Aurora, ja sam iz Sesveta iz Zga i kad je bio potres bila sam sa sekom i bakom u autu i nismo nista osjetile, samo su me najednom svi zvali, ali mi ga nismo osjetilw u voznji... hvala kaj brines❤
Nina92, Nina89, Aurora cekajte, ne prekidajte terapiju, ponovite betu.... znam da je tesko kod pvakvih situacija biti pozitivan, al ima nade, makar male.... Aurora, krvarenje moze biti i zbog manjka progesterona , ja bih jos do bete nastavila terapiju, pa onda vidjela i odlucila....
Nikita tu smo za tebe uvijek, sta gid trebala, financijski ili kao emotivna podrska❤
Manemoj i Tiki cuvajte se, pazite na sebe. Nadam se da je to to od potresa i da ce se zemlja sad smiriti🥰
Maslacak bas mi je zao, drzi se❤
Miss divna je bebica❤
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Women name super, baš mi je drago da je bebica dobro i da raste, i to cuuuricaaa 😍😍🥰
Nikitta žao mi je da se tako osjećaš, i slažem se sa svime što su cure napisale. Tu smo da pomognemo na bilo koji način- financijski, podrškom i lijepom riječi... sad je najbitnije da se oporaviš, vjerujem da je strašno proživjeti sve te potrese.. nadam se da će iduća godina sve nadoknaditi- u dobrom smislu i iskupiti se za ovu ludu 2020. 🙏🙏
Cure koje ste blizu, drago mi je da ste dobro... Tiki javi se samo da znamo da je sve u redu!
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Sanjich, super vijesti. Pa da ti lijepo krene 2021. godina.Maslačakxx, sve znaš. Daj si vremena da preboliš, nemoj preskočiti taj postupak. Bolje da sad pustiš sve vani, nego da se nagomilava i da "sjediš" na tome. ako išta trebaš, tu smo.
Nina92, i tvoja je malo niska, ali držimo fige da ipak raste.
Tiki, čuvaj sebe i svoju bebu. Javi nam se ponekad da znamo kako si. Grlim te i navijam za vas!Anksimoron, sviđa mi se plan za opijanje.
Mattan, to je takav dojam, ali zapravo većina trudnoća, jednom kad krene, završi upješno. Gledaj samo popis naših trudnica, stalno se deblja. Statistika kaže da manje od 30% trudnoća završi spontanim. Zato ja, kao zapisničarka, uvijek strepim nad mladim trudnicama i očekujem da će 1 ili 2 od njih na žalost imati loš ishod. Ali ostale nastave dalje, i to me tješi i sad a i onda kad sam ja bila ta koja je otpala. Svaka koja "padne" statistički povećava šanse ostalim trudnim lavicama da nastave. Nije lijepo, nije bajka, to je život. Ako ti se beba uhvati, već si prošla onaj "teži" dio, jer puno je veća šansa da se neće uhvatiti, nego da će se kasnije zakomplicirati.
Miss, baš mi je drago da imaš dobre vijesti. Kad si kod xy? Ja bih to još kod njega napravila idući tjedan (jednom kad pređeš 9tt, šanse da će se dogoditi nešto loše jako padaju), nakon toga bih imala još jedan pregled u 11tt ili 12tt, a onda bih počela imati svaka 4 tjedna.
Ne moraš brinuti ovo oko gestacijske vrećice, oni često pričaju svoje misli naglas, kasnije se isprave ali kao da nisu svjesni da sve to ostane u nama. Bitno je ono što ti je rekla kao zaključak, sve ovo između je bio slobodan tok misli koji ništa ne znači.
ericaa, dovršila bih kutiju a onda napravila tu pauzu od 2 mjeseca.
MaloTele, beljit ćemo se pijane našim trudnicama.AuroraB, nije smiješno, ali umrla sam od smijeha kad si napisala da si mislila da je taj potres tvoj pobačaj.
Da nije smjesno ali Aurora i ja sam se nasmijala <3
Nadam se jos jednom da su sve cure i njihove obitelji dobro <3
womans name :) cestitam na curi i ja bi jednu slatkicu
Ima li kraja s nedaćama ove godine🥺. Nadam se da ste sve dobro kao i vaši najmiliji❤️. Da je izvući više živu glavu iz ove lude godine. Ne ponovila se nikada više. Strašno, srce da ti pukne💔
MISS bebica fino izgleda ❤️, nemoj predikcirati bilo što negativno, vjeruj da će sve biti dobro. Obavezno otidji i na redovnu kontrolu kod dr. XY. Sretnoo
Ma nisam nimalo negativna, svaki doktor ima svoj stil,a i ona se kasnije ispravila tako da sve je ok! Samo vam prepricavam kako je bilo…Ic cu iduci tj opet kod dr XY, kako sam i narucena. Nadam se da to nije previse UZV za moju bebicu…pitat cu ga..
Sanjich javi mi ako znas jel on radi pon ili utorak?
Pitat cu ga ja, ako ne zna onda cu pitat priju sta je sestra dole.. oni dobiju dan ranije raspored kako doktori rade
S tim da sam danas vadila vitamin D i on mi je 42. Jel to ono bitno za implantaciju ili za stanice?
I što ste ono preporučili za njega.
Ti si sa ovim popisima odlučila doći meni u milost
Mislim da ti je D vitamin bitan za implantaciju - kaže mi Grbavac da je jedino za taj suplement znanstveno dokazano da pomaže. Mota ti biti puno veći, volimo da je preko 100. Meni je bio malo ispod 90 i doktorica je bila zadovoljna, ja nisam.
Mi ovdje uglavnom koristimo Better you https://www.tvojaljekarna.com/webshop/better-dlux-3000-sprej-p-10397.html
Što se tvog popisa tiče, kako ti doktori mene živciraju. Svatko ima svoj popis, i onda kad uspoređujem popise, uvijek netko ima nešto što ja nemam, i ja imam nešto što drugi nemaju. Nek se već jednom dogovore. Grrrr.
💔💔💔
Hej cure, bebica je u redu, imamo curicu 😍😍😍 jedino kj smo dobili gestacijski ali onaj pravi, sad dva tjedna dijete, ako ne padne morat ću na patologiju trudnoće, boji se doktor da bi mogla doc do inzulina 😏
Curica 😍😍 ma samo se drzi prehrane i to je to! 💜❤
I cerviks mi je 3,8...T oblika zatvoren, ali malo mi je to. Kratko kj ne? Tek sam sad vidjela kad sam doma došla, on nije ništa komentirao
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
WomenName joj kako predivne vijesti u ovom groznom danu Curica još k tome ❤️💜
MTB i Sanjich, ma je, smiješno je, budite sretne da sam to i priznala onako sva u šoku
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Dada31 daj mi reci, da li si to možda radila koji kućni test iza bete 6? Da li si dobila menstruciju?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Hej cure, bebica je u redu, imamo curicu 😍😍😍 jedino kj smo dobili gestacijski ali onaj pravi, sad dva tjedna dijete, ako ne padne morat ću na patologiju trudnoće, boji se doktor da bi mogla doc do inzulina 😏
Curica 😍😍 ma samo se drzi prehrane i to je to! 💜❤
I cerviks mi je 3,8…T oblika zatvoren, ali malo mi je to. Kratko kj ne? Tek sam sad vidjela kad sam doma došla, on nije ništa komentirao
Moze se jos podici. Meni je moja rekla da se u 17.,18.tt zna podic. Moj je sa 12,5tj bio nisko skroz i sad sa 16t4 dana 7 cm se podigao...
Cestitam na curici!!😍😍
Trudnice, probajte biti sto smirenije, bit ce svw oke s bebacima, iako da je lako u ovom stresu i strahu em od korone, em od obih groznih potresa biti trudna, nije bas😰 ali kao i sve, proci cw i to, samo probajte popit caj od kamilice, probat meditirat, disat, biti spremne i za jaci, al vjerovat da je to to sto nas je snaslo. Sretno nam svima i samo da ne bude vise ovako jakih i razornih🙏❤
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Hvala cure ❤️❤️❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680