Hvala svima ! MTB da, tako cu uciniti, iduci tj kod njega pa cu dalje rijede,svakako cu kad predem 11 tj na Nifty
Sanjich, meni je ka reka da dodem 4.1 ali da nazovem petak prije tog ponediljka vidit jel radi,ali u petak je nova godina pa sumnjam da rade. Eventualno u sub da nazovem ako rade. Pa cu vidit ..ako ti sta doznas javi..tnx
Maslacak,Nikkita drzite se cure i za sve sta treba mozete se nama obratiti,vec sam to napisala ali imam potrebu opet da me dozivite ozbiljno…bas sve….
Womenname super za curicu, cini mi se puno curica na forumu! I za sebe imam feeling da ce bit..
Drzi se laganije prehrane i bit ce sve ok 🙏🥰
4.2. ti je malo prerano, ni 6 dana. Ajde ti to poguraj na kraj tog tjedna, da bude malo više, bit će ti lakše čekati idući pregled u 11tt, 12tt. Pravi se blesava, nazovi ga 4.1. da vidiš radi li, pa će ti dati termin koji dan kasnije.
I da, bila je to istražila naša Lucija, 2D test nije štetan za bebu pa možemo ići češće. Recimo, ja bih idući put vjerojatno išla tipa svakih tjedan i pol dok ne dođem u sigurniju zonu (to je od 9tt nadalje).
💔💔💔
WomanName💗💗💗 divno 💗💗💗 princeza!
Glupo potresi i gluposti, evo ja išla u Dm kupovat potrebno za poslat pomoć i skoro me ugušilo, nisam još za šoping čini se 🥺
Usput kupila ove tablete A-Z Mama, od Mivolis marke iz dm-a, valja li to šta cure moje? Nemam kutiju od elenatal da usporedim....
Još mi doktorica napunila glavu kako mi se Covid spustio u pluća pa zato nisam pozitivna nikad, jbte sigurno će se pokazati kad ja budem trebala na transfer 🥵
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Hej cure, bebica je u redu, imamo curicu 😍😍😍 jedino kj smo dobili gestacijski ali onaj pravi, sad dva tjedna dijete, ako ne padne morat ću na patologiju trudnoće, boji se doktor da bi mogla doc do inzulina 😏
Curica 😍😍 ma samo se drzi prehrane i to je to! 💜❤
I cerviks mi je 3,8…T oblika zatvoren, ali malo mi je to. Kratko kj ne? Tek sam sad vidjela kad sam doma došla, on nije ništa komentirao
Ma nije, moja frendica je imala 16 mm, e to je za strogo lezanje i mirovanje. Meni je recimo 48 i to je kao idealno. Ali i tvoj je super! Mozda ces dalje u trudnoci, ono bas u visokim mjesecima, morat malo vise odmarat ali ovo je skroz ok, ne brini 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Joj mobitel mi sve izbrko, glupi potresi i nesreće.. Ja sam iz područja one poplave što je zadesila Slavoniju prije par godina, i znam šta je to biti istjeran od nečeg većeg od tebe iz svog doma, još se sledim kad se sjetim svoj tih jadnih ljudi i doktora koji su pobjegli... No dobro, nadam se cure da ste ok i da se više neće ponoviti 🥰
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Hvala svima ! MTB da, tako cu uciniti, iduci tj kod njega pa cu dalje rijede,svakako cu kad predem 11 tj na Nifty
Sanjich, meni je ka reka da dodem 4.1 ali da nazovem petak prije tog ponediljka vidit jel radi,ali u petak je nova godina pa sumnjam da rade. Eventualno u sub da nazovem ako rade. Pa cu vidit ..ako ti sta doznas javi..tnx
Maslacak,Nikkita drzite se cure i za sve sta treba mozete se nama obratiti,vec sam to napisala ali imam potrebu opet da me dozivite ozbiljno…bas sve….
Womenname super za curicu, cini mi se puno curica na forumu! I za sebe imam feeling da ce bit..
Drzi se laganije prehrane i bit ce sve ok 🙏🥰
Rade, ja sam bila 26-og i pricala s njima. Rade sve, radili i Bozic i Novu ce. Ne brini
🤍
Womans Name ❤Sanjich tvoja curka je trenutno pingu 😉💞
Nego nisam popratila.. jel ti piskis testove ili samo cekamo betu?*
MISS.. rade sve oni :P
S tim da sam danas vadila vitamin D i on mi je 42. Jel to ono bitno za implantaciju ili za stanice?
I što ste ono preporučili za njega.
Ti si sa ovim popisima odlučila doći meni u milost
Mislim da ti je D vitamin bitan za implantaciju - kaže mi Grbavac da je jedino za taj suplement znanstveno dokazano da pomaže. Mota ti biti puno veći, volimo da je preko 100. Meni je bio malo ispod 90 i doktorica je bila zadovoljna, ja nisam.
Mi ovdje uglavnom koristimo Better youhttps://www.tvojaljekarna.com/webshop/better-dlux-3000-sprej-p-10397.html
Što se tvog popisa tiče, kako ti doktori mene živciraju. Svatko ima svoj popis, i onda kad uspoređujem popise, uvijek netko ima nešto što ja nemam, i ja imam nešto što drugi nemaju. Nek se već jednom dogovore. Grrrr.
Znaš šta ću ti reći.. drago mi je da mi je poslao sve ovo a s druge strane ulovila me panika kad sam vidila sve to jer ne prepoznajem većinu. Kužim štitnjaču i neke sitnice. Nadam se i ako ne štima nešto od toga da se može popraviti nečim. Ako itko zna umirite me barem s tim.
Mi smo napokon dobili struju i ušli u kuću.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Hej cure, bebica je u redu, imamo curicu 😍😍😍 jedino kj smo dobili gestacijski ali onaj pravi, sad dva tjedna dijete, ako ne padne morat ću na patologiju trudnoće, boji se doktor da bi mogla doc do inzulina 😏
I cerviks mi je 3,8…T oblika zatvoren, ali malo mi je to. Kratko kj ne? Tek sam sad vidjela kad sam doma došla, on nije ništa komentirao
Ma nije, moja frendica je imala 16 mm, e to je za strogo lezanje i mirovanje. Meni je recimo 48 i to je kao idealno. Ali i tvoj je super! Mozda ces dalje u trudnoci, ono bas u visokim mjesecima, morat malo vise odmarat ali ovo je skroz ok, ne brini 😊
Hvala ti, nadam se da će bit sve ok ❤️ nije ništa ni komentirao, meni je čudno jer je prošli put bio 40,a sad 38. A možda zato što sam dosta sad u zadnje vrijeme povraćala, i ovaj covid i kašljanje, pa možda i to. Uveo mi je redovno normabel 2 mj kaže da ne može od njega ništa bit a ovo je sve stresno razdoblje.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
S tim da sam danas vadila vitamin D i on mi je 42. Jel to ono bitno za implantaciju ili za stanice?
I što ste ono preporučili za njega.
Ti si sa ovim popisima odlučila doći meni u milost
Mislim da ti je D vitamin bitan za implantaciju - kaže mi Grbavac da je jedino za taj suplement znanstveno dokazano da pomaže. Mota ti biti puno veći, volimo da je preko 100. Meni je bio malo ispod 90 i doktorica je bila zadovoljna, ja nisam.
Mi ovdje uglavnom koristimo Better youhttps://www.tvojaljekarna.com/webshop/better-dlux-3000-sprej-p-10397.html
Što se tvog popisa tiče, kako ti doktori mene živciraju. Svatko ima svoj popis, i onda kad uspoređujem popise, uvijek netko ima nešto što ja nemam, i ja imam nešto što drugi nemaju. Nek se već jednom dogovore. Grrrr.
Znaš šta ću ti reći.. drago mi je da mi je poslao sve ovo a s druge strane ulovila me panika kad sam vidila sve to jer ne prepoznajem većinu. Kužim štitnjaču i neke sitnice. Nadam se i ako ne štima nešto od toga da se može popraviti nečim. Ako itko zna umirite me barem s tim.
Mi smo napokon dobili struju i ušli u kuću.
Ovo što ja kužim, osim kariograma, sve su stvari koje se mogu popraviti lijekovima ili nekom terapijom. I to je ono što je bitno, da se nešto može napraviti. Zato je dobro da ti je to dao. A iako izgleda puno, to ti je par epruveta krvi.
Kariogram je tu nebitan, jer tu ne možeš ništa. Može biti idealan a da nema trudnoće. Može biti grozan a da rodiš zdravu bebu.
Ja sam dosad vadila samo TORCH, nema naručivanja, nema reda, gotova u par minuta. Jedino što je zgrada iz 13 stoljeća i srce te boli na što je naše zdravstvo spalo. Svi jako jako ljubazni, nadoknađuju stavom grozne uvjete u kojima rade.
Većinu ovog ostalog što ti radiš ću raditi tokom siječnja, za neke stvari tek trebam provjeriti što su jer ih ja nemam na popisu
💔💔💔
Hvala ti, nadam se da će bit sve ok ❤️ nije ništa ni komentirao, meni je čudno jer je prošli put bio 40,a sad 38. A možda zato što sam dosta sad u zadnje vrijeme povraćala, i ovaj covid i kašljanje, pa možda i to. Uveo mi je redovno normabel 2 mj kaže da ne može od njega ništa bit a ovo je sve stresno razdoblje.
Nije to zbog tog. Meni je na zadnjem pregledu bio(mislim) 46 a prije toga 48(neka razlika je bila). I pitala sam sta se cerviks tako skracuje, pa mi je dr.reko da ne, ovisi kako se mjeri i u kojem si polozaju.. Tako nest... Tako da ne brini 😊 a normabel je moja frendica pila cijelu trudnocu, za opustanje maternice i sve ok! Tako da ti je pregled ok 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji