Dada31daj mi reci, da li si to možda radila koji kućni test iza bete 6? Da li si dobila menstruciju?
Nisam više ništa radila. Doktor je rekao da prestanem sa terapijom i nakon 3 dana sam dobila M. Točno dan prije nego li je stvarno trebala doći...
I bolje da nisam, nemogu su zamisliti šokove koje sada proživljavaš.
Što ti je točno rekao tvoj MPO doktor na porast bete?
endometrioza
Drago mi je da ste sve dobro...
Dobila humanu,sestru,rekla je da svakako zavrsim ovu kutiju i da ce pustiti profesorici poruku za moj mail. Da ponekad (mozda zbog endo) se odluce da budem na kontracepciji tih mjesec,dva cekanja i da nas onda uvedu hormonima u stimulirani. I da,kako sam shvatila,treba mi negativan test za nastaviti. Znaci,teoretski mogu ga napraviti za cca 3 tjedna,to bi bilo 7 tj. Od "simptoma" i ako je negativan,mogu ici u postupak. Moram provjeriti jer mi je prvo receno 2 mjeseca...
Svakako,hvala na odgovorima.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
WomenNamejoj kako predivne vijesti u ovom groznom danuCurica još k tome❤️💜
MTB i Sanjich, ma je, smiješno je, budite sretne da sam to i priznala onako sva u šoku
Meni je prvo danas palo na pamet kako sam sretna što mi kiretaža nije danas. Kakve sam sreće, bila bih u 12.20 i u trešnji bi mi slučajno cijelu maternicu usisali.
💔💔💔
Drago mi je da ste sve dobro…
Dobila humanu,sestru,rekla je da svakako zavrsim ovu kutiju i da ce pustiti profesorici poruku za moj mail. Da ponekad (mozda zbog endo) se odluce da budem na kontracepciji tih mjesec,dva cekanja i da nas onda uvedu hormonima u stimulirani. I da,kako sam shvatila,treba mi negativan test za nastaviti. Znaci,teoretski mogu ga napraviti za cca 3 tjedna,to bi bilo 7 tj. Od "simptoma" i ako je negativan,mogu ici u postupak. Moram provjeriti jer mi je prvo receno 2 mjeseca…
Svakako,hvala na odgovorima.
Meni nitko ništa nije govorio o 2 mjeseca pauze, samo su mi rekli da moram imati negativni test. A ja sam nekih 5 tjedana kasnije imala negativni test, tako da sam time taj problem riješila.
💔💔💔
Bio je gadan ovaj danas, osjetno jači od onog u ožujku. Ali, iako sam ostala ružna i vjerojatno navukla nešto na pluća jer sam stajala mokre kose na hladnom zraku više od sat vremena, meni je u ožujku bilo strašnije. Ona buka koja se onda čula jer smo bili bliže epicentru je meni vjerojatno nešto najstrašnije što sam čula u životu. Sad, srećom, buke nije bilo.
Hvala ti na podrsci ali ne nadam se previse ❤️
Ne bih se ni ja nadala. Ali bih nastavila s terapijom i provjerila za dva dana što se zbiva. S obzirom na to da imaš 4 smrzlića, ja ne bih išla na transfere dok ne napraviš neke preglede (ako već nisi). Jer imaš dosta biokemijskih, onu vanateričnu i neuspješne transfere, sad ima smisla napraviti punu obradu prije nego kreneš "ispucavati" smrzliće.
Jooj imam ti ja puno obradu, nemam vise sta radit imam jos samo za jedan transfer 2 smrznuta
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Womans Name ❤
Sanjich tvoja curka je trenutno pingu 😉💞
oharascarlett14@gmail.com
Hej cure, bebica je u redu, imamo curicu 😍😍😍 jedino kj smo dobili gestacijski ali onaj pravi, sad dva tjedna dijete, ako ne padne morat ću na patologiju trudnoće, boji se doktor da bi mogla doc do inzulina 😏
Jupiiii, imamo curku
Gestacijski, šmestacijski, bude dijeta to riješilabitno da je beba dobro. Velik broj trudnica ga ima.
Kad je idući pregled : dopunjava listu :
Još nismo sigurno, zavisno o sljedećem nalazu guka 🤷♀️🤷♀️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Hej cure, bebica je u redu, imamo curicu 😍😍😍 jedino kj smo dobili gestacijski ali onaj pravi, sad dva tjedna dijete, ako ne padne morat ću na patologiju trudnoće, boji se doktor da bi mogla doc do inzulina 😏
Curaaa😍❤️ cestitke. Polako ce i ostalo biti sve kako treba. Vjerujem da ce biti izazov narednih dana (jer svi okolo jedemo, pa 12 je mjesec 😁) maknuti se od teške hrane ali za lijep ishod - neće biti teško. 💪💪💪
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Hvala svima ! MTB da, tako cu uciniti, iduci tj kod njega pa cu dalje rijede,svakako cu kad predem 11 tj na Nifty
Sanjich, meni je ka reka da dodem 4.1 ali da nazovem petak prije tog ponediljka vidit jel radi,ali u petak je nova godina pa sumnjam da rade. Eventualno u sub da nazovem ako rade. Pa cu vidit ..ako ti sta doznas javi..tnx
Maslacak,Nikkita drzite se cure i za sve sta treba mozete se nama obratiti,vec sam to napisala ali imam potrebu opet da me dozivite ozbiljno...bas sve....
Womenname super za curicu, cini mi se puno curica na forumu! I za sebe imam feeling da ce bit..
Drzi se laganije prehrane i bit ce sve ok 🙏🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
MISS, za Božić su radili, ja sam se šokirala. Imala sam ET na badnjak i poslije su rekli da rade i na Božić. Pretpostavljam da će i za Novu tako, ne bi bilo loše da ih pozoveš u četvrtak, pa ćeš biti sigurnija.
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji