 👦34
    3 godine trudilica
    12.2o2o 2. IVF (Femara, Menopur, Cetrotide) 8js, 6 oplodjenih, 6 embriona 5. dan se prestali razvijati, nema ET 😔

• Nadja89
    31. Prosinac 2020. 18:04

SBjelis

Gdjegod da jesi, dežurne ljekarne rade, poguglaj koje su to. Ako si u HR i mi ti mozemo pomoći.
    Ako si u ZG, ljekarna Filipović znam da ima sve za IVF mamice…

Nisam, nisam, iz Bosne sam inace, tu radim i postupke u Sarajevu, muz upravo iz nase dezurne apoteke, kazu mu tu da se ne mogu ni naruciti vise, a ostale apoteke ne rade, kasno smo i mi krenuli da trazimo, jer prosli postupak u augustu nisam imala problema oko lijekova 😑

👱‍♀️31 👦34
    3 godine trudilica

sbjelisi
    31. Prosinac 2020. 18:07

A bemu miša, ima neki forum u Bosni da ti netko od cura pozajmi🙈🙈 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Prosinac 2020. 18:10

Olivera, a kad ćeš biti egocentrik ako ne sad kad si trudna.  

MilaST, više cura je prijavilo da je imalo prve znakove 5dnt, 6dnt. 

Ludakopatka, uff, ova tvoja priča je kao napeti triller, jedva čekam čitati nastavak.

Tuma, predivno, osjećaš pokrete. Tome sam se ja najviše veselila, i tome se najviše veselim u nekoj uspješnoj trudnoći. 

Tiki, jako mi je žao. Čuvaj sebe i bebicu. 

Mattan, ufff. To je teško. Drž se. 

Teja1408, ahhh, kako volim čitati ovakve priče. Pogotovo volim jer si ti jedna od pristojnih malih beta koje na kraju ovako super napreduju. Još jedan dokaz da početna beta nije toliko bitna ako dobro raste. 

manemoj, super da si otišla u Pulu. Samo se ti pobrini za sebe sad, ima vremena za preglede i sve drugo.

SBjelis, razumijem strah od vanmaterične, toga je i mene bilo strah. Jedna stvar je dobra, štogod da se dogodi, ne stigne se dogoditi u idućih par dana. Zato se večeras opusti koliko ide, proslavi odlazak ove godine, sutrašnji dan posveti sebi. A u subotu opet izvadi betu. Inače, H značu visoko - gornja granica je 5 (ako nema trudnoće). Te oznake se ne moraš pribojavati. Sve je želimo, ali želimo i osjetno veću betu.

Nadja89, super za dobre rezultate na aspiraciji, držmo im fige da imaju dobar tulum za Novu. Za tablete ti ne mogu pomoći, ali sumnjam da nešto možeš pokvariti time što preskačeš 1. Inače, da pitaš u bolnici gdje si imala aspiraciju? Oni često imaju za prvu ruku.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Prosinac 2020. 18:11

Djevojke, žene. Ovo je bila teška godina za nas. Vjerojatno će nam i iduća biti zahtjevna, u kojoj god da smo fazi. Ali dobra vijest je da iduća dva dana ionako ništa ne možemo. Zato je ovo dobro vrijeme da se posvetimo sebi, odmorimo i opustimo koliko možemo, maknemo malo probleme sa strane i veličanstveno pokažemo srednji prst godini na odlasku.
    Grlim vas sve. 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.