Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    29. Prosinac 2020. 16:08

Neka je to to 🙏

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Prosinac 2020. 16:18

Sanjich, super vijesti. Pa da ti lijepo krene 2021. godina. 

Maslačakxx, sve znaš. Daj si vremena da preboliš, nemoj preskočiti taj postupak. Bolje da sad pustiš sve vani, nego da se nagomilava i da "sjediš" na tome. ako išta trebaš, tu smo. 

Nina92, i tvoja je malo niska, ali držimo fige da ipak raste. 

Tiki, čuvaj sebe i svoju bebu. Javi nam se ponekad da znamo kako si. Grlim te i navijam za vas! 

Anksimoron, sviđa mi se plan za opijanje. 

Mattan, to je takav dojam, ali zapravo većina trudnoća, jednom kad krene, završi upješno. Gledaj samo popis naših trudnica, stalno se deblja. Statistika kaže da manje od 30% trudnoća završi spontanim. Zato ja, kao zapisničarka, uvijek strepim nad mladim trudnicama i očekujem da će 1 ili 2 od njih na žalost imati loš ishod. Ali ostale nastave dalje, i to me tješi i sad a i onda kad sam ja bila ta koja je otpala. Svaka koja "padne" statistički povećava šanse ostalim trudnim lavicama da nastave. Nije lijepo, nije bajka, to je život. Ako ti se beba uhvati, već si prošla onaj "teži" dio, jer puno je veća šansa da se neće uhvatiti, nego da će se kasnije zakomplicirati.

Miss, baš mi je drago da imaš dobre vijesti. Kad si kod xy? Ja bih to još kod njega napravila idući tjedan (jednom kad pređeš 9tt, šanse da će se dogoditi nešto loše jako padaju), nakon toga bih imala još jedan pregled u 11tt ili 12tt, a onda bih počela imati svaka 4 tjedna.
    Ne moraš brinuti ovo oko gestacijske vrećice, oni često pričaju svoje misli naglas, kasnije se isprave ali kao da nisu svjesni da sve to ostane u nama. Bitno je ono što ti je rekla kao zaključak, sve ovo između je bio slobodan tok misli koji ništa ne znači.

ericaa, dovršila bih kutiju a onda napravila tu pauzu od 2 mjeseca.

MaloTele, beljit ćemo se pijane našim trudnicama. 

AuroraB, nije smiješno, ali umrla sam od smijeha kad si napisala da si mislila da je taj potres tvoj pobačaj.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Prosinac 2020. 16:20

Bio je gadan ovaj danas, osjetno jači od onog u ožujku. Ali, iako sam ostala ružna i vjerojatno navukla nešto na pluća jer sam stajala mokre kose na hladnom zraku više od sat vremena, meni je u ožujku bilo strašnije. Ona buka koja se onda čula jer smo bili bliže epicentru je meni vjerojatno nešto najstrašnije što sam čula u životu. Sad, srećom, buke nije bilo.

💔💔💔

Nina92
    29. Prosinac 2020. 16:22

MTB

Bio je gadan ovaj danas, osjetno jači od onog u ožujku. Ali, iako sam ostala ružna i vjerojatno navukla nešto na pluća jer sam stajala mokre kose na hladnom zraku više od sat vremena, meni je u ožujku bilo strašnije. Ona buka koja se onda čula jer smo bili bliže epicentru je meni vjerojatno nešto najstrašnije što sam čula u životu. Sad, srećom, buke nije bilo.

Hvala ti na podrsci ali ne nadam se previse ❤️

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Prosinac 2020. 16:26

Nina92

MTB

Hvala ti na podrsci ali ne nadam se previse ❤️

Ne bih se ni ja nadala. Ali bih nastavila s terapijom i provjerila za dva dana što se zbiva. S obzirom na to da imaš 4 smrzlića, ja ne bih išla na transfere dok ne napraviš neke preglede (ako već nisi). Jer imaš dosta biokemijskih, onu vanateričnu i neuspješne transfere, sad ima smisla napraviti punu obradu prije nego kreneš "ispucavati" smrzliće. 

💔💔💔

• *.Women_name.*
    29. Prosinac 2020. 16:28

Hej cure, bebica je u redu, imamo curicu 😍😍😍 jedino kj smo dobili gestacijski ali onaj pravi, sad dva tjedna dijete, ako ne padne morat ću na patologiju trudnoće, boji se doktor da bi mogla doc do inzulina 😏

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    29. Prosinac 2020. 16:41

*.Women_name.*

Hej cure, bebica je u redu, imamo curicu 😍😍😍 jedino kj smo dobili gestacijski ali onaj pravi, sad dva tjedna dijete, ako ne padne morat ću na patologiju trudnoće, boji se doktor da bi mogla doc do inzulina 😏

Curica 😍😍 ma samo se drzi prehrane i to je to! 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

manemoj
    29. Prosinac 2020. 16:41

Cure, 
    Poslao mi je doktor koje sve pretrage da napravimo ako ikome pomaže. Stavila sam dolje. Jedino je rekao da se kariotip duže čeka pa da njega ne trebamo za ovaj put čekati
    [ol]
    [li]SE, KKS, urin, UK, OGTT, bilirubin, AST,ALT,GGT, LDH, ALP, urea, kreatinin (KBSM)[/li]
    [li]PV, APTV, FBG  (KBSM)[/li]
    [li]TSH, FT3, FT4, antiTPO, antiTG, (KBSM)[/li]
    [li]Factor V Leiden mutacija (KBSM)[/li]
    [li]MTHFR C677T mutacija (KBSM)[/li]
    [li]protein C (KBSM)[/li]
    [li]protein S (KBSM)[/li]
    [li]antitrombin (KBSM) [/li]
    [li]homocistein (KBSM)[/li]
    [li]aNA, aCL, LAC (KBSM)[/li]
    [li]anti-beta2-GPI (KBSM)[/li]
    [li]TORCH (KIB)[/li]
    [li]kariotip oba partnera (Zavod za hum.genetiku - Rebro).[/li]
    [/ol]

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Prosinac 2020. 16:43

*.Women_name.*

Jupiiii, imamo curku 
    Gestacijski, šmestacijski, bude dijeta to riješila  bitno da je beba dobro. Velik broj trudnica ga ima.
    Kad je idući pregled : dopunjava listu :

💔💔💔

manemoj
    29. Prosinac 2020. 16:44

S tim da sam danas vadila vitamin D i on mi je 42. Jel to ono bitno za implantaciju ili za stanice?
    I što ste ono preporučili za njega.

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.