Trudnice
*.Women_name.* - 15tt 29.12. UZV
Ivanaxx/Maslačakxx - 8tt 29.12 UZV
Jele83 - 7tt 29.12. UZV
miss1502 - 8tt, 29.12 UZV
Vučica - 6tt, 30.12. UZV
Samara - 17tt 8.1 UZV
Olivera - 15tt 13.1. UZV
TiKi92 - 7tt
točkicaa - 8tt
LioraLiora - 9tt
Teja1408 - 9tt
Pami - 9tt
ruška - 10tt
Leptirica90 - 10tt
Nirvana2020 - 12tt
Lana3 - 13tt
ruby22 - 14tt imamo dvojke
willy/Astra - 14tt it's a girl!!!
more2309 - 15tt imamo dvojke
Simba 1989 - 17tt imamo jednojajčane trojke
Tuma - 18tt it's a girl!!!
Ruska1986 - 24tt imamo curicu!
BAJO1 - 29tt, mala Marija
MakiST - 31tt it's a boy!!!
flower93 - 33tt curica i dečko
MPO majka
Nadalica, blizanci
Dora4, blizanci
💔💔💔
Tanja79, ja sam baš jučer imala terapiju. Od početka sam znala da će mi trebati podrška tokom cijelog ovog postupka, tako da imam redovne termine. Da, to mi puno pomaže.
Žao mi je radi prijatelja. Meni je bliski prijatelj umro prije koju godinu, dugo mi je trebalo da dođem k sebi.
Lala1982, woooohoooo, prekrasna beta.
Nikitta, ti samo prati sebe, ali znaj da nama ovdje nikad nisi previše. Taman si nam.
AuroraB, prestani brijati i ne prekidaj terapiju. Ne nadaj se ništa, ali guraj si te utriće inače ćemo mi doći k tebi, i gurati ti ih dok ti ne pozlije.
Dan po dan. Ako je 1% šanse, isplati se.
Nina89, svejedno ti vadi betu za dva dana. Je, mala je. Ali je pozitivna. Uzimaj i dalje terapiju i provjeri za dva dana da vidiš što se zbiva.
💔💔💔
Lala predivno, čestitam
Nina89 ne prekidaj terapiju još dok ne vidiš kako se odvija, na ovom forumu smo mnogim scenarijima svjedočili
Aurora držim fige da sve bude dobro
Nikitta 😔 jako sam tužna kad se dobrim osobama dogadjaju tako sranje stvari... Cure su sve rekle da ne ponavljam, tu smo uz tebe i za saslušati i za financijsku pomoć... ako trebaš mir odmori se, razmisli pa nam se vrati ❤️
Cure koje danas imate uzv sretno!
Lala beta je super, cestitam!
Nina89 sto su ti rekli u klinici? Svakako ponavljaj da vidis sto se događa..
Aurora test bas bas tamni, ne prekidaj terapiju do sutra 😘
Nikitta samo zbog sebe uzmi predah ako ti je potreban, ali ne zato sto mislis da nekoga ovdje zamaras. Meni bas puno znacis i imam osjecaj da te poznam, i ne opterećuje me nijedan tvoj post. Drzi se i javi nam se kad uhvatis potrebu ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Lala beta je super, cestitam!
Nina89 sto su ti rekli u klinici? Svakako ponavljaj da vidis sto se događa..
Aurora test bas bas tamni, ne prekidaj terapiju do sutra 😘
Nikitta samo zbog sebe uzmi predah ako ti je potreban, ali ne zato sto mislis da nekoga ovdje zamaras. Meni bas puno znacis i imam osjecaj da te poznam, i ne opterećuje me nijedan tvoj post. Drzi se i javi nam se kad uhvatis potrebu ❤️
Nisu mi nista rekli, humana je na kolektivnom, ponovit cu u cetvrtak pa cu vidjet dalje. Naravno, necu prekidat terapiju.
Cure kod mene missed ab. Moram na kiretažu, evo gledam di ću. Sretno svima danaaas ♥️
Uzas, jako mi je zao 😥
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Aurora ovakvu crtu cak i ja vidim, debela je pravo prava. I najvise bi volila da je i sutra potvrdi beta. Meni ta tvoja rana vadjenja bete bas nisu jasna. Procitala sam stotine stranice foruma, nisam nigdje vidjela da je metko dobio datum vadjenja bete 10dnt 3dnevnog 😵🙅 Dr ti je priredio vrasko mucenje, mislim da se zahebo u racunici! 😉
Btw vino je samo pomoglo, prenapete smo sve ovdje 😉 Treba tijelu isto malo gusta! Pa hebote pravljenje zivota bez partija!!
Bajo bez tebe ovaj forum ne bi imao smisla. Ti si onaj angelek vjecite pozitive i nade koji leta uokolo.
Predivne ste sve! ❤
Jedva cekam ultrazvuke danas! ❤❤❤
Ja se unaprijed odricem svih stotina kucnih testova koje bih kupila u ovim postupcima i doniram ta sredstva u bolje svrhe, javite gdje je kasica prasica za tu operaciju u Austriji! 💞🙏
A ja san sigurna da je dr.pod lockdownom ili u nekoj korona shemi ili si radi toga uzeo neki korona xmas holiday. Kada udjemo u 2021. sve ce se čarobno otključati 😉🎉🍷
Sbjelis, embriologica mi je odredila kad da vadim betu, i to na razgovoru prije transfera. Rekla je sama da je rano, ali da je bitno da bude pozitivna, pa da ćemo dalje vidjeti. Sve skupa je meni to malo čudno iskreno, žao mi je što sam izvadila betu 10dpt i to u privatnom labosu, žao mi je što sam prestala sa terapijom do jučer. Uopće ne znam što da mislim, ni o kome niti kako.
Maslačak, ne mogu vjerovati što vidim. U šoku sam. Nek ide sve k.....💔
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure kod mene missed ab. Moram na kiretažu, evo gledam di ću. Sretno svima danaaas ♥️
Taman usla na ovo, uzas ajme 😫😫😔 bas mi je zao, drzi see 😔😔😭 💕
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Cure nista od mene, beta 52, premala je to vrijednost za 17.dan nt… Iskreno to sam i ocekivala zato sto mi testovi nisu tamniji, i mislila sam da ce biti biokemijska al eto nadas se opet. Jos cu vaditi u cetvrtak ali ne ocekujem da ce bit ista.
Sretno ostalim curama! ❤
Nina89 znam da je glupo, i nemoj uzeti moje iskustvo u obzir ako ne želiš...ali moj savjet ti je da nastaviš sa terapijom i izvadiš betu ponovno... Nemoj da ti poslije bude žao kao meni i da imaš sto pitanja iznad glave....
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Aurora kod tebe sve nesto naopako, umjesto da kao pada beta raste, nisam tolko u ovome sa znam da li uopce postoji nada ikakva ali mislim da ti jos dan dva terapije nece previse skoditi ako postoji Iti manja mogućnost da se neko cudo desi, sutra opet vadis betu?
Ostale cure svima sretno danas s uzv i betama i svime, tesko mi je popratiti sve ko kammide ali zelim svima dobre vijesti 🥰🥰
Nikita cure su sve vec rekle, tu smo i za financijsku pomoć i sve ostale vrste koje mozes dobiti,ali ako Ce tebi biti bolje i lakše odmakni se malo pa se vrati, zelim ti svu sreću i da se operac obavi prije a ne tek na ljeto 🤞😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Jeza me prošla, zao mi je. Katastrofa! Ja sam isla ljetos u bolnicu, isto 8tt, stvarno su bili divni svi redom, anestezija opca ide pod obavezno jedino ako iz nekog razloga ti sama trazis lokalnu, najgore od svega je sada to cekanje
Sortiraj odgovore
Najstariji